DIY-decoraties voor terrassen

De lente is de gelukkigste en meest magische tijd van het jaar! Kleurrijke bomen en struiken, de eerste tere grassprietjes en een zomers briesje dat door je haren strijkt… Wil je deze sfeer ook op je terras of balkon brengen, dan ben je hier aan het juiste adres! Niet alleen de bloemen wakkeren de terrassen aan, maar ook mooie kleine accessoires, decoraties en waarom geen doe-het-zelf meubels die met liefde zijn gemaakt! Tegenwoordig biedt de markt een grote verscheidenheid aan objecten en decoraties voor tuin en terras, maar mist de persoonlijke touch en uniciteit. Maar u weet zeker dat u met geld thuis geen comfort kunt kopen! We laten je zien hoe je zonder veel moeite en kosten een gezellig hoekje op je balkon kunt creëren, evenals creatieve DIY-tuinideeën met weinig geld! laat je inspireren!

Decoratie voor terrassen: hoe breng je je terras tot leven!

Ideeën voor terras- en tuinontwerp

Afhankelijk van welke accessoires en decoraties je kiest voor je terras, kunnen ze schitteren met een maritieme flair, fascineren met vintage charme of toveren in een landelijke stijl. Theelichthouders, vazen ​​en strandhuismandjes maken van je terras een eyecatcher. Je hoeft niet de hele dag door winkels te slenteren om ze te vinden. Maak ze gewoon zelf of koop simpele witte vazen ​​en bloempotten en versier ze met kleurrijke materialen! Kijk hoe je dat doet!

Bloempotten versieren: instructies

DIY instructies om je eigen bloempot te maken

Terras ideeën decoratie

Op de foto zie je twee versierde bloempotten die een echte eyecatcher kunnen zijn op je terras! Als materialen hebben we zowel normale bloempotten als natuurlijke materialen zoals hout gebruikt om de natuur naar het balkon te brengen. De zelfgemaakte bloempotten zijn perfect als je je terras of tuin in landelijke stijl inricht. Als je een romantische omgeving wilt creëren, of als je meer van de vintage stijl houdt, raden we aan om glazen vazen ​​te gebruiken als bloemdecoratie, of bloempotten in wit of pastelkleuren te kleuren, zoals op de onderstaande afbeelding:

Terras- en tuinideeën

DIY-ideeën voor het terras en de tuin

Creëer een idee voor kleine terrassen en kleine tuinen: hangende bloempotten

Terrassen en tuinontwerp foto's inspiraties

Iedereen kent het probleem met het kleine terras of bijna geen buitenruimte en bijna elke vrouw houdt van bloemen. Maar wat moeten we doen als er geen plaats voor is? Bloempotten ophangen natuurlijk! Maak zelf macramé bloempotten en geef je terras een romantisch tintje! Hier is een stapsgewijze handleiding:

De benodigde materialen:

  • Natuurlijk garen
  • Bloempotten
  • schaar

Instructies:

Knip 8 stukken van dezelfde lengte uit het natuurlijke garen. Merk op dat de draad drie keer langer moet zijn dan de pot. Knoop alle draden aan elkaar en plaats ze rond de bodem van de bloempot. Verbind twee aangrenzende draden losjes met een dubbele knoop. Pak de volgende twee draden op en herhaal het proces. ben je met alle threads zijn dan klaar, je kunt beginnen met de tweede rij! Neem hiervoor een draad van de eerste knoop en een draad van de volgende knoop en verbind ze met een dubbele knoop zodat er een nieuwe steek ontstaat in het midden van de twee onderste steken. Herhaal dit proces totdat de tweede rij steken klaar is en herhaal het proces totdat je de rand van de pot bereikt. compleet!

Niet alleen decoraties maken het terras uniek – ook doe-het-zelfmeubels!

Doe-het-zelf balkonideeën

Pallets, pallets, pallets – we houden ervan! Tot nu toe hebben we creatieve DIY-instructies met pallets voor in de tuin, maar dit gaat over het terras! De pallets vinden hier hun juiste plek! Ze zijn geschikt voor kleine terrassen en versierd met kleurrijke kussens en knusse dekens zien er erg gezellig uit! Bouw twee pallets als hoekbank en ontwerp jouw knusse hoekje op het balkon! Een bank gemaakt van pallets ziet er nog comfortabeler uit met een zelfgemaakte houten tafel. We laten u instructies zien over hoe u zelf een kleine tafel kunt bouwen:

DIY tafel voor op het terras – instructies

Tuinideeën voor weinig geld - bouw je eigen tafel

Tuinideeën voor weinig geld - bouw je eigen tafel

Veel inspiratie wacht op je in onze fotogalerij!

Ontwerp een doe-het-zelf terras

Terras bouwen en inrichten DIY-ideeën

Voorbeelden van doe-het-zelf tuinontwerp

Terras muur design decoratie

Maak doe-het-zelf-ideeën voor kleine tuinen

Moderne terrassen ingericht met doe-het-zelfideeën

DIY-ideeën voor de terrassen

Terras DIY-ideeën

Zelfgemaakte terrasideeën voor tuinontwerp met weinig geld

DIY terrasideeën

DIY tuinterras decoratie

Terras ideeën decoratie

Zelf tuinontwerp maken met weinig geld

Zelf balkonvloer maken

Doe-het-zelf terrasdecoraties

slimme doe-het-zelfideeën voor het terrasontwerp

Terrassen en tuinontwerp afbeeldingen en inspiratie

Terrassen en tuinontwerp foto's - mozaïek in de tuin

DIY-ideeën voor de terrassen

Ideeën voor terras- en tuinontwerp om te imiteren

Ontwerp en versier je terras met doe-het-zelf instructies

Ontwerp en versier je terras met doe-het-zelf instructies

Decoraties voor terrassen en tuinideeën voor weinig geld

Terras ideeën decoratie

Decoraties voor terrassen en tuinideeën voor weinig geld

Decoraties voor terrassen en tuinideeën voor weinig geld

Creëer terrassen en tuinen met weinig geld

Creëer terrassen en tuinen met weinig geld

DIY-decoraties voor moderne terrassen

Zelfgemaakte bank voor tuinterras

DIY tafelontwerp kleine tuinen

Decoraties voor terrassen

Balkonvloeren

Balkonvloeren