Naredite narcise iz valovitega papirja

Kako narediti narcise iz valovitega papirja. Mojstrski razred s fotografijo

Tulipani in narcise so med prvimi cvetovi, ki navdušujejo oko zgodaj spomladi. Želite šopek narcis, ki nikoli ne zbledi? Nato poskusite narediti rože z lastnimi rokami iz valovitega papirja, kar je zelo priročno za šivanje. Vabimo vas, da ugotovite, kako dokončati narcise iz valovitega papirja za lep šopek. Tudi otroci v šoli ali vrtcu se lahko ukvarjajo s preprostimi obrti..

Mojstrski razred: narcise iz valovitega papirja

Narcis iz papirja je sestavljen iz štirih delov: listov, stebla, krošnje in cvetnih listov.

Potrebovali boste naslednje materiale:

  • valovit papir
  • označevalci
  • škarje
  • lepilo
  • cevi za zelene koktajle

Najprej naredimo liste narcise, ki jih imenujemo lističi okroglaca v obliki cvetnih listov. Iz kosa valovitega papirja boste morali izrezati dva pravokotnika (3,5 * 7 cm in 3 * 9 cm).

Nato vzemite 7 cm dolg trak in ga začnite navijati okoli flomastra, tako da 1 cm rahlo štrli. Nato morate odstraniti nastali obdelovanec in ga zaviti na dnu. Nato papirnati pokrovček postavite nazaj na flomaster, da se izognete odvijanju..

Najprej naredimo liste narcise, ki jih imenujemo lističi okroglaca v obliki cvetnih listov. Iz kosa valovitega papirja boste morali izrezati dva pravokotnika (3,5 * 7 cm in 3 * 9 cm). Nato vzemite 7 cm dolg trak in ga začnite navijati okoli flomastra, tako da 1 cm rahlo štrli. Nato morate odstraniti nastali obdelovanec in ga zaviti na dnu. Nato papirnati pokrovček postavite nazaj na flomaster, da se izognete odvijanju.

Zdaj lahko začnete z obdelavo naslednjega pravokotnika dolžine 9 cm, ki ga boste morali najprej zložiti na polovico, nato za tretjino in spet za tretjino. Nastali pravokotnik je treba obrezati, da dobi obliko cvetnega lista. Posledično bi morali imeti pri odpiranju obdelovanca obliko, ki spominja na krono..

Zdaj lahko začnete z obdelavo naslednjega pravokotnika, dolgega 9 cm, ki ga boste morali najprej zložiti na polovico, nato za tretjino in spet za tretjino. Nastali pravokotnik je treba obrezati, da dobi obliko cvetnega lista. Posledično bi morali imeti pri odpiranju obdelovanca obliko, ki spominja na krono.

Preberite tudi: DIY satensko cvetje

Ponovno vzemite flomaster, na katerega je bil nameščen prejšnji del, in pritrdite kodrasto slepo obliko v obliki krone, tako da gladka stran nekoliko štrli. Na enak način zavrtite rob in nato nadaljujte z ravnanjem cvetnih listov.

Ponovno vzemite flomaster, na katerem je bil nošen prejšnji del, in pritrdite kodrasto slepo obliko v obliki krone, tako da gladka stran nekoliko štrli. Na enak način zavrtite rob in nato nadaljujte z ravnanjem cvetnih listov.

Za izdelavo obrobja boste morali v središču rože narediti majhne reze, ko jo odstranite s flomastra. Zavrtite vsako zarezo navzven, da simulirate jedro prave narcise.

Za izdelavo obrobja boste morali v središču rože narediti majhne reze, ko jo odstranite s flomastra. Zavrtite vsako zarezo navzven, da simulirate jedro prave narcise.

Po tem lahko vzamete zeleno slamico in nanjo prilepite brst nastale narcise. Priporočamo, da liste izrežete iz zelenega papirja ali pa jih preprosto izrežete iz preostalih cevk..

Po tem lahko vzamete zeleno slamico in nanjo prilepite brst nastale narcise. Priporočamo, da liste izrežete iz zelenega papirja ali pa jih preprosto izrežete iz preostalih cevk.Narcise s sladkarijami

Poskusite tulipane iz valovitega papirja, ki jih lahko kombinirate z narcisi, da ustvarite čudovite šopke. Papirnate rože so odlična priložnost, da naredite darilo za dolgo spomin.