De Chinese Horoscoop 2015 begint op 19 februari – dan eindigt het afgelopen jaar van het paard en begint het nieuwe jaar – de houten geit. Dit sterrenbeeld is vrouwelijk en symboliseert rust, vrede, harmonie en geloof in het goede. De geit stimuleert ook creativiteit, innovatieve ideeën en ondernemend denken. Daarom moet 2015 een rustige en vooral succesvolle periode worden voor diegenen die zich willen concentreren op het professionele leven of een gezin willen stichten. Als je meer wilt weten over je sterrenbeeld in het jaar van de geit, lees dan verder!

Chinese Horoscoop 2015 – Sterrenbeelden

Chinese Jaarhoroscoop 2015 Sterrenbeeld

Dierenriem Chinese horoscoop

Chinese sterrenbeelden

Chinese horoscoop 2015

Chinese horoscoop 2015 sterrenbeeld

Jaar van de geit

Chinese horoscoop 2015

2015 - het jaar van de geit

Chinese horoscoop 2015: gelukkige momenten voor de ratten

chinese dierenriem rat

Rat

Dierenriem chinese horoscoop rat

Dierenriem rat

Chinese Horoscoop Rat 2015

In het jaar van de geit zullen ratten veel gelukkige momenten beleven. Carrièremogelijkheden openen zich en 2015 is ook het juiste moment om allerlei langetermijninvesteringen te plannen. Afgezien van professioneel succes, kan alleen vreugde worden verwacht in het privéleven.

Chinese horoscoop 2015: moeilijkheden en uitdagingen voor Ox

Chinees sterrenbeeld buffel

buffel

Chinese horoscoop 2015

Het jaar zal nogal moeilijk zijn voor de Os, omdat ze veel uitdagingen moeten overwinnen en belangrijke beslissingen moeten nemen. Daarom zijn vooral geduld en de bereidheid om compromissen te sluiten vereist – zowel in het professionele als in het privéleven.

Nieuwe liefde voor de tijger

Chinese dierenriem tijger

chinese horoscoop tijger

Chinese jaarhoroscoop 2015

tijger

Het jaar van de geit zal zeker een succesvol jaar worden voor de tijger. Dit is het juiste moment voor de vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld om nieuwe contacten te leggen, exotische reizen te maken en ook de grote liefde te ontmoeten.

Succesvol jaar voor het konijn

chinees sterrenbeeld konijn

Haas

Ook voor de konijnen een gelukkig jaar – wat ze ook doen, ze zullen uitkijken naar succes. Een momentum in het professionele leven is te verwachten – het konijn moet zich niet alleen aan zijn carrière wijden, maar ook meer tijd met het gezin doorbrengen.

Ongunstige periode voor de draken

chinese dierenriem draak

2015 is nogal ongunstig voor de draken, dus de vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld moeten voorzichtig zijn en alleen weloverwogen beslissingen nemen. U moet zeker langetermijninvesteringen en grote veranderingen in uw professionele en persoonlijke leven vermijden. In plaats daarvan kunnen de draken zich wijden aan vrienden en familie.

Geen verrassingen voor de slang

chinees sterrenbeeld slang

Chinese jaarhoroscoop 2015

Geen grote verrassing voor de wachtrijen dit jaar – ze zullen hun oude projecten succesvol afronden en nieuwe starten. Of het nu gaat om een ​​nieuwe hobby, woningrenovatie of een uitdaging op het werk – de slangen zullen op elk gebied succes hebben. Alleen als het gaat om privacy moet je voorzichtig zijn – de argumenten moeten worden vermeden, anders kunnen ze een belangrijk persoon in je leven kwetsen.

Avontuur voor de paarden

Chinese dierenriem paard

paard

In het jaar van de geit mogen paarden alleen avontuur verwachten. Het is belangrijk voor hen om gewoon actief te zijn en stappen te zetten in de richting van verandering – bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan, het plannen van een verhuizing of sporten.

Levensvreugde voor de geit

2015 jaar van de geit

chinese dierenriem geit

chinese horoscoop geit

geit

Dit jaar zal de geit genieten van een volwaardig leven – in haar professionele leven heeft ze alleen behoeften, in haar privéleven is er ook harmonie. De vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld moeten alleen de grote veranderingen vermijden – daar is het nu niet het juiste moment voor.

Hectisch jaar voor de apen

chinese dierenriem aap

Chinese jaarhoroscoop 2015

aap

De apen gaan een heel hectisch jaar tegemoet met veel uitdagingen. Om alles aan te kunnen, moeten ze creatief zijn, maar ook voldoende tijd vinden om te ontspannen.

Vrijheid voor de haan

chinese dierenriem haan

kraan

Dierenriem Chinese horoscoop Haan

In 2015 mag de haan zichzelf trakteren op een pauze. In tegenstelling tot de aap kan hij genieten van vrijheid en zich wijden aan zijn gezin.

Moeilijkheden in privacy voor de hond

Chinese jaarhoroscoop 2015

De hond moet zich aan zijn vrienden wijden, omdat ze zijn hulp dit jaar vaak nodig zullen hebben. Moeilijkheden zijn mogelijk in het privéleven – toon meer bereidheid om compromissen te sluiten en wees geduldig!

Geluk voor het varken

Chinese horoscoop varken

varken

Het varken mag een succesvol jaar verwachten, vooral als het gaat om het professionele leven. Dit is het juiste moment voor de vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld om hun creativiteit te uiten.