hoofd4

Bij onze dagelijkse outfit horen ook wat sieraden. Voor zowel dames als heren is het dragen van sieraden een mode-must. Mooie, mannelijke armbanden en sieraden geven de mannelijke look een extra uitstraling. Een stoere herenarmband, passend bij de kledingstijl en de gelegenheid, kan een elegant alternatief of aanvulling zijn op het polshorloge. Gewikkelde leren armbanden, een smalle sterling zilveren of gouden armband of dikke kettingen van roestvrij staal geven de herenoutfit net dat beetje extra.

“Stijl is wat je maakt, niet wat je kopieert”

Leren armband voor heren - iets wat je moet hebben!

Iedereen, of het nu een vrouw of een man is, heeft zijn eigen stijl als het gaat om kleding, sieraden of cosmetica. Sommige zijn chique en extravagant, andere geven de voorkeur aan de eenvoudige chic die gemakkelijker te herontwerpen is. Verras je vriend of partner voor Valentijnsdag, verjaardag of een soortgelijke gelegenheid met een chique herenarmband. Een herenarmband kan ook als vriendschapscadeau worden gegeven. Rocky, cool of casual, dit sieraad voor mannen moet je stijl onderstrepen en je er prachtig uit laten zien. Minimalistische armbanden van roestvrij staal of filigrane armbanden van goud en zilver passen goed bij de elegante look. Een perfecte accessoire voor een overhemd en stropdas. De momenteel trendy militaire look wordt geëvenaard door stoere, schaamteloos gevlochten leren armbanden in donkerbruine tinten. Niet iedereen kan zich kleurrijke armbanden voor mannen voorstellen. Waarom niet? Gekleurde herensieraden zijn vooral in de zomer populair, bijvoorbeeld bij een wit T-shirt met korte mouwen.

Herenarmband – dat ene ding van roestvrij staal

Herenarmband van roestvrij staal

Stoere materialen zoals roestvrij staal of zilver zijn erg trendy en bijzonder geschikt voor een elegante zakelijke outfit. Hoewel deze armbanden er robuust en rebels uitzien, dragen ze een bijzondere elegantie met zich mee. Voor een man die neigt naar een elegante stijl, is zo’n herenaccessoire een bijzonder geschikt cadeau. Voor het surfertype, de sportieve en elegante man of de coole rocker die de voorkeur geeft aan de casual vermommingsstijl, zijn de leren armbanden een uitstekende aanvulling op de outfit.

Herenarmband – stoere leren sieraden voor een casual look

Herenarmband - gevlochten echt leer en roestvrij staal

Degenen die trendy zijn, dragen momenteel smalle leren armbanden die twee of meer dan eens om de pols kunnen worden gewikkeld. Ideaal voor een casual look zijn de armbanden om te wikkelen met een combinatie van verschillende leersoorten of gewoon meerdere losse armbanden die over elkaar gedragen worden. Een spannend contrast wordt gecreëerd met een smalle sterling zilveren armband of verhoogde roestvrijstalen elementen en parels.

 Herenarmband met gravure – een persoonlijk cadeau uit het hart

Herenarmband als liefdescadeau met gravure

Een geweldig cadeau voor dierbaren dat zeker enthousiasme zal opwekken. Dergelijke geschenken zijn een teken van speciale aandacht en iets heel persoonlijks. Een enorme keuze Heren armbanden laat de mannenwereld fascineren. De armbanden kunnen niet alleen als romantisch cadeau worden gegraveerd, maar ook met namen, initialen, levensmotto’s of sprays. Meestal zijn de gravures opgedragen aan de dierbaren, zelfs als aandenken aan de overledene om het verdriet te verzachten. Zodat de herenarmband wordt omgetoverd tot iets heel bijzonders, kunt u uw hart laten spreken en de armband naar uw wensen ontwerpen. Zo ga je nooit de mist in voor Kerstmis, verjaardag, als romantisch cadeau of als persoonlijke verrassing tussendoor en maak je de ontvanger blij.

Herenarmband – individuele manier van decoreren

Echt leer, hoogwaardige afwerking en rock'n roll

Een onderscheidend kenmerk van elke herenarmband is de sluiting. Sluitingen zijn heel anders en vallen meestal meer op dan de armband zelf.De meeste soorten sluitingen die worden gebruikt zijn:

  • Drukknoopsluiting – geschikt voor leren armbanden. Knoop die door geperforeerde gaten wordt geduwd
  • Metalen sluiting – dit type sluiting biedt ontelbare ontwerpvrijheid en is een zeer betrouwbare en veilige beslissing. Typische voorbeelden zijn de karabijnhaak, anker- of haaksluiting.
  • Magnetisch slot – extreem veilige sloten. Voor meer veiligheid worden ze gecombineerd met twistlocks.
  • Knoopsluiting – beide uiteinden zijn aan elkaar geknoopt. Zorgt voor een eenvoudigere lengteaanpassing
  • Gatensluiting – bij dit type sluiting wordt het uiteinde door het sluitdeel geduwd. Ongecompliceerde maataanpassing

Armbandsieraden – een geluksvogelHerenarmband voor rockertypes

Het assortiment herenarmbanden is zeer uitgebreid en iedereen kan gemakkelijk het ontbrekende accent voor een outfit vinden. Elke herenarmband heeft zijn eigen charme en past met zijn unieke smaak bij een bepaalde persoonlijkheid. De materiaalkeuze voor de armband is een indicatie voor de gelegenheid waarvoor mannen hem dragen. Exclusieve gouden armband of eentje van zilver, leer, roestvrij staal of textiel, al deze materialen spelen een belangrijke rol bij de keuze. Het is belangrijk dat iedereen zijn accessoire vindt en de wereld van mannen verfraait.

Leren armband voor heren