Het is alweer het einde van het jaar en dat suggereert niet alleen kerst, maar ook oudejaarsavond. Men gelooft een beetje dat oudejaarsavond groots gevierd moet worden. Dit jaar gebeurt dat natuurlijk niet, maar oudejaarsavond blijft een volksfeest op zich. Alleen al de gedachte aan de laatste dag van het jaar roept expressieve emoties bij ons op. Oudejaarsavond wordt ook gevierd in de situatie van de Corona-crisis, ook al is het een beetje atypisch. Dat inspireerde ons om voor oudejaarsavond meer aandacht te besteden aan de tafeldecoratie, ongeacht voor hoeveel personen de tafel gedekt is. Daarom hebben we het vandaag over opvouwbare servetten voor oudejaarsavond, of met andere woorden, hoe de bankettafel op een originele manier te stylen.

Vouw servetten op oudejaarsavond – een eenvoudig maar opvallend idee

servetten vouwen oudejaarsavond elegant idee zwarte strik

Servetten vouwen Oudejaarsavond – staand en opvallend

Servetten zijn een onmisbare begeleider van allerlei tafeldecoraties. Dat is ook de reden waarom er bij het dekken van de tafel groot belang moet worden gehecht aan dit detail. Door te vertrouwen op een fantasie Vouwtechniek van servetten gefocust, je kunt zelfs extra decoratie verwijderen.

Want zulke servetten zien er gewoon spectaculair uit! We vinden het idee om servetten rechtop te vouwen bijzonder geschikt als het gaat om de oudejaarstafel. Je ontwerpt de bankettafel op twee niveaus en geeft hem een ​​eigen karakter. Hoe ziet een staande kerstboom er bijvoorbeeld uit op het bord op uw feesttafel? Het hoeft natuurlijk niet per se een feestelijk motief te zijn, maar wel heel verschillende. Tenzij ze zich goed inleven in het concept van tafeldecoratie.

Kerstboomservetten vouwen

servetten vouwen oudejaarsavond feestelijke ideeën staande servetten ideeën

Vouw poinsettia servetten – feestelijke tafeldecoraties in rood

servetten vouwen oudejaarsavond rood feestelijk stijlvol

Vouwservetten – eenvoudig en stijlvol

Maar de ongewone look is niet altijd wat u zoekt. Ook als het om tafeldecoratie gaat. Hier speelt de kleurencombinatie een beslissende rol voor een succesvol resultaat. Een wit servet, eenvoudig opgevouwen, kan er bijzonder effectief uitzien als u het omwikkelt met een zwarte of grijze strik, afhankelijk van de stijl van het tafelontwerp. Zo vermijd je eentonige tafeldecoratie, al is het wel heel eenvoudig. Ook de Servetringen doe enorm veel hulp bij het ontwerp van de feesttafel. Dit zijn mooie kleine accenten die originaliteit toevoegen.

Met een kerstbal in het bord creëer je een heel creatieve tafeldecoratie voor oudejaarsavond

servetten vouwen oudejaarsavond witte servetten zwarte decoratieve linten

Klassiek idee met een origineel accent

servetten vouwen oudejaarsavond frisse deco-ideeën feestelijke tafel

Opvouwbare servetten – klassieke ideeën voor oudejaarsavond

Het maakt eigenlijk niet uit of je oudejaarsavond met z’n tweeën viert of met goede vrienden en familie, de tafel moet altijd een eyecatcher zijn op dit festival. Frisse patronen en feestelijke kleuren zorgen duidelijk voor een feestelijke sfeer en dus voor een gezellige avond. Vouw een kerstboom uit een gekleurd servet en het zal zeker een glimlach op het gezicht van je favoriete mensen toveren. Als je de voorkeur geeft aan monochrome decoraties, raden we je aan om te vertrouwen op rode servetten. Vouw ze vervolgens op elke gewenste manier in verschillende vormen, bijvoorbeeld als een strik of een snoepje. ook een eenvoudig bestekzakje kan mooie optische effecten opleveren als het fris is ingericht.

Verspreid een feestelijke stemming met prachtige servetpatronen

servetten vouwen oudejaarsavond ongebruikelijke decoraties gekleurde servet dennenboom

Een eenvoudige bestektas is ook een goede optie als je op zoek bent naar eenvoud

servetten vouwen oudejaars bestektas gewoon stijlvol

Kleine details maken soms een grote indruk

servetten vouwen oudejaarsavond rood lint feestelijke decoraties

Vouw servetten – modern en origineel

Soms doen servetten meer denken aan unieke kunstwerken dan als verplichte elementen in het tafelontwerp. Als u familie en vrienden wilt fascineren, vertrouw dan op een moderne en gecompliceerde servetvouwtechniek. Een papieren servet kan veranderen in een mooie jasmijnbloem die lijkt op een echte tafeldecoratie. Niemand kan onverschillig staan ​​tegenover het zien van zulke wezens.

Gebruik servetten in twee verschillende kleuren om een ​​levendig tafeldesign te creëren

servetten vouwen oudejaarsavond ongebruikelijke ideeën feestelijke stemming

Zoiets wil je zeker niet als servet gebruiken, maar kijk er gefascineerd naar 

servetten vouwen oudejaarsavond bloemen papieren servetten

Tot slot willen we samenvatten dat de oudejaarsbankettafel er absoluut perfect uit moet zien. Het eerste dat telt, is hoe je kleuren en patronen matcht. Ten tweede moeten er bepaalde highlights in de tafeldecoratie zitten die een blikje dynamiek brengen. Ten derde, maar niet de laatste: creativiteit is aan de orde van de dag! Met servetten doe je dit allemaal in een mum van tijd. Leg dus veel nadruk op de manier waarop je ze vouwt.

Kleurcontrasten laten de feesttafel beter tot hun recht komen

servetten vouwen oudejaarsavond elegante tafeldecoraties stijlvolle kleurencombinaties

Een servetring met een thema is soms al genoeg om een ​​feestelijke sfeer te creëren 

servetten vouwen oudejaarsavond servetring stijlvolle feesttafel

servetten vouwen oudejaarsavond kleine feestelijke accenten

Servetten vouwen Feestelijk tafelontwerp op oudejaarsavond

servetten vouwen oudejaarsavond creatieve decoratie-ideeën meer feest

Vouwservetten Oudejaarsavond combineren verschillende variaties

servetten vouwen oudejaarsavond elegante feestelijke ideeën

Servetten vouwen Oudejaarsavond is heel eenvoudig maar effectief

servetten vouwen oudejaarsavond eenvoudige vouwideeën feestelijke tafel

servetten vouwen oudejaarsavond feestelijke tafeldecoratie-ideeën