moderne regendouche glazen deur

Voor de meeste mensen is de badkamer een persoonlijk toevluchtsoord geworden. Het is niet alleen een kamer waar je het vuil wegspoelt. Moderne baden zijn een persoonlijke helende ruimte waar u de stress van de dag kunt verlichten en kunt ontspannen. Dus als je je badkamer renoveert, creëer je niet alleen een speciaal gebouwde badkamer, maar creëer je een plek waar je gemakkelijk kunt ontspannen en jezelf kunt vinden. Elk perspectief en onderdeel moet hiertoe leiden en tegelijkertijd voldoen aan de praktische eisen van de badkamer.

moderne badkamers als toevluchtsoord

houten ijdelheid badkamer ontwerp

Als u een nieuw huis bouwt of een renovatie plant, kan de volgende lijst met gewilde badkamerontwerptrends uit 2017 uw creativiteit aanwakkeren. U vindt hier echt coole badkamerontwerpen uit 2017 die u kunt overnemen en aanpassen aan uw specifieke behoeften.

moderne badkamers zijn klein en efficiënt ontworpen

moderne badkamers met witte wandtegels

De badkamerinterieurtrend voor 2017 is naar kleinere badkamers met een focus op efficiënt gebruik en luxe op beperkte schaal.

Een kleine, comfortabele en toch ongedwongen badkamer – het geheim ligt in het efficiënte gebruik van de beschikbare ruimte. Elke centimeter moet optimaal worden benut. Vrijstaande badkuipen worden steeds populairder. In het heden vind je kleinere toiletpotten in artistieke designs, maar ook kleinere wastafels met een uniek design. Andere bijzonderheden die tegenwoordig bij een kleinere badkamer horen en tegelijkertijd het gevoel van ruimte vergroten zijn de inloopdouches, meer planken in plaats van kasten en vrijstaande wastafels.

moderne badkamers met hightech toiletten

Inrichting moderne badkamer grijze wandtegels houten wastafel

Een hightech toiletpot omvat tegenwoordig een stoelverwarmer, automatisch openen en sluiten, regelbare luchtdrogers, ingebouwde desinfectie- en desodorisatiesystemen enzovoort (verlichting, sensing motion sensor, quick release). Een andere populaire feature is de draadloze muziekspeler die automatisch aangaat als de wc-deksel wordt geopend. Hij schakelt zichzelf automatisch weer uit wanneer de toiletdeksel weer wordt neergelaten. Ook in de douches vind je hightech. De intelligente douches kennen de gewenste temperatuur en zetten je favoriete muziek aan terwijl je onder de douche staat. Of je kunt een kleine koelkast in de badkamer hebben die je kunt gebruiken om medicijnen of drankjes koud te houden.

Accessoires in messing- en goudtinten maken een comeback

badkamer marmeren tegels modern

Deze nieuwe tinten vormen het perfecte contrast met de koele grijze kleuren die de laatste jaren enorm populair zijn. De warme goudtint geeft elke ruimte de juiste hoeveelheid diepte, breedte en luxe. De edele materialen zoals messing, koper en marmer voegen een vleugje nostalgie toe aan de kranen of wastafels. Ook rustieke badkamers waar natuursteen tegels worden gebruikt zijn populair. De moderne badkamers met een rustieke stijl zijn voorzien van houten meubilair in donkere kleuren.

Neutrale stijl maar met natuurlijke basistinten

vrijstaand bad moderne badkamers

Neutrale decors zijn tegenwoordig erg populair. De eigenaren houden van wit, gebroken wit en lichtbruin. Deze kleuren maken de kamer modern en elegant. Materialen als baksteen, hout en natuursteen worden in de badkamer op tal van manieren toegepast. Er zijn veel manieren om de neutrale stijl te combineren met een ontspannen, organisch accent. Je kunt een muur ontwerpen met mozaïek met bladeren en vogels, of een muur leggen met keramische tegels in baksteenlook, of verlichting leggen zodat de zon direct in de kamer schijnt. Er zijn eindeloze badkamerontwerpideeën die u kunt geven om uw droombadkamer te creëren.

moderne badkamers met uniek tegeldesign

moderne badkamer design blauwe tegels

Anno 2017 is het leggen van tegels met unieke en interessante geometrische patronen erg actueel. Deze opvallende patronen zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, ze worden in de badkamer gebruikt als achterwanden, randaccenten en grote muurachtergronden. Tegels in lichtblauw of turquoise onderstrepen de bijzondere sfeer in een moderne badkamer. Ook de elegante badkameraccessoires zorgen voor de hele beleving in de badkamer. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke, risicovrije manier om uw badkamer op te fleuren, bekijk dan eens enkele van de beste trends.

badkamer inloopdouche beige tegels

moderne badkamers zorgen voor een rustieke uitstraling

moderne badkamer wandspiegels

moderne badkamer spiegel

moderne badkamer zwarte wandtegels houten onderkast

ideeën voor badkamerverlichting

badkamer design wandspiegel

moderne badkamer witte wandtegels grijze vloertegels

kleine badkamer inrichting modern

ontwerp kleine badkamer

moderne badkamerinrichting dubbele wastafel houten onderkast

moderne badkamer design beige bruin houten kast

badkamer design groene muren

ideeën voor moderne badkamerinrichting

moderne inloopdouche glazen wandbaden

moderne badkamers met houten accenten

lichte badkamer modern

badkamer moderne witte wandtegels

inrichting moderne badkamer ligbad antraciet meubelset

glazen douche modern

badkamer moderne mozaïektegels

moderne indirecte led badkamerverlichting

dubbele wastafel rustieke badkamerverlichting

badkamer circuit

moderne regendouche glazen deur

luxe badkamer zwarte onderkast

moderne badkamer houtlook tegels

badkamer natuurstenen wandbekleding

moderne badkamers inrichten

moderne badkamer design mozaïek wandtegels

moderne badkamer met houten meubilair

dubbele wastafel aqua tegels

badkamerinrichting met ingebouwde douche

luxe design badkamer

moderne badkamer met grijze tegels

moderne badkamerverlichting

moderne badkamer met helder glazen douchedeur

badkamer modern

badkuip op houten standaard

lichte badkamer met moderne douche

badkamer elegant ontwerp

badkamer inrichting modern

modern badkamerontwerp