DIY darilo za mamo. Mojstrski razred s fotografijo

Želite svoji mami podariti lepo darilo? Lepa razglednica iz barvnega papirja vas bo dolgo spominjal na vašo ljubezen in skrb. Obrt DIY je mogoče narediti v kratkem času z minimalnimi stroški. Upamo, da vam bo mojstrski razred po korakih s fotografijo pomagal obvladati postopek izdelave preproste razglednice..

Materiali:

– lepilo

– cekini

– barvni karton

– pisarniški nož

– znamke

– Scotch

– trak

– škarje.

Izdelava razglednice za mamo. Mojstrski razred

Najprej si omislite, kakšno cvetje bo okrasilo vašo voščilnico, nato pa naredite prazne. Če imate le bel karton, poskusite izrezati marjetice. Jedro lahko pobarvate z rumenim markerjem ali lepite rumeni krog. Pripraviti morate 3-4 rože.

Kot podlago lahko uporabite kartonski list ustrezne barve. Po tem list namažite z lepilom in ga potresite z iskricami. Ločeno lahko nanj narišete okvir z barvami ali pa ga poudarite tudi z iskricami. V zgornjem in spodnjem delu okvirja boste morali narediti reze, da boste vanj vstavili rože..

Kot podlago lahko uporabite kartonski list ustrezne barve. Po tem list namažite z lepilom in ga potresite z iskricami. Ločeno lahko nanj narišete okvir z barvami ali pa ga poudarite tudi z iskricami. Na vrhu in na dnu okvirja boste morali narediti reze, da boste vanj vstavili rože.

Preberite tudi: Darila za mamo: Držala za kuhinjske pečice

Okrasite svojo voščilnico s silikonskimi znamkami. Ne pozabite prekriti z bleščicami, ki se dobro prilepijo na lepilo.

Iz zelenega kartona izrežite tri stebla in jih vstavite v reže. Da bi bili cvetovi stabilni, jih pritrdimo s trakom s strani šiva..

Okrasite svojo voščilnico s silikonskimi znamkami. Ne pozabite prekriti z bleščicami, ki se dobro prilepijo na lepilo. Iz zelenega kartona izrežite tri stebla in jih vstavite v reže. Da bi bili cvetovi stabilni, so pritrjeni s trakom s strani šiva.

Vzemite debel list A4 in ga prepognite na pol. Okrašeno slepo zlepite z maminim podpisom na vrh.

Za okrasitev stebel uporabite trak. Ostaja le, da sami popravimo rože. Za to lahko uporabite dvostranski trak..

Za okrasitev stebel uporabite trak. Ostaja le, da sami popravimo rože. Za to lahko uporabite dvostranski trak.

Zanimiv članek: DIY ideje za darila za mamo

Stebla skrajšajte, da bodo cvetovi videti lepi. Ni potrebno pritrditi vseh cvetov na razglednici na steblo, lahko jih prilepite v kateri koli kotiček. Poskusite narediti pisane rože, potem bo vaša obrt edinstvena in zabavna.

Voščilnica s šopkom cvetja za mamo je pripravljena, preostane le še napisati tople besede in predstaviti to dragoceno ročno izdelano darilo. Danes lahko iz papirja izdelate veliko različnih zanimivih obrti, ki bodo postali nepozaben spomin ali pa bodo uporabljeni za notranjo dekoracijo. Podarite prijetne trenutke svojcem in preživite zanimiv prosti čas s svoimi-rukamy.com.