Kaj podariti za novo leto 2021

Božična embalaža DIY

V zadnjem času postajajo ročno izdelana darila vse bolj priljubljena. Dejansko je prijetno prejemati domača darila za vse praznike, tudi za novo leto. Praviloma pri ustvarjanju katerega koli izdelka vanj vložijo svojo dušo. Zato bodo takšne malenkosti ohranile ne le toplino mojstra, ampak tudi spomine. Če si vzamete čas za branje te publikacije, lahko ugotovite, kakšna darila lahko naredite za novo leto 2021 z lastnimi rokami..

Božična darila DIY in njihove sorte

Vsaka oseba ima določene sposobnosti. Zato mnogi pri ustvarjanju novoletnih daril ne bodo imeli težav. Ko izdelujete novoletna darila, je vredno razmisliti, da bo prihodnje leto potekalo pod okriljem White Metal Rat. Zato bi morala darila, predstavljena na ta praznik, ustrezati tej temi. Poleg tega bo darilo, ki bo ugajalo gospodarici leta, primerno..

Za ljubljeno osebo za novo leto bo živa podgana odlično darilo. Vendar je to primerno, če govorimo o darilih v teoriji. V praksi se vse izkaže drugače. V tem primeru je pomembno upoštevati nekatere nianse. Tako na primer marsikdo ne bo mogel navdušiti nad takšnim darilom, nekateri pa bi si želeli tudi darilo, ki so ga ustvarili sami..

Zdaj bomo dali seznam novoletnih daril za lastno proizvodnjo:

 • V trgovini lahko kupite nekaj gospodinjskega predmeta in ga naredite edinstvenega z lastnimi rokami.

  Za to priložnost so primerni tudi različni predmeti, in sicer: domači koledarji ali razglednice. Tudi predmeti, okrašeni s fotografijami, bodo šli na popok..

 • Podarite lahko tudi določen spomin, ki je povezan z novim letom ali njegovo ljubico.
 • Različna ročna dela, izdelki za okrasitev prostorov in mehke igrače so odlično darilo..
 • Užitna novoletna darila.

To je le del novoletnih daril. V nadaljevanju tega članka se o vsem podrobneje pogovorimo..

sladka darila za novo leto 2021

Kako narediti novoletno zavijanje daril

Za zavijanje kakršnih koli novoletnih daril se uporablja sijoč papir in lok. Ker se takšna embalaža uporablja zelo pogosto, jo je težko koga presenetiti. Na primer, odlična alternativa v tem primeru je navaden papir, ki je okrašen z zanimivim vzorcem. Dejansko bo takšna embalaža naredila najpreprostejše darilo izvirno. Seveda bodo vsa novoletna darila okrašena z ročno izdelano embalažo. Praviloma morajo biti na njem risbe. Toda tema slike je lahko drugačna. Zlasti so lahko srca ali celo portret ljubljene osebe. Vse je odvisno od nadarjenosti in domišljije darovalca. Če pa ne znate risati, potem ne obupajte. Takšno embalažo lahko okrasite ne s sliko, ampak z izvirnim napisom. Seveda takšno darilo večkrat zmaga in prijetno ga bo prejeti kot razglednica in banalni verz kot čestitko.

Ideja številka 1.

Če želite okrasiti paket, se lotite te naloge: volnene niti, kroglice in gumbi. Zahvaljujoč njim lahko embalažo enostavno okrasite..kaj podariti za novo leto 2021

Ideja številka 2.

 • Velcro valjček lahko uporabite za okrasitev novoletne embalaže.
 • Za delo na valj prilepite list belega papirja.
 • Nadalje so teksturirani elementi izrezani iz tanke pene.
 • Nato jih z lepilom prilepijo na valj..
 • Vzemite gobo za pomivanje posode in jo namočite v barvo. Za to priložnost je primeren gvaš.
 • Valjar je treba premazati z barvano gobico, nato pa na embalažo nanesemo risbo..darila za novo leto 2021 naredite sami

Ideja številka 3.

