obrti z otrokom za očetov rojstni dan

Predšolski otroci praviloma nimajo veliko denarja. Res pa želijo očetu ugoditi z nekakšnim darilom. Če dobro premislite, je ta naloga povsem izvedljiva. Lepo darilo za očeta lahko naredite z lastnimi rokami. Zato smo se v tem članku odločili, da vam povemo, kakšno obrt narediti očetu za rojstni dan..

Obrt iz papirja za očetov rojstni dan

Rojstnodnevne voščilnice.

Papirnate obrti za očetov rojstni dan so odlična priložnost, da izrazite svoja čustva do ljubljene osebe. Treba je reči, da je najbolj izvirno darilo za očeta razglednica. Lahko ga predstavimo kot ločeno darilo ali skupaj z glavnim darilom..

Voščilnica za očeta ima lahko popolnoma katero koli obliko. Ne omejujte svoje domišljije na standardne oblike. Na primer, razglednico lahko naredite v obliki pisalnega stroja. Na takšno kartico obvezno dajte svojo podobo in očete. Lahko se prileže tudi fotografija mame.

papirnate obrti za očetov rojstni dan

obrti z otrokom za očetov rojstni dan

Razglednico lahko naredite v obliki orodjarne. Vsekakor dajte dobre želje v takšno polje, ki bo sestavljeno na ločenem listu..obrti z otrokom za očetov rojstni dan

Razglednica za očeta je lahko izvirna. In izdelava je zelo preprosta. Izberete si primeren list kartona. Treba ga je upogniti na polovico. Odrežite trakove in jih prepognite, da oblikujete ovratnik. Gumbe lahko prilepite na ovratnik. Kravato za srajco lahko izrežete z ločenega lista papirja. Lepite ga na nastalo razglednico..naredi sam obrt za očetov rojstni dan od 4-letnega sina

Naslednja očetova kartica, ki je narejena iz papirja, bo za vaše starše najdragocenejše darilo. Ker je oče sodoben človek, mu bo tema tovornjakov verjetno blizu. Praznine iz pisalnega stroja zlepite na kartonski list. In sestavo lahko dopolnimo s kroglicami.kakšno obrt narediti očetu za rojstni dan

Kartonski okvir kot darilo za očeta.

Iz barvnega papirja in kartona lahko naredite veliko zanimivih obrti, ki bodo odlično darilo za vašega očeta. Poleg voščilnic za očetov rojstni dan lahko naredite tudi izviren okvir. V trgovini lahko kupite tudi že pripravljen leseni okvir. Le okrasiti ga je treba in ga podariti svojemu ljubljenemu staršu. Če pa se odločite za izdelavo okvirja iz kartona in papirja, potem pripravite naslednje materiale:

 • 3 listi kartona in barvnega papirja;
 • Super lepilo;
 • trak ali tanka čipka;
 • dekor elementi.

Napredek:

 1. 2 lista kartona morata biti enake velikosti in oblike. Izrežite okno v enem listu.
 2. Po tem pokrijemo sprednjo stran okvirja z barvnim papirjem. Če pa je karton obarvan, potem lahko pustite vse tako, kot je.

  Nato je treba dva kartonska lista zlepiti skupaj. Pustite vozovnico za fotografijo.

 3. Ko je plovilo suho, ga lahko začnete okrasiti. V tem primeru uporabite vse dekorativne predmete, ki jih kupite v specializirani trgovini..
 4. Zdaj je čas, da podprete okvir za fotografije. V ta namen je vredno uporabiti tretji list kartona. Če pa bo okvir za fotografije visel na steni, potem iz traku ali vrvice oblikujte zanko za obešanje.

papirnate obrti za očetov rojstni dan

Druge obrti za očetov rojstni dan

Funkcionalna obrt – skodelica za svinčnik.

Naslednja enostavna rojstnodnevna obrt za očeta nastane zelo hitro. Toda kljub preprostosti izdelave bo oče to veselino sprejel z velikim veseljem..

Za izdelavo obrti potrebujete običajno skodelico za enkratno uporabo. Vendar pa je za ustvarjanje obrti najbolje izbrati kozarec dobre gostote. Če želite ustvariti obrt, pripravite:

 • prozorno lepilo,
 • trakovi iz tkanine in dodatki za dekoracijo.

Napredek:

 1. Najprej izrežite trakove iz tkanine. Tkanina ne sme biti debela. Širina trakov mora biti enaka višini stekla. Dolžina traku mora biti velikost oboda.
 2. Na steklo nanesite lepilo in nanj nežno prilepite trak.
 3. Na steklo prilepite nekaj barvnih trakov.
 4. Nato lahko okrasite kozarec. V tem primeru uporabite majhne elemente..
 5. Naredite napis “Happy Birthday Dad” in ga lepite na steklo.

enostavno rokodelstvo za očeta za rojstni dan

Zabavna majica za očeta.

Obrt z otrokom za očetov rojstni dan je lahko zabavna. Seveda je v tem primeru vredno podariti ljubljeni osebi nekaj izvirnega. Odločite se, da podarite svetlo darilo, nato bodite pozorni na zanimivo majico. Po prejemu takšnega darila se bo oče lahko hkrati sprostil in igral z otroki. Kaj pripraviti za izdelavo dresa:

 • bela majica,
 • markerji in barve za tkanine,
 • majhni avtomobili.

Ponujamo vam predlogo-sliko, ki jo lahko natisnete. In osebno lahko ustvarite svojo sliko. Natisni predlogo.kakšno obrt narediti očetu za rojstni dan

Predlogo, ki se je izkazala, je treba postaviti v majico.

Z označevalcem tkanine obkrožite vse črte.

Nato z barvo obarvajte sliko in jo naredite svetlo..

kakšno obrt narediti očetu za rojstni dan

Očetov obešalnik.

Naslednja obrt je zelo enostavna za izdelavo. Toda v nekaterih primerih bo otrok morda potreboval pomoč matere. Če želite narediti očetov osebni obešalnik, morate vzeti:

obrt za očetov rojstni dan od svojega 4-letnega sina

 • obešalnik,
 • luknjač in navoj,
 • svinčniki in nalepke,
 • škarje.

Napredek:

 1. Obešalnik je nameščen na kartonski list. Obkrožiti ga je treba od znotraj in nato prerezati.
 2. S pomočjo luknjača naredite luknje v nastalem kartonskem zarezu. Hkrati opazujte razdaljo približno 4 cm med luknjami..
 3. Priporočljivo je, da kartonsko prazno okrasite z nalepkami ali svinčniki. S pomočjo svinčnikov se na obdelovancu naredi nekaj risbe.
 4. Nato uporabite tanko vrv. Biti mora svetle barve. Povlecite to vrv skozi luknje.

Če povzamem

Kot lahko vidite, lahko za svojega ljubljenega očeta naredite veliko obrti, kar bo zanj toplo darilo. Poskusite narediti nekaj čudovitega, da boste s starši razveselili pozornost in čudovito darilo.