Obrt iz avtomobilskih pnevmatik z lastnimi rokami, kako narediti

Ali menite, da je iz starih pnevmatik mogoče narediti le gredice in ograje? Vabimo vas, da se naučite nekaj novega. Vsi ne vedo, kako narediti obrti iz avtomobilskih pnevmatik z lastnimi rokami, zato ponujamo veliko svežih idej in navodil po korakih. Dajte drugo življenje starim nepotrebnim predmetom in jih uporabite za notranjo dekoracijo ali krajinsko oblikovanje.

Učenje izdelovanja obrti iz pnevmatik

Preden začnete izdelovati obrti iz pnevmatik, se odločite, kateremu namenu bodo služili. Sodobni obrtniki so prišli do številnih idej za izdelke iz pnevmatik, zato lahko izdelujete ne samo dekorje, ampak tudi kakovostno pohištvo.

Sodobni obrtniki so prišli do številnih idej za izdelke iz pnevmatik, zato lahko izdelate ne samo dekor predmete, ampak tudi visoko kakovostno pohištvo.

Če dve pnevmatiki povežete skupaj in na vrh namestite močno steklo, dobite ustvarjalno mizo za kavo..

Če dve pnevmatiki povežete skupaj in na vrh namestite močno steklo, dobite ustvarjalno mizo za kavo.

Pohištvo za pnevmatike je lahko videti kreativno in elegantno. Bodite pozorni na to, kako je komplet izdelan iz naslanjača in mizice. Ta komplet bo všeč ljubiteljem izvirnih idej v notranjosti..

Pohištvo za pnevmatike je lahko videti kreativno in elegantno. Bodite pozorni na to, kako je komplet izdelan iz naslanjača in mizice.

Ali na vašem območju pogosto dežuje? Zakaj ne bi iz pnevmatike avtomobila naredili udoben dežnik. Najmanjši zasedeni prostor in največja individualnost v notranjosti hodnika podeželske hiše ali poletne koče.

Ali na vašem območju pogosto dežuje? Zakaj ne bi iz pnevmatike avtomobila naredili udoben dežnik

Za ustvarjanje prijetnega in popolnega kotička za počitek ni treba kupiti stolov. Vzemite avtomobilske pnevmatike in si sami naredite stole z naslonom in mehkim sedežem. Gostje bodo navdušeni nad tako nenavadno idejo..

Za ustvarjanje prijetnega in popolnega kotička za počitek ni treba kupiti stolov. Vzemite avtomobilske pnevmatike

Če ima vaša dacha neprijeten spust v vodo, naredite trdne korake iz avtomobilskih pnevmatik z lastnimi rokami. Tudi v deževnem vremenu bo na takšnih stopnicah priročno plezati in se spuščati..

Če ima vaša dacha neprijeten spust v vodo, naredite trdne korake iz avtomobilskih pnevmatik z lastnimi rokami

Ko ste se lotili nekaj ustvarjalnih idej, kako iz pnevmatik narediti obrt, je čas, da se začnete učiti. Če ste začetnik, začnite s preprostimi izdelki za pnevmatike, v prihodnosti pa lahko ponovite bolj zapletene obrti..

Delavnica po korakih: Kako narediti laboda iz pnevmatik

Lepi labodi iz avtomobilskih pnevmatik so postali najbolj priljubljena vrsta dekorja za igrišča ali poletne koče. Preproste in izvirne figure bodo spremenile vsako igrišče in razveselile otroke in odrasle.

Lepi labodi iz avtomobilskih pnevmatik so postali najbolj priljubljena vrsta dekorja za igrišča ali poletne koče. Preproste in izvirne figure bodo spremenile vsako igrišče in razveselile otroke in odrasle.

Začnite svojo labodjo plovilo s pripravo pnevmatike. Odvisno od velikosti pnevmatike bodo potrebna določena orodja. Če je pnevmatika brez jeklene vrvice, bo za rezanje dovolj oster nož in voda. Pnevmatiko s kovinsko vrvico je treba izrezati z brusilnikom, kar je težko tudi za izkušenega obrtnika.

Začnite svojo labodjo plovilo s pripravo pnevmatike. Odvisno od velikosti pnevmatike bodo potrebna določena orodja. Če je pnevmatika brez jeklene vrvice, bo za rezanje dovolj oster nož in voda.

Preden začnete z delom, morate pnevmatiko kredati, da boste natančno vedeli, kje narediti rez. Začnite z rezanjem pri notranjih obročih pnevmatike. Manj ko režete, širša bodo krila končne labodje plovila. Ne hitite z metanjem vsega, kar ste odrezali, za okrasitev izdelka bodo potrebni kosi pnevmatik. Pnevmatiko postopoma prerežite vzdolž kredne konture, pri tem pa pazite, da križ krila z repom ni popolnoma prerezan.

Preden začnete z delom, morate pnevmatiko kredati, da boste natančno vedeli, kje narediti rez. Začnite z rezanjem pri notranjih obročih pnevmatike. Manj ko režete, širša bodo krila končne labodje plovila.

Če je vse narejeno pravilno, ostane le odviti pnevmatiko in oblikovati čudovitega laboda. Če želite ohraniti svojo postavo stabilno, nanjo pritrdite debelo žico. Iz majhnega kosa lesa poskusite narediti glavo in jo prilepiti na pnevmatiko. Nato z belo in rdečo barvo labodu dajte naraven videz. Laboda lahko namestite na modre obroče, ki posnemajo jezero.

Preberite tudi: Otomanski avtobus naredi sam

Kako narediti obrti iz avtomobilskih pnevmatik zdaj veste z lastnimi rokami. Še vedno morate pokazati svojo domišljijo in ugotoviti, kaj točno želite narediti. Uporabite stare in nepotrebne predmete za dobro uporabo in preživite zanimiv prosti čas.