Naredi sam s CD diskov, fotografija

Najboljše obrti s CD -jev in CD -jev. Fotografija

Kompaktni disk je odličen material za ročna dela, saj ima nesporne prednosti: priročna oblika, preprosta obdelava, sijoča ​​površina, luknja v sredini. Smešne in praktične predmete ter notranjo opremo lahko izdelate z lastnimi rokami, ne le iz dragih materialov, ampak tudi iz nepotrebnih CD -jev. Danes se CD -ji vse manj uporabljajo, saj so jih nadomestili bliskovni pogoni in pomnilniške kartice. Ne hitite z metanjem tega uporabnega materiala, poglejte naš izbor fotografij in ustvarite edinstveno Obrt iz zgoščenk.

Obrt s CD -jev, fotografija

Če imate otroke in jim želite podariti novo igračo, vam bo zgoščenka v kratkem času pomagala narediti originalni izdelek..

Če imate otroke in jim želite podariti novo igračo, vam bo zgoščenka v kratkem času pomagala narediti originalni izdelek.

Poskusite z otrokom narediti aplikacije na disku in dobili boste smešne živali.

Poskusite z otrokom narediti aplikacije na disku in dobili boste smešne živali.

Želite presenetiti svojega prijatelja z izvirno obrtjo? Ura s CD -ja vas bo dolgo spominjala na darovalca, še posebej, če je narejena z lastnimi rokami..

Želite presenetiti svojega prijatelja z izvirno obrtjo? Ura s CD -ja vas bo dolgo spominjala na darovalca, še posebej, če je narejena z lastnimi rokami.

Takšno uro lahko poskusite narediti iz diska. Vse je odvisno od vaše domišljije in izbrane ure..

Takšno uro lahko poskusite narediti iz diska. Vse je odvisno od vaše domišljije in izbrane ure.

Danes lahko kupite veliko foto okvirjev, včasih pa je težko najti okvirje v istem slogu. Najboljša rešitev je, da sami naredite okvir za fotografijo. Samo zlomite disk na majhne koščke, naredite okvir iz kartona ali iverne plošče in nanj nalepite koščke diska.

Danes lahko kupite veliko foto okvirjev, včasih pa je težko najti okvirje v istem slogu. Najboljša rešitev je, da sami naredite okvir za fotografijo.

Stari CD -ji lahko naredijo lepe podstavke

Stari CD -ji lahko naredijo lepe podstavke

Če disk malo stopite, dobite bizarni svečnik

Če disk malo stopite, dobite bizarni svečnik

Vsako dekle ima veliko nakita, ki je včasih v neredu in se zmede med seboj. Če naredite stojalo iz diskov, bo veliko lažje najti ustrezne uhane za obleko..

Vsako dekle ima veliko nakita, ki je včasih v neredu in se zmede med seboj. Če naredite stojalo iz diskov, bo veliko lažje najti ustrezne uhane za obleko.

Z diskom lahko naredite lepo ogledalo, ki bo okrasilo hišo za punčke.

S pomočjo diska lahko naredite lepo ogledalo, ki bo okrasilo hišo za punčke.

Sodobni obrtniki ne izdelujejo samo preprostih predmetov iz diskov, ampak celo lestence.

Sodobni obrtniki ne izdelujejo samo preprostih predmetov iz diskov, ampak celo lestence.

Oglejte si fotografijo, kaj še lahko naredite z diskov:

Naredi igračo s CD diska

zanimive obrti s CD -jev, ki jih lahko obesite

Naredi sam s CD diska

CD aplikacije

Danes lahko iz CD -jev izdelate veliko število domačih obrti. Glavna stvar je, da ne hitite z metanjem materialov, uporabnih za šivanje..