Zelfgemaakte huwelijksgeschenken

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft en wil je het bruidspaar verrassen met iets unieks? Is er iets beters dan zelfgemaakte cadeaus! In dit bericht gaan we je enkele geweldige ideeën geven voor zelfgemaakte huwelijksgeschenken die je kunt gebruiken om de bruid en bruidegom veel vreugde te brengen. Het handwerk is niet moeilijk of tijdrovend – probeer een van onze ideeën om het zelf te zien! We wensen je veel plezier en succes!

Zelfgemaakte huwelijksgeschenken – ideeën en suggesties

Huwelijksgeschenken, zelfgemaakte bankbiljetten vouwen tot bloemen

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte geldboom

Geldboom geef huwelijksgeschenken

Zelf geldboom maken bruiloft

Geld cadeau bruiloft huwelijksreis

Bankbiljetten vouwen boeket bruiloft bloemen

Zelfgemaakte huwelijksgeschenken kunnen groot en duur zijn, maar ook klein, maar van grote waarde. Er zijn enorm veel knutselideeën die je kunt realiseren. In dit artikel vind je er maar een klein deel van, we hopen dat je onze suggesties leuk vindt. Laten we beginnen met de traditionele contante geschenken voor bruiloften. Vaak weet je niet precies wat het bruidspaar cadeau wil doen, en als het jonge bruidspaar ook nog hun eigen gezinsappartement moet inrichten, is het schenken van geld de beste beslissing. Om een ​​groter bedrag op te halen, kun je het cadeau samen met een groep vrienden klaarmaken. Een klassiek idee voor bruiloften is de geldboom, waarin je de bankbiljetten naar wens vouwt en aan echte boomtakken hangt. Het gebruik van een kartonnen constructie in de vorm van een boom is ook mogelijk.

Geldcadeau voor de bruiloft – ongebruikelijke ideeën

Bruid bruidegom vouw geld rekeningen

Geld geschenken bruiloft creatief DIY

Huwelijkscadeaus zelfgemaakte geldcadeau trouwjurk

Geld geven bruiloft ballonnen

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte ballonnen bankbiljetten

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte originele krans bankbiljetten

Huwelijksrekeningen om cadeau te vouwen

Maak een taart van bankbiljetten

Het vouwen van bankbiljetten is eigenlijk verrassend eenvoudig – probeer het zelf om het zelf te zien! Je kunt er een strik, een krans en zelfs een roos van maken of de figuren van het bruidspaar! Maar een “bruidstaart” maken van bankbiljetten is bijzonder eenvoudig. U moet de bankbiljetten gewoon oprollen. Bovendien hebt u een basis van schuim nodig voor een of twee niveaus van de “cake” – afhankelijk van het aantal bankbiljetten. Bevestig deze aan elk niveau zodat er geen gaten zijn, en bind de opgerolde bankbiljetten tenslotte samen met decoratieve linten. De afgewerkte “cake” kan worden versierd met kunstbloemen of kleine figuren van de bruid en bruidegom. Je kunt ook een moeilijker idee proberen, zoals het vouwen van een bankbiljetbloem. En je zult ontdekken hoe je cadeaus of geld voor een bruiloft creatief kunt inpakken hier!

Zelfgemaakte huwelijksgeschenken – maak geweldige decoraties voor het feest

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte lantaarns vullen met bloemen

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte champagnefles versieren materialen

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte champagneflessen versieren glitter

DIY huwelijkscadeau inpakken

Versier cadeaupapier met kunstbloemen

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte cadeauverpakking

Ballonnen versieren cadeau bruiloft

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte ballonnen voor de bruid

Versier huwelijksgeschenken zelfgemaakte champagneglazen

Versier huwelijksgeschenken zelfgemaakte champagneglazen

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte confetti

In plaats van geldgeschenken kun je ook mooie decoraties maken waarmee je het bruidspaar blij kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie decoratieve lantaarn gevuld met bloemen die je kunt gebruiken om het altaar of de tafel van het bruidspaar te versieren? Een ander idee is om speciale “sprankelende” champagneflessen te geven die je hebt versierd met glitters. Je kunt glitter in twee of zelfs drie kleuren gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de fles insmeren met wat hobbylijm, besprenkelen met de glitterdeeltjes en laten drogen! Je kunt de flesjes verpakken in een kartonnen doos die je zelf hebt versierd. Met dergelijke geschenken kunt u niet alleen de bruid en bruidegom verrassen, maar ook de huwelijksceremonie mooier en onvergetelijker maken.

DIY: kleine huwelijkscadeaus met grote waarde

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte fotoalbum

DIY cadeaus fotoalbum bruiloft persoonlijk

Fotoalbum prachtig huwelijkscadeau

DIY fotoalbum bruiloft

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte fotohouder

Huwelijksgeschenken versieren zelfgemaakte zomerhoed

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte gepersonaliseerde kaars

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte muurschildering hart

DIY polymeer klei kom cadeau bruiloft

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte schaal van polymeerklei

Fimo schaal met de initialen van de bruid en bruidegom

Fimo bowl tinker als huwelijkscadeau

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte wanddecoratie foto

Huwelijksgeschenken zelfgemaakte zeep in de vorm van een hart

Een andere optie is om iets te geven voor het nieuwe familieappartement van het pasgetrouwde stel dat je zelf hebt gemaakt. Je zou bijvoorbeeld polymeerklei kunnen gebruiken om een ​​schaal te maken voor kleine dingen – sleutels, sieraden, met de initialen van het pasgetrouwde stel. Het is heel eenvoudig en onder de foto’s hierboven vind je ook een fotogids. Zelfgemaakte decoraties, zoals een geweldig muurschildering hart dat je zelf hebt gemaakt van papier of stukjes hout, zou ook een geweldige verrassing zijn. Een fotohouder of geurkaars maken voor het bruidspaar is net zo eenvoudig. En als je heel goede vrienden bent met de bruid en bruidegom, kun je een speciaal fotoalbum voor je maken – het kan ook foto’s van het huwelijksfeest bevatten.