DIY obrti za dan učiteljev

DIY obrti za dan učitelja. Ideje s fotografijami

Vsako leto jeseni, v prvem tednu oktobra, učenci svojim učiteljem čestitajo za njihov poklicni praznik. Ni treba podariti dragih daril in elegantnih šopkov, saj vam bodo ročno izdelane obrti še dolgo ostale v spominu. V tem članku smo se odločili, da vam ponudimo nekaj idej., kaj lahko podarite učitelju na tradicionalni dan učitelja.

Obrt za dan učitelja, fotografija

Ena najpreprostejših obrti za dan učitelja je vaza. Za okrasitev potrebujete navaden kozarec, barvni papir v tišini, lepilo PVA in škarje.

Ena najpreprostejših obrti za dan učitelja je vaza. Za okrasitev potrebujete navaden kozarec, barvni papir v tišini, lepilo PVA in škarje. Naj otrok razreže papir na enake kvadratke, lahko poskusite izrezati figure v drugačni obliki. Nato namažite površino pločevinke PVA in nanjo postopoma lepite kvadratke. Ostaja še počakati, da se popolnoma posuši in vaza za učitelja je pripravljena.

Naj otrok razreže papir na enake kvadratke, lahko poskusite izrezati figure v drugačni obliki. Nato namažite površino pločevinke PVA in nanjo postopoma lepite kvadratke. Ostaja še počakati, da se popolnoma posuši in vaza za učitelja pripravljena.

Vaza za steklenice DIY

Druga možnost dragega darila za učitelja so ogrlice z značkami. Izberete lahko kroglice v svoji najljubši barvni shemi, a hkrati tako, da se ujemajo s stilom vašega učitelja.

Druga alternativa dragemu darilu za učitelja bi bile ogrlice z značkami. Izberete lahko kroglice v svoji najljubši barvni shemi, a hkrati tako, da se ujemajo s stilom vašega učitelja.

Obrt iz svinčnikov bo videti kreativno. Iz papirja in svinčnikov lahko naredite čudovite rože.

Obrt iz svinčnikov bo videti kreativno. Iz papirja in svinčnikov lahko naredite čudovite rože.

Preberite več o tem, kako narediti rože z lastnimi rokami: Šopek bonbonov z lastnimi rokami

Svinčniki enake velikosti naredijo čudovite podstavke in vaze..

Svinčniki enake velikosti naredijo čudovite podstavke in vaze.

Ne hitite, da zavržete sladoledne palčke. Iz njih je enostavno narediti lesene obrti, ki jih lahko nato pobarvamo v katero koli barvo..

Ne hitite, da zavržete sladoledne palčke. Iz njih je enostavno narediti lesene obrti, ki jih lahko nato okrasite v kateri koli barvi.

Ideje, kaj podariti učitelju veliko, glavno je, da je darilo narejeno z dušo in iz čistega srca.