Obrt iz kroglic z lastnimi rokami. Navodila po korakih, fotografija

Kako narediti kroglice iz kroglic. Fotografija korak za korakom z opisom

Baloni bodo naredili vsak praznični dogodek nepozaben, zato so se v zadnjem času začele iskati skladbe iz balonov v obliki živalskih ali rastlinskih figur. Zdaj lahko ljubljeno osebo presenetite s šopkom rož iz balonov ali velikim junakom iz risank. Da bi naredil izvirne obrti iz kroglic, ni potrebno imeti posebnih veščin, dovolj je, da sledite navodilom po korakih in ponovite vse korake s fotografijo.

Vrste balonov

  1. Latex. To so nekatere najpogostejše vrste balonov, ki se uporabljajo pri oblikovanju letal. Njihova površina je lahko mat, sijajna, z zlatim ali srebrnim sijajem..
  2. Milar ali folija. Helij se v takšnih balonih zadrži najdlje, do 3 tedne. Izdelki iz balona iz folije so močnejši in vzdržljivejši.
  3. Plastične kroglice so narejene iz posebnega hipoalergenega materiala in jih oblikovalci pogosto uporabljajo za notranjo dekoracijo.

Če se odločite narediti cvet ali žival, boste potrebovali običajne balone iz lateksa. Lahