darila iz sladkarij za 23. februar

Mnogi ljudje pri nas mislijo, da sladka darila ljubijo le ženske. Vendar temu ni tako. Močna polovica človeštva obožuje tudi sladkarije. Zato lahko na praznik 23. februarja podarite prav takšno darilo. Moški s sladkim zobom bodo takšnega darila zelo veseli in se vam bodo zagotovo zahvalili s svojo pozornostjo..

Zavijanje daril

Seveda boste v tem članku našli obrt iz sladkarij za 23. februar. O njihovem ustvarjanju bomo pisali spodaj. Če vaše roke ne vedo, kako ustvariti nekaj lepega, potem lahko v trgovini poberete dobro sladko darilo. Bolje pa je, da ga predstavite moškemu v tematskem paketu. Darilna vrečka v vojaškem slogu bi bila odlična ideja. Če želite to narediti, morate natisniti teksturo za paket na tiskalniku. Lahko imate črno -bele ali barvne možnosti. Nadalje je vredno narediti, kot je prikazano na sliki..

bonboni za 23. februar

bonboni za 23. februar

bonboni za 23. februar

bonboni za 23. februar

Ideje za darila

Užitno darilo, izdelano ročno iz sladkarij za moškega, je bolj zapletena ideja. Vaša domišljija vam bo omogočila, da izberete pravi spomin. Poleg tega se je vredno zanašati na želje moškega. V tem primeru bo darilo odlično. Na splošno bodite pozorni na naše ideje in ustvarite najbolj nepozabno darilo.

Sladki rezervoar.

Sladka darila za 23. februar z veseljem podarite moškim. Obstaja veliko tematskih idej. Morda pa je najpogostejša možnost rezervoar. Vredno je izvedeti več o tem, kako to storiti..

Najprej je izdelana podlaga za rezervoar. Primerno za ta namen: debel karton, majhne škatle ali pena. Če se uporablja pena, se iz nje izreže oblika rezervoarja. Nekaj ​​delov je treba izrezati iz lista kartona. Za stolp je potreben majhen, drugi pa večji..

Na vrhu rezervoarja lahko izrežete luknjo. Po tem se z zelenim papirjem prilepi telo rezervoarja.

Za izdelavo gobca potrebujete cev iz plastike ali kartona. Prav tako je lepljen s papirjem in nato pritrjen na ohišje rezervoarja.

Končni rezervoar je treba okrasiti s sladkarijami. In to je morda najbolj zanimiv del. Tu lahko vaša domišljija hodi po polnosti. Vaš rezervoar mora biti edinstven. Nanj z lepilom ali dvostranskim trakom lepite sladkarije. Gosenice je treba narediti tudi iz sladkarij..

sladka darila za 23. februar za moške

Volan za ljubitelje avtomobilov.

Večina moških je ljubiteljev avtomobilov. Zato lahko na dan zagovornika domovine darilo ustreza njihovemu hobiju. Na primer, v tem primeru lahko predstavite volan. Seveda pa mora biti nenavadno. Moški lahko to darilo postavi na vidno mesto v svoji hiši ali pa ga uporabi za predvideni namen, torej poje.

Za izdelavo takega izdelka uporabite isto tehniko kot pri izdelavi rezervoarja. To pomeni, da je predloga prilepljena s sladkarijami, ki naj bodo vse v enem odtenku..

sladka darila za 23. februar za moške

Darilo za moške pri športu.

Kot lahko vidite, so lahko darila za sladkarije za 23. februar popolnoma drugačna. Na primer, za športne moške bi morala biti darila primerna. Dumbbell ali štangla iz sladkarij nikogar ne bo pustila ravnodušnega.

darila iz sladkarij za 23. februar

Za ljubitelje nogometa pa se nam mudi ponuditi mojstrski tečaj izdelave sladke nogometne žoge.

Potrebovali boste penasto kroglo primerne velikosti.

V trgovini je vredno pobrati sladkarije dveh barv. Bela-črna ali rjava. Za tak primer so tartufi idealni. V vsako sladkarijo vstavite zobotrebec. Poleg tega je ovoj tesno ovit okoli palice. Ovoj lahko pritrdite tudi z lepilom..

sladko darilo za 23. februar iz sladkarij

Zdaj lahko zobotrebce vstavite v kroglico iz stiropora v istem vrstnem redu kot na nogometno žogo.

darila iz sladkarij za 23. februar

zvezda.

23. februarja je enostavno izraziti svojo pozornost in ljubezen do moškega. Iz papirja lahko naredite zvezdo in ji dodate sladkarije. Če želite narediti to zelo zanimivo darilo, uporabite navodila na fotografiji. To darilo je vredno podariti s toplimi željami..

sladko darilo za 23. februar iz sladkarij sladko darilo za 23. februar iz sladkarij

sladko darilo za 23. februar iz sladkarij

Pekarna.

S pomočjo naših navodil in jasnih fotografij ste ugotovili, da je iz sladkarij zelo enostavno narediti sladko darilo za 23. februar. Toda poleg tega, kar smo našteli, se velja spomniti, da moški obožujejo domače pecivo. Če se odločite za peko torte ali piškotov, je treba vsako peko tematizirati.

Sladke piškote lahko obarvamo z označevalci hrane. Kose testa lahko tudi barvate ločeno z barvilom za živila. V tem primeru uporabite različne zelene odtenke, pa tudi kaki in rjavo..

sladko darilo za 23. februar iz sladkarij

Seveda je najboljše sladko darilo na dan zagovornika domovine sladka torta. Za peko lahko uporabite popolnoma kateri koli recept, ki vam je všeč. Toda okrasitev tega dela je v vojaški temi.

darila iz sladkarij za 23. februar

Končno

Kot lahko vidite, je sladka darila zelo enostavno narediti. Glavna stvar je, da v to dejavnost vložite svojo dušo in potem bi se moralo vse izkazati.