Kakšna darila lahko naredite z lastnimi rokami za moške na dan zagovornika domovine

darila za 23. februar naredi sam foto

Ruskinje večkrat na leto sprejmejo čestitke žensk. Praviloma se to zgodi med znanimi prazniki, kot so: 8. marec, materinski dan, valentinovo. Toda pri moških je situacija nekoliko drugačna. V bistvu sprejemajo samo čestitke 23. februarja. Na ta dan je treba čestitati vsem moškim, čeprav niso služili vojske. Če ne veste, kaj podariti moškemu na dan zagovornika domovine, bodite pozorni na darila, ki ste jih naredili z lastnimi rokami. Takšna darila lahko na moškega pustijo prijeten vtis, ki si ga bo zapomnil vse leto. V tem članku smo se odločili, da navedemo vsa izvirna darila za 23. februar, ki jih lahko naredite z lastnimi rokami za moške. Na splošno dobite vse, kar potrebujete, navdihnite se z našimi idejami in začnite ustvarjati nekaj lepega..

Ideje za darila za 23. februar

Prelepa skodelica. 

Če želite svojemu možu narediti darilo za 23. februar z lastnimi rokami, morate poskusiti. Poleg tega boste v takem primeru morda potrebovali domišljijo. Dati preprost kozarec 23. februarja je običajna ideja. Zakaj ne bi neopazne skodelice spremenili v izvirno umetnino. Za izdelavo tako izvirne skodelice morate pripraviti:

 • kavna zrna in skodelica,
 • niti in bombažne blazinice,
 • rjava akrilna barva,
 • super lepilo.

Napredek:

 1. Najprej je celotna površina skodelice zalepljena z bombažnimi blazinicami. Poskusite tesno prilepiti diske drug na drugega, tako da niso vidne vrzeli..
 2. Skodelico ovijte z nitjo.
 3. Površino bombažnih blazinic je treba dobro premazati z akrilno barvo..
 4. Zrna kave lahko zdaj prilepite na skodelico. Da bi plovilo izgledalo obsežno, lahko zrna lepimo v dveh vrstah.

darilo za 23. februar naredi sam možu

DIY blazina “Za spomin”.

Vsi ljudje z veseljem prejmejo darila. Tudi moški niso izjema. Če želite svojemu izbrancu ugoditi z nečim izvirnim, potem preprosto blazino spremenite v izvirno darilo. Tak izdelek bo moškega vedno spominjal na vas. Na takšno darilno blazino položite kakšno kul fotografijo ali napis. Za izdelavo tako izvirne blazine morate pripraviti:

 • blazina v beli prevleki za blazino,
 • mlazni tiskalnik,
 • kolaž posnetkov ali fotografij,
 • termični papir.

Napredek:

 1. Najprej natisnite foto kolaž ali sliko na termičnem papirju.
 2. Zdaj sliko pritrdite na prevleko za blazino. In ga z likalnikom temeljito zlikajte.
 3. Odstranite papir iz tkanine, ko se popolnoma ohladi..

darila za 23. februar naredi sam foto

Darilno “stekleničko”.

Na dan zagovornika domovine bo vsak moški z veseljem dobil steklenico dragega alkohola. Toda dati steklenico alkohola je nepomembno. Poskusite okrasiti steklenico na izviren način. Za izdelavo steklenice pripravite:

 • srajca za fanta (priporočljivo je, da jo vzamete v škatli, srajca pa v škatli),
 • alkohol v steklenici,
 • igla in kravata,
 • škarje in nit.

Napredek:

 1. Najprej na steklenico oblecite srajco, nato nanjo pripnite gumbe..
 2. Za steklenico zavežite rokave.
 3. Zdaj zavežite kravato na vratu steklenice
 4. Če je spodaj še veliko materiala, potem odrežite nepotrebno in vse lepo zašite.
 5. Sestavo dopolnite s spominskimi medaljami ali naročili.

izvirna darila za 23. februar za moške kolege

To je vse, kar je prvotno darilo za Dan zagovornika domovine pripravljeno. Če se naučite, kako narediti ta izvirna darila za 23. februar, jih lahko podarite moškim kolegom. Poleg tega lahko kot darilo podarite tudi druga darila, ki jih morate narediti tudi z lastnimi rokami..

Razglednice za 23. februar.

Danes je dovolj, da darila za 23. februar naredite z lastnimi rokami. Oglejte si še eno fotografijo, da boste svojega moškega razveselili z nečim izvirnim..

Razglednica je tisto, s čimer pogosto čestitamo svojim najdražjim. Na dan zagovornika domovine naj bodo razglednice komične. Okrasiti jih morajo: gladiatorji, vitezi, vojaki ali drugi liki, ki so danes znani. Če želite narediti takšno voščilnico, morate samo natisniti risbo viteza. Natisnite tudi obraz osebe, ki ji bo kartica izročena. Obraz pritrdite z dvostranskim trakom. Ne pozabite okrasiti voščilnice s prazničnimi črkami.izvirna darila za 23. februar za moške z lastnimi rokami

Banka z denarjem.

