Cruella De Vil kostuum voor carnaval

Ben je op zoek naar een origineel carnavalskostuum voor dames? In deze post hebben we een idee voor je – we laten je zien hoe je zelf een Cruella De Vil-kostuum kunt maken! De excentrieke, stoute dame uit de Disney-film “101 Dalmatiërs”, die een bontjas wilde maken van de vacht van de schattige puppy’s, heeft een bijzondere charme en inspireerde sterren als de rappers Iggy Azalea en Cardi B (foto’s van hun kostuums zijn hieronder te vinden). Verkleden als Cruella De Vil voor het carnavalsfeest is ook heel gemakkelijk, en we geven je enkele handige tips en creatieve ideeën om inspiratie uit te putten. Veel leesplezier!

Cruella De Vil kostuum voor het carnaval – een geweldige keuze voor de dames

Cruella De Vil kostuum voor carnaval

Maak zelf een Cruella De Vil kostuum

Cruella De Vil kostuum indrukwekkende pruik

Cruella De Vil kostuum witte jas rode handschoenen

Cruella De Vil-kostuum met de afbeelding van Glenn Close

Cruella De Vil kostuum pruik zwarte jurk

Cruella De Vil kostuum originele jurk sigarettenhouder

Cruella De Vil kostuum carnaval kind

Cruella De Vil kostuum voor kinderen

Cruella De Vil kostuum stijlvol en zeer origineel

Cruella De Vil is slecht, maar één ding is zeker: de Disney-heldin heeft stijl. Als je de cartoon of afbeelding van Glenn Close uit 1996 hebt gezien, weet je het. Het Cruella De Vil kostuum heeft specifieke kenmerken waar je je aan moet houden zodat je vermomming herkenbaar is op het carnavalsfeest. De Disney-heldin draagt ​​zeer chique kleding, die bestaat uit een elegante jurk, een zachte jas, elegante lange handschoenen en hoge hakken. Ze draagt ​​ook een retro sigarettenhouder en heeft een excentriek zwart-wit kapsel. Cruella de Vil heeft ook een zeer bleke huid, wat gemakkelijk te bereiken is met de juiste make-up. Eigenlijk geeft zo’n carnavalskostuum je de mogelijkheid om je heel chic te kleden zonder de kwade kant van Cruella aan te nemen. En hoe je het kostuum zelf kunt maken, lees je hieronder.

Cruella De Vil-kostuum: wat zijn de typische kenmerken van de beroemde Disney-heldin??

Cruella De Vil kostuum vind bijpassende accessoires

Cruella De Vil kostuum ongebruikelijke pruik

Cruella De Vil kostuum make-up en kapsel

Cruella De Vil kostuum elegante retro sigarettenhouder

Cruella De Vil kostuum pruik sjaal zwarte jurk

Cruella De Vil kostuum super elegante jurk en lange handschoenen

Cruella De Vil kostuum kinderpop originele look

Cruella De Vil kostuum Iggy Azaleia

Cruella De Vil kostuumjas fancy pruik

Cruella De Vil Kostuum Cardi B

Cruella De Vil Kostuum DIY-instructies en tips

Cruella De Vil kostuum de typische witte jas

Cruella De Vil kostuum items

De excentrieke look van Cruella De Vil kan gemakkelijk worden gekopieerd – kijk maar eens in je eigen garderobe! Kenmerkend voor de heldin is de elegante, tot de grond lopende zwarte jurk, die je ook kunt vervangen door een zwarte rok en top. Of trek gewoon dat kleine zwarte jurkje aan dat elke vrouw in haar garderobe moet hebben. Cruella draagt ​​er een witte bontjas over. Als je zo’n kledingstuk niet hebt, kun je het zoeken in de kringloopwinkel of vragen aan vrienden of familie. Een geweldig alternatief voor een jas zijn sjaals of poncho’s – bij voorkeur gemaakt van nepbont, die je als cape over je schouders kunt dragen. De accessoires moeten ook worden afgestemd op de kleding – de Disney-heldin draagt ​​rode, elegant ogende puntschoenen (u bepaalt of hoog of plat), evenals lange retro-handschoenen in rood die tot aan de ellebogen reiken. Als je de juiste handschoenen niet kunt vinden, kies dan voor gewone “korte” handschoenen in het rood (liefst van zijde), die onder de jas verstopt zitten. En last but not least heb je een retro sigarettenhouder nodig, die vooral in de jaren twintig populair was. Je maakt het gemakkelijk zelf van een breed rietje of houten stokje.

Cruella De Vil-kostuum – tips voor make-up en kapsel

Cruella De Vil kostuum make-up indrukwekkend

Cruella De Vil kostuum make-up tips

Cruella De Vil Kostuum Kapsel DIY

Cruella De Vil kostuum grappige pruik gemaakt van garen

Cruella De Vil kostuum stijlvolle retro sigarettenhouder

Cruella De Vil kostuum zelf verzinnen

Bij het complete Cruella De Vil kostuum hoort ook het juiste kapsel en de juiste make-up. Voor het typische zwart-witte kapsel kun je kiezen voor een pruik of je eigen haar verven – dit is heel gemakkelijk met een witte haarlak (of een zwarte – voor blond haar). Maak voordat je je haar sprayt een scheiding in het midden om de twee haarsecties te scheiden en een deel van de hiel te plagen. En als het op make-up aankomt: verf je gezicht bleek – ofwel met theatrale make-up, ofwel met een foundation die lichter is dan je natuurlijke huidskleur, en benadruk je lippen met een sterke rode lippenstift. Gebruik voor de ogen kohl, eyeliner en mascara. Een goede keuze zijn de donkergroene oogschaduws – bekijk onze foto’s om het zelf te zien. Om je look af te maken, accentueer je de jukbeenderen met een beetje poeder en de wenkbrauwen met een zwart potlood om een ​​”evil look” te creëren.