Droomappartementen – dat hebben ze allemaal gemeen

Een en hetzelfde appartement kan voor de een het mooiste zijn en voor de ander een nachtmerrie. Maar niet alles is een kwestie van smaak. Er zijn enkele gemeenschappelijke kenmerken van alle droomhuizen. Zo denken wij tenminste. Bekijk onze lijst met zulke geweldige eigenschappen en misschien deel je ook onze mening.

Open en evenwichtige plattegrond

Bekijk enkele droomappartementen. De meeste van hen zullen zeker een open plattegrond hebben. In moderne concepten heeft het veel voordelen. Het effect kan bijvoorbeeld beter worden genoten vanuit een prachtig uitzicht. Het appartement is lichter en oogt moderner.

Het is ook typerend dat de plattegrond er evenwichtig uitziet. Of het toont regelmatige lijnen of het is uitgebalanceerd door kleur en verschillende objecten.

Dit, samen met een harmonieus gepland interieurontwerp, creëert een gevoel van luxe en balans, zelfs als de apparatuur niet te duur is.

Een droomappartement heeft niet per se een open plattegrond en vertoont niet altijd harmonieuze lijnen. Maar dan heb je zeker met andere middelen het gevoel van openheid en luxe bereikt.

Met een open ontwerp ziet uw appartement er veel helderder uit

Droomappartementen interieur design interieur trends ideeën lifestyle open design

Brede keukenwerkbladen

Onze levensstijl is door de eeuwen heen geëvolueerd. Maar één ding is niet veranderd: de keuken is het hart van elk appartement. Daar worden in moderne droomappartementen gezonde voeding, entertainment met vrienden en familie en gewoon gezellige koffiepauzes tegelijkertijd aangeboden.

De brede keuken, die al deze activiteiten mogelijk maakt en ons daartoe motiveert, maakt deel uit van de keukenuitrusting in elk droomappartement.

Krijg het perfecte werkoppervlak in de keuken

Droomappartementen interieur design interieur trends ideeën lifestyle brede keuken

Aparte berging

Het ontwerp van een droomappartement moet alle zintuigen raken. De aroma’s horen er bij en ook die van smakelijke gerechten. Gezond koken maakt deel uit van het verfraaien van de sfeer van droomappartementen. Dit zorgt altijd voor afwisseling. Om deze reden heb je een aparte voorraadkast nodig. Dit zou ook zorgen voor meer orde in de keukenplanken. Dit draagt ​​bij aan de naadloze uitstraling van het appartement en daarmee aan de dromerige sfeer.

De aparte pantry is een voordeel voor meer orde

Droomappartementen interieur design interieur trends ideeën lifestyle pantry

Keuken eiland

Het kookeiland behoort tot het moderne droomappartement, ten eerste is het puur esthetisch gezien gewoon een onderdeel van de moderne keukenuitrusting. De aanwezigheid van een kookeiland verfijnt en moderniseert het interieurontwerp altijd. Ten tweede is het zeer praktisch, biedt het veel opbergruimte en past het zich perfect aan elke keukenindeling aan.

Elke keuken ziet er veel moderner uit met een kookeiland

Droom appartement interieur design interieur trends ideeën lifestyle brede inrichting

Zoveel mogelijk opslagruimte

Zelfs als je niet denkt dat je veel objecten hebt, is één ding zeker: je hebt de maximale hoeveelheid opslagruimte nodig om alles in je appartement te kunnen passen! Bovenal woon je niet voor korte tijd in een droomappartement en dus stapelen zich veel objecten op. De brede opbergruimte zorgt altijd voor meer orde en een naadloze uitstraling in huis.

De opslagruimte moet echter zeer intelligent worden bevestigd. Zoek naar creatieve manieren om dit op te nemen zonder je loopvlak te verkleinen.

Je hebt zeker een grote opslagruimte nodig

Droomappartementen Interieurdesign Interieurtrends Opbergruimte

Grote slaapkamer met eigen inloopkast en luxe ligbad

Droomappartement zonder grote en mooi ingerichte slaapkamer? Is zoiets überhaupt mogelijk? Zeker niet. En je mooie slaapkamer moet toch een inloopkast en een luxe badkamer hebben? Het is belangrijk dat dit voor jou zorgt voor een perfecte ontspanning en ook aansluit bij de rest van het interieur.

Vooral de inloopkasten werden in 2016 populair

Droomappartementen interieur design interieur trends ideeën lifestyle wenselijk garderobe

Terras of veranda voor zomers entertainment

Het droomappartement geeft ons het gevoel van vrijheid. Het entertainment in de buitenruimte moet hier absoluut mogelijk zijn. Droomappartementen hebben daarom altijd een terras of veranda. Hun grootte is niet zo belangrijk, maar het comfortabele ontwerp. Een prachtig uitzicht op het groene gazon of het hele tuinlandschap is daar ook een must. Als je niet aan beide voorwaarden kunt voldoen, moet je op het terras veel kassen en tuinplanten kweken.

Breng elke zomer het grootste deel van je tijd door op je trendy terras

Droomappartementen interieur design interieur trends ideeën lifestyle terras

Energiezuinig bouwen en voorzieningen

In een droomappartement moeten we met een zuiver geweten leven. We moeten dus aan het milieu denken. Moderne droomappartementen worden daarom altijd energiezuinig gebouwd of gerenoveerd en ingericht. Zo woon je goedkoper en betaalt het appartement zich op termijn terug.

Het gaat bijna altijd om de kosten. Dus sparen en er moderner uitzien is onze tip

Droomappartementen, interieurinrichting, interieurtrends, ideeën, lifestyle, energiezuinig

De open plattegrond van een appartement is bijzonder voordelig

Droomappartementen interieur design interieur trends ideeën lifestyle

Je moet genoeg ruimte hebben in je slaapkamer

Droomappartementen interieur design interieur trends ideeën lifestyle grote slaapkamer

De brede opbergruimte zorgt altijd voor meer orde en een naadloze uitstraling in huis

Droomappartementen interieur design interieur trends ideeën lifestyle opbergruimte

De zomer zal anders zijn met een gezellige veranda

Droomappartementen interieurdesign interieurdesign trendideeën lifestyle veranda

Het perfecte kookeiland: combinatie van zwart en metallic

Droomappartementen interieur design interieur trends keukeneiland

Het esthetische uitzicht van uw kookeiland is gegarandeerd

Droomappartementen Interieurdesign Interieurtrends Keukeneiland Modern