Trouwjurk - tips bij het kiezen

Elk sprookje eindigt met een prachtige bruiloft en overwinning van de liefde. De trouwdag is ook de meest emotionele gebeurtenis in het echte leven. Op deze belangrijke dag wil elke vrouw er adembenemend uitzien – een magisch mooie trouwjurk die de schoonheid van eeuwige liefde weerspiegelt! Om deze droom werkelijkheid te laten worden, is veel voorbereiding en planning nodig. Wij begeleiden je op de romantische reis van de voorbereidingsfase tot het kopen van de trouwjurk!

De zoektocht naar de “droom in het wit” begint met de “Zeg JA”

Dat vinden

Alle vrouwen dromen van kinds af aan van de ideale trouwjurk. Laten we eerlijk zijn – de voorbereidingen voor de trouwdag beginnen jaren voor het huwelijksaanzoek. Maar het vinden van de ideale jurk voor de meest romantische dag van je leven kan soms een uitdaging zijn. Niemand ontkomt aan advies en proberen. Het eerste punt in het plan “Mijn droom in het wit” is om te beslissen over de stijl en snit van de jurk, zodat je de zoekcirkel verkleint. Op social media kun je in principe leuke ideeën verzamelen, maar bruikbare trouwjurksuggesties krijg je alleen in de bruidsmodezaak. De huwelijksexperts staan ​​tot uw beschikking met woord en daad en toveren, net als de feeënmoeder uit Assepoester, een prachtig toilet voor uw liefdesbal. Een goed voorbeeld van persoonlijk en zeer professioneel advies is: Avinia.de – een prettige en luxe omgeving waar je droomjurk al op de eerste pasdag op je wacht!

De perfecte trouwjurk vinden - tips bij het kopen van een trouwjurk

Trouwjurk knippen – zo past de trouwjurk meteen!

Trouwjurk knippen - zo past de trouwjurk meteen!

Het is dan eindelijk zover: de trouwjurk wordt voor het eerst gepast! Om de eerste blik in de spiegel in de bruidsmodezaak echt fantastisch te laten zijn, moet je kiezen voor “klasse in plaats van massa”. Elk jaar kijken we hoe de seizoenstrends in bruidsmode zich voortzetten. Gisteren werden de kanten trouwjurken gedragen op de catwalk in New York, Madrid en Milaan. Vandaag raden we u aan daar niet de grootste aandacht aan te besteden Modetrends, maar geef het aan het silhouet dat het beste bij je past. Het belangrijkste is niet wat er in of uit is, want dit is je koortsachtige dag en alleen je visie op trouwjurk is fundamenteel. Hier zijn de snitten van de trouwjurk en enkele waardevolle tips om u te helpen de visie van de droomjurk te verduidelijken:

Trouwjurken knippen - de perfecte trouwjurk voor jou!

  • A-lijn jurk

De trouwjurk met A-lijnvorm geniet grote populariteit onder bruiden. Door de smalle snit van de top wordt het decolleté zachtjes benadrukt. De vloeiende rok verbergt de zones op de benen, buik, billen – alles wat ongemak veroorzaakt. Als je streeft naar een slank, elegant en visueel langwerpig silhouet, dan is dit de perfecte snijlijn voor jou.

  • Hertogin / Prinses

Droom je ervan om als een prinses voor het altaar te staan? Kies voor een hertogin-snitlijn. Deze klassieke trouwjurk accentueert je slanke taille en de probleemzones blijven verborgen onder het volumineuze onderste deel. Daarom is de bruidsjurk prinses voor bijna alle vrouwen een droom van fijne tule

  • ik lijn

Deze snit is bedoeld voor alle toekomstige bruiden die hun vrouwelijke rondingen en slanke taille willen benadrukken en hun heupen willen verbergen. De I-dress geeft je een zachte en engelachtige look en zorgt in combinatie met een lange sleep voor een elegante en vorstelijke look.

  • rijk

De Empire-jurk creëert een optische illusie die je taille onder je borst duwt. De rok valt losjes en speelt rond de probleemzones. De focus ligt op het decolleté, armen en schouders. De Empire-snitlijn geeft je look een vrouwelijke en zachte uitstraling.

  • Trompet en Fishtail Line

Deze prachtige snijlijn vereist moed en een onberispelijk lichaam. De jurk benadrukt je vrouwelijke rondingen het beste en zorgt voor een schitterende look. De dijen en billen zullen in de schaduw zijn. De trompetjurk ziet er prachtig uit zonder overdreven versieringen of glinsterende pailletten. Het is de favoriete snijlijn van Christian Dior. Hij zei ooit: Het geheim van elegantie ligt in de eenvoud van dingen.

  • De mini-jurk

De mini-snit betovert de natuurlijke schoonheid en je vrouwelijke charmes. Het decolleté wordt fijn geaccentueerd en je sexy en schitterende bruidsschoenen komen in de schijnwerpers. Als je mooie, lange en slanke benen hebt, kies dan voor een mini trouwjurk.

  • Case jurk

De schedejurk is ideaal voor vrouwen met een slank figuur, lange en mooie benen en kleine probleemzones. De Etiu-snit geeft een elegante en moderne uitstraling door zijn eenvoud.

Trouwjurk is liefde op het eerste gezicht!

Tips voor het kiezen van een trouwjurk

Er is maar één grote liefde in een mensenleven, net als de bruiloft! Het tintelende gevoel van ‘mijn jurk’ is te vergelijken met liefde op het eerste gezicht. Kies daarom de trouwjurk waar jij helemaal tevreden over bent en waar jij je mooi en comfortabel bij voelt. Alleen een glimlach die van binnenuit komt, laat je stralen op je trouwdag! We hopen dat je met behulp van onze tips de trouwjurk van je dromen vindt en versiert met de armen van je geliefde!

De dromerige trouwjurk van je dromen