Testenine so uporabne za okrasitev embalaže. So pobarvane in položene v obliki ribje kosti..darilo babici za novo leto 2021

Ideja številka 4.

V tem primeru se uporablja ribja kost, ki je ustvarjena iz papirnatih cevi različnih barv..

darila za leto podgane naredite sami

Ideja številka 5.

Za dekoracijo so primerni tudi gumbi, iz katerih nastanejo kakršni koli vzorci..

darilo babici za novo leto 2021

Sveče kot darilo za novo leto

V našem članku najdete korporativna darila za novo leto 2021. Naredite lahko edinstvene ne samo embalažo, ampak tudi darila sama. Na primer, navadne sveče so lahko takšno darilo. Toda, da bi izgledali izvirno, so okrašeni z napisom ali vzorcem..

Za izdelavo takšnega darila potrebujete sveče, tiskalnik in pergamentni papir..

Napredek:

 1. Najprej se list pergamentnega papirja razreže na velikost 20 mm, večjo od lista A4.
 2. Pergament je zlepljen na list navadnega papirja, robovi so oviti okoli papirja in zlepljeni. Tak list se vstavi v tiskalnik s stranjo, ki naj pušča vzorec na pergamentnem listu. Fraza ali slika je primerna za tiskanje..
 3. Zdaj je slika izrezana in nanesena na svečo. Nato sveče zavijemo z drugim listom pergamenta in pihamo s toplim zrakom iz sušilnika za lase.
 4. Če se je slika posvetlila, odstranite zgornjo plast in pustite, da se vosek ohladi. Potem je darilo zapakirano.

Na opombo! Gospodarica leta – Podgana dobro ravna s svečami. To je takšno darilo, ki bo razveselilo gostiteljico leta..

darila za leto podgane naredite sami

Snežni svečnik

Če ne veste, kakšno darilo lahko podarite babici za novo leto 2021, vam bo naslednje darilo prav prišlo.

 1. Če želite to narediti, vzemite stekleno posodo in jo premažite s PVA lepilom..
 2. Nato kozarec potresemo s soljo. Če soli ni dovolj, potem kozarec ponovno premažemo z lepilom in potresemo s soljo.
 3. Zdaj je na vrvico pritrjen božični okras. V tem primeru se uporabljajo naslednje: vejice ribje kosti, ščetke rovana in storži.
 4. Prav tako je vredno razmazati vrat pločevinke, nato pa tudi posuti s soljo..
 5. Ko je svečnik pripravljen, v notranjost postavite svečo in jo prižgite.

korporativna darila za novo leto 2021

Lahko vzamete tudi kozarec in ga lepite z materiali, ki so pri roki. Izkazalo se bo tudi zelo kul.

Spominki s fotografijami

Ta članek predstavlja ideje za darila za leto podgane. Za naslednji primer so potrebne fotografije. Praviloma lahko darila, ustvarjena z njimi, vsem povzročijo veselje in mir. Seveda, če želite narediti darilo na podlagi fotografij, morate iti v poseben salon, kjer lahko nanesejo sliko na: skodelico, majico ali drug predmet. Ampak, da bi dali srečo in toplino, je najbolje, da svoj trud vložite v ustvarjanje lastnega darila..

Igrače s fotografijo na božičnem drevesu

Seveda je na podlagi fotografij mogoče izdelati kateri koli izdelek. Zlasti lahko izdelate božične igrače. V tem primeru se uporabljajo prozorne kroglice..

Iz fotografij so izrezani posamezni portreti. Zviti so v cev in zloženi v kroglo. Po tem se zanka vrne na kroglo in spet obesi na ribjo kost..

ideje za darila za leto podgane

Razglednica ali koledar.

V tem članku izdelujemo darila za leto podgane z lastnimi rokami. Lep koledar na podlagi fotografij je primeren kot izvirno darilo. Takšno darilo lahko naredite sami s pomočjo programiranja. Na pomoč lahko priskoči tudi posebna spletna storitev za obdelavo slik..

