lepa obrt za babičin rojstni dan

V skladu z rusko tradicijo je običajno, da vsakemu ob rojstnem dnevu podarimo darila. Na tak dan vsak seznam imen čaka na prijetna presenečenja. Zato je treba povabilo na ta praznik nujno sprejeti. Babica je za vsakega izmed nas najpomembnejša oseba. Zato ne smete zamuditi njenega rojstnega dne. Kaj pa podariti babici? Odgovor na to vprašanje ni težko najti. Na primer, vedno lahko naredite obrti za rojstni dan vaše babice z lastnimi rokami. Babica bo vedno vesela darila, ki so ga ustvarile lastne roke. Na splošno upoštevajte naše ideje in ne pozabite narediti nekaj zanimivega.

Časopisne vrtnice za babico

Običajno je danes k vsaki ženski priti s cvetjem, ki ji ga iz kakršnega koli razloga izročijo. To pravilo velja tudi za bližnje sorodnike. Če pa denar ne dovoljuje nakupa šopka svežega cvetja, ga je vredno narediti iz papirja. Takšno darilo bo babica dolgo časa hranila za razliko od pravega šopka. To pomeni, da se bo babica spominjala svojega dneva z veselim nasmehom..

Če želite narediti takšen šopek, vzemite:

  • Stare strani iz knjig ali časopisov in škarje,
  • lepilo in trak za dekoracijo.

Napredek:

Ločeno so na listih kartona upodobljeni vzorci cvetnih listov vrtnic. Skupaj potrebujete 5 kosov. Poleg tega morajo biti različnih velikosti. Zahvaljujoč tem prazninam je plovilo veliko hitrejše..

Ustvari babičine rojstnodnevne obrti

Ko so predloge pripravljene, vzemite časopis in ga razrežite na dolge trakove. Poleg tega mora biti širina črt enaka širini šablon. Po tem se vsak trak zloži kot harmonika. Nato na trak postavimo predlogo cvetnih listov in jo potegnemo po pisarni. Nato se cvetni list izreže. Za delo potrebujete 5 cvetnih listov vsake velikosti. Širina majhnega dela naj bo 3 cm, vsak naslednji del pa bo širine 1-1,5 cm več. Hkrati je zgornji del vsakega cvetnega lista zaobljen.

Nadalje, da bi dali volumen, je vsak cvetni list navpično upognjen v sredini. Upogniti se je treba tako, da so zloženi robovi na nasprotni strani vsakega elementa.

Ko so cvetni listi pripravljeni, morate narediti steblo. V tem primeru se list zvije v cev in konec pritrdi. Posledično ne bo prišlo do odvijanja dela..

Zdaj pa začnimo sestavljati cvet. Na papirnato cev, ki mora biti 2-3 cm nad steblom, je prilepljen cvetni list. Preostali deli so pritrjeni v zaporedju. Začnejo od najmanjših in končajo z velikimi. Ko nalepite vse cvetne liste, pustite vrtnico, da se posuši..

Po tem načelu lahko naredite več teh rož, iz katerih nastane čudovit šopek za babico..

rojstni dan za babico od vnukinje

Lepa voščilnica za babico

Naslednja babičina rojstnodnevna obrt njene vnukinje izgleda zelo praznično. In narediti tak čudež je zelo enostavno. Otrok bo nedvomno užival v tej dejavnosti.

Torej, v tem primeru je vredno okrasiti sprednjo stran razglednice. Če želite to narediti, morate samo upogniti prazen ležeči list. Nato vzamemo barvni papir, iz katerega izrežemo 9 krogov. Biti morajo različnih velikosti in morajo biti enakomerni. Gumbi se uporabljajo tudi za okrasitev razglednic. Biti morajo svetle barve v količini 3 kosov..

Na vrh razglednice postavite 3 kroge na različnih višinah. V tem primeru se uporabljajo krogi večjega premera. Na vrh skodelic je prilepljena še ena skodelica manjše velikosti. Po tem se na sredino prilepi gumb. Posledično bi morali dobiti čudovite rože..

Razglednica pa ni popolna. Treba je s flomastrom ali svinčnikom zaključiti tisto, kar manjka. In notri napiši lepo čestitko.

kakšno obrt narediti babici za rojstni dan

Koristna obrt za babico

Vprašanje, kakšno obrt narediti babici za rojstni dan, bo vedno aktualno zaradi dejstva, da vsi zelo ljubijo svojo babico. Obrt za babico ne bo le lepa, ampak tudi uporabna. Tokrat predlagamo izdelavo izvirne vaze. Tu boste potrebovali papir za quilling in stekleni kozarec..

Napredek:

  1. Najprej se trakovi zvijejo v polža. Poleg tega morajo biti vsi polži drugačne barve in drugačne velikosti..
  2. Zdaj posodo vzemite pod vazo in jo kaotično lepite s temi krogi. Hkrati se to počne do samega vrha..
  3. Končana vaza se bo spopadla s svojimi neposrednimi funkcijami in ustvarila posebno vzdušje v prostoru..

DIY babičin rojstni dan

Vroče stojalo

Druga enostavna rojstnodnevna obrt za babico je kuhalna plošča. V tem primeru je vredno uporabiti za delo:

  • Mešanica in deske,
  • Kavna zrna in pištola za lepilo.

Napredek:

Za začetek je osnova na obeh straneh prilepljena z mešanico. Zgornji del, ki bo sprednji, je zalepljen z zrni. Delo opravite v krogu, začenši od roba. Da bi bil vzorec lep, je vsako zrno lepo in varno zlepljeno.

Takšnih stojal je mogoče izdelati več. Poleg tega lahko iz njih oblikujete ime babice.

lepa obrt za babičin rojstni dan

Škatla za babico

Če je vaš cilj – čudovita obrt vaše babice za njen rojstni dan, potem ji naredite zelo ljubko škatlo iz tistih materialov, ki so vam na voljo. Glavni material za delo so paličice. In tak izdelek je narejen v dobesedno 20 minutah. Vaša babica bo v takšni škatli hranila vse mogoče malenkosti. Zato bo izdelek vedno na vidiku.

Za izdelavo take obrti morate vzeti: palčke za mačke, barve in pištolo za lepilo.

lahka obrt za babico za rojstni dan

Napredek:

Najprej so vse palice obarvane z vsemi barvami mavrice. Po tem postopku se morajo posušiti..

Nato so položeni na površino drug poleg drugega. Na ta način dosežete želeno širino. Nato morate z lepilom še vedno razmazati nekaj palic. Na obeh koncih so nameščeni drug čez drugega..

Na naslednji stopnji začnejo graditi stene škatle. Lesene palice so že položene ena na drugo, tako da se na vogalih sekajo.

Za to škatlo je izdelan tudi pokrov. Narejen je na enak način kot osnova škatle. Tudi tukaj ne smete pozabiti na ročaj, ki je pritrjen od znotraj. Ročaj bo sestavljen iz 4 palic, zlepljenih skupaj.