Domače obrti iz improviziranih sredstev

Kaj lahko naredite iz odpadnega materiala z lastnimi rokami. Mojstrski razred

Iz ročnega materiala je mogoče izdelati veliko število izvirnih obrti. Če imate doma veliko plastičnih steklenic, plastičnih vrečk, ostankov tkanine, nepotrebnih peresa ali starega pribora, ne hitite, da jih vse zavržete. Sodobne šivanke ponujajo veliko zanimivih idej, kako narediti lepe in uporabne obrti iz različnih materialov doma z lastnimi rokami. Oglejte si fotografije mojstrskih tečajev po korakih in preživite zanimiv prosti čas.

Spomin DIY: Meduza v plastični steklenici

Danes se rokodelstvo pogosto uporablja za notranjo dekoracijo. Če želite podariti zanimivo darilo, poskusite iz plastične vrečke narediti meduzo..

Materiali:

– plastična steklenica

– barvilo za živila

– plastična bela vrečka

– škarje

– vodo

Vzemite prozorno belo vrečko in odrežite ročaje. Uporabite lahko preprosto vrečko brez ročajev. Nato ga razrežite tako, da dobite dva plastična lista enake velikosti. Delali boste z enim od njih. Če želite to narediti, morate v osrednji del tega lista privezati nit – dobite telo svoje meduze.

Vzemite prozorno belo vrečko in odrežite ročaje. Uporabite lahko preprosto vrečko brez ročajev. Nato ga razrežite tako, da dobite dva plastična lista enake velikosti. Delali boste z enim od njih. Če želite to narediti, morate v osrednji del tega lista privezati nit - dobite telo svoje meduze.

Preberite tudi: Kozmetična vrečka iz plastičnih steklenic

Sedaj naredite zareze na telesu na preostali vrečki, da oblikujete lovke pijavk. Imeti morate približno 10 lovk, presežek lahko odrežete in na vsakem lovku poskusite narediti več kosov..

Sedaj naredite zareze na telesu na preostali vrečki, da oblikujete lovke pijavk. Imeti morate približno 10 lovk, presežek lahko odrežete in na vsakem lovku poskusite narediti več kosov.

Ko je meduza pripravljena, ji vlijte nekaj vode v glavo. Ne pozabite pustiti nekaj zraka, da priplava na površje. Telo meduze dobro privijte z navojem, da voda ne teče ven.

Ko je meduza pripravljena, ji vlijte nekaj vode v glavo. Ne pozabite pustiti nekaj zraka, da priplava na površje. Telo meduze dobro privijte z navojem, da voda ne teče ven.

Meduzo dajte v plastično steklenico, nato pa posodo napolnite z vodo. Za simulacijo morske vode je v steklenico dodano malo barvila za hrano. Dobili boste zelo izvirno plovilo, ki ga lahko uporabite za tematsko notranjost..

Nosilec za tablete iz odpadnega materiala

Skoraj vsaka gospodinja v hiši ima staro rezalno desko iz lesa, ki je izgubila privlačen videz ali je nekoliko suha..

Skoraj vsaka gospodinja v hiši ima staro rezalno desko iz lesa, ki je izgubila privlačen videz ali je rahlo suha.Nosilec za tablete iz odpadnega materiala

Vzemite leseno letvico in jo z lepilom prilepite na desko. Stojalo lahko izrežete iz lesa, da se prilega tabličnemu računalniku.

Vzemite lesen podstavek in ga s super lepilom prilepite na desko. Stojalo lahko izrežete iz lesa, da se prilega tabličnemu računalniku.

Razmislite o lesenem trikotnem nosilcu, da preprečite, da bi deska padla. Pobarvajte tablo in stojalo za tablični računalnik je pripravljeno.

da deska ne pade, razmislite o pritrditvi iz lesenega trikotnika. Pobarvajte tablo in stojalo za tablični računalnik je pripravljeno.

Naredi sam kroglico

Stare teniške žogice lahko spremenite v originalne nosilce črk ali ključev. Na sredini kroglice naredite zarezo.

Stare teniške žogice lahko spremenite v originalne nosilce črk ali ključev. Na sredini kroglice naredite zarezo

V trgovini s strojno opremo kupite oči za svojo obrt in jih prilepite na žogo. Dobili boste smešno plovilo, ki bo okrasilo notranjost hodnika ali kuhinje.

V trgovini s strojno opremo kupite oči za svojo obrt in jih prilepite na žogo. Dobili boste smešno plovilo, ki bo okrasilo notranjost hodnika ali kuhinje

Obrti iz odpadnega materiala lahko opravljajo različne funkcije. Stare stvari je enostavno spremeniti v nove originalne dekorje ali obrti, ki bodo presenetile tudi zahtevne estete..