Na opombo! Za takšna darila ni treba uporabljati portretnih fotografij. Za delo so primerne popolnoma vse fotografije..

korporativna darila za novo leto 2020

Užitna novoletna darila

Zdaj je čas za naštevanje sladka darila za novo leto 2021. Takšna darila ne bodo izginila. Seveda je za sorodnike primerno zelo okusno darilo, ki ga boste ustvarili z lastnimi rokami. Poleg tega bo takšno darilo zagotovo razveselilo Podgana. Navsezadnje ta žival ljubi sladkarije. Kaj torej lahko naredite kot darilo??

 • Domači sladkarije in piškoti.
 • Torte in pecivo.

Praznično večerjo v romantičnem okolju lahko štejemo tudi za darilo. Za ljudi z velikim smislom za humor je kot darilo primerna steklenica piva, ki je okrašena v obliki božičnega jelena..

Božično drevo iz vrečk čaja.

Iz sladkarij lahko naredite ogromno daril. Za domišljijo ni omejitev. Čajno drevo lahko dopolni katero koli sladko darilo. Za izdelavo obrti uporabite:

 • Čajne vrečke.
 • Stožec, izdelan iz debelega kartona.
 • Majhna okrogla škatla.
 • Morebitni zdrob, lepilna palica in pištola za lepilo.
 • Šljokice, trakovi in ​​loki.

Napredek:

 1. Ustvarjanje takšnega božičnega drevesa velja za preprost dogodek. Stožec je prilepljen s paketi, medtem ko se premika od spodaj navzgor.
 2. Pri tem delu se lepilo nanese na rob vrečke. Na dno je prilepljen pokrov.
 3. V škatlo vlijemo riž, ki bo drevesu omogočil stabilnost. Nato je škatla zaprta s stožcem kot pokrovom..
 4. Na naslednji stopnji božično drevo okrasimo s trakovi in ​​okraski. Lep lok je primeren za vrh.

kaj podariti za novo leto 2021

Seveda nimajo vsi ljudje kulinaričnih sposobnosti. Vendar pa bodo mnogi cenili, kar so poskusili zanje. Seveda morate za novo leto narediti kulinarično mojstrovino. In bolje je, da to storite vnaprej.

Če pa se uspete spopasti s pripravo darila, bodite pozorni na njegovo predstavitev. Za torto je primerna navadna škatla. In za torte boste morali narediti individualno embalažo. V tem primeru je primerna lanena vreča, na katero je na vrvico vezana razglednica z novoletnimi čestitkami..

sladka darila za novo leto 2021

Če sploh ne želite narediti sladkarij sami, pojdite v trgovino, da na primer kupite kozarec marmelade ali medu. Da bi takšno darilo postalo edinstveno, je na njegov pokrov prilepljena razglednica ali etiketa, ki jo naredite z lastnimi rokami. V trgovini lahko kupite tudi sladkarije in jih položite v platneno vrečko, na kateri bodo vezane tople besede..

Novoletni sladki kompleti za darilo

Lepo zapakiran komplet za izdelavo čokolade je dobro darilo. A prineslo bo veselje, če bo lepo zapakirano..

 • Za pakiranje takega kompleta boste potrebovali kozarec, kamor vlijete prašek za pripravo čokolade, tretjino volumna pa napolnite s praškom..
 • Nato v kozarec damo več dragih čokolad ali čokoladnih rezin..
 • Kraj, ki je ostal, je napolnjen z marshmallows.
 • Kozarec zapremo s pokrovom, vanj pa prilepimo bonton, ki ga lahko sami narišete v novoletno temo. Nanjo lahko prilepite foto portret ali nanj napišete prijazne besede..

Na opombo! Novoletni kompleti so lahko različni. Lahko se na primer izkaže za komplet kuhanega vina, ki mu dodajo steklenico dobrega vina..

darila za novo leto 2021 naredite sami

Končno

Zdaj ne boste imeli vprašanja, kaj podariti za novo leto leta 2021. Po branju tega članka lahko razumete, da je veliko novoletnih daril. Seznam se lahko nadaljuje. Izberete lahko karkoli želite in svojim ljubljenim podarite toplino in pozornost.