To darilo je zelo preprosto narediti. Vzemite čisti kozarec in ga napolnite z denarjem. V tem primeru uporabite račune različnih apoenov. Ta kozarec je treba zapreti z ovojnim papirjem. Zvežite ga z vrvico in zapečatite s tesnilnim voskom.

To banko je mogoče podpisati na različne načine. Na primer, lahko je tako: “Sesekljano zelje”, “Vinaigrette v banki”.DIY darilo za 23. februar vašemu ljubljenemu

Zanimivo oblikovani piškoti. 

23. februarja lahko preprosto naredite darilo za svojega ljubljenega z lastnimi rokami. Vsi moški obožujejo sladkarije. Zakaj jih torej ne bi razveselili s svojimi talenti na ta praznik. Vabimo vas, da na zanimiv način spečete slastne piškote. Ne pozabite, da lahko ta vrsta dobrote ugaja vsakemu moškemu..

darilo za 23. februar naredi sam možu

Šopek nogavic.

Nogavice so praktično darilo za vsakega moškega. Konec koncev, vsi vedo, da se ta element garderobe zelo hitro obrabi. Toda darovanje nogavic v rednem formatu je dolgočasno. To darilo je treba predstaviti na izviren način. Poskusite iz nogavic narediti šopek in ga izročiti dragemu moškemu.darilo za 23. februar naredi sam možu

Bonbonniere s sladkarijami.

Naslednje darilo bo odlično podariti kolegom v službi ali sošolcem. Kupite majhne bonbone in naredite bonbonjere v obliki zvezde. Ne pozabite, da bo vsak moški z velikim veseljem prejel takšno darilo..darila za 23. februar naredi sam foto

Pletene stvari.

23. februar je najhladnejši mesec v letu. Zato je na ta dan primerno podariti pletene stvari za moškega. Seveda se lahko omejite na trivialne stvari. Lahko tudi pletite nekaj izvirnega. Na primer, lahko je čelada ali kateri koli drug ustvarjalni predmet iz preje..zanimiva darila za 23. februar naredite sami

Športna oprema iz sladkarij.

Podarjanje sladkarij je vedno v veselje. In prejemati takšna darila je dvakrat prijetnejše. Toda 23. februarja je vredno narediti nekaj izvirnega. Na primer, lahko sestavite kettlebell ali dumbbell iz debelega kartona in lepite ta predmet s sladkarijami..izvirna darila za 23. februar za moške z lastnimi rokami

Kako čestitati sodelavcem pri ustvarjalnem delu

Brisače so na voljo za delovne kolege. Vendar jih morate dati na izviren način. Vsako brisačo zavežite s trakom in v trgovini poiščite posebne kopalne kape s temo praznika. Tudi na tiskalniku natisnite obraze svojih sodelavcev in jih pritrdite na brisače..

Rezervoarji naredite sami za počitnice.

Poskusite z lastnimi rokami narediti zanimiva darila za 23. februar, ki jih lahko podarite svojim bližnjim. Zdaj vam bomo ponudili nekaj idej za ustvarjanje ustvarjalnih rezervoarjev..

Torej, naredite prvo različico rezervoarja iz sladkarij in steklenice piva. Najprej naredite obliko rezervoarja in ga lepite s sladkarijami. Na rezervoar pritrdite steklenico piva, ki predstavlja gobec.darila za 23. februar naredi sam foto

Rezervoar je lahko izdelan iz nogavic in okrašen s čudovitim satenskim trakom.

DIY darilo za 23. februar vašemu ljubljenemu

Druga različica rezervoarja za nogavice.

izvirna darila za 23. februar za moške z lastnimi rokami

Skodelica sladkarij.

Do 23. februarja lahko naredite ogromno daril. Toda vsi ljudje bodo z veseljem prejeli originalno sladko kozarec za darilo. Vredno je reči, da bodo za to darilo potrebni različni bonboni. Za okrasitev kozarca se uporabljajo dolgi bonboni, preostali bonboni pa za okras krožnika in same skodelice. Pri delu boste potrebovali debel karton, sladkarije in lepilo. Izdelati takšno skodelico je neverjetno enostavno. Iz kartona ustvarimo podlago in jo lepimo s sladkarijami.

izvirna darila za 23. februar za moške z lastnimi rokami

Končno

Kot lahko vidite, je enostavno izdelati izvirna darila za 23. februar. Prav tako je zelo lepo. Konec koncev ustvarjanje neke izvirne stvari prinaša užitek in pozitivna čustva. Zato ustvarite edinstvena in lepa darila in z njimi razveselite svoje ljubljene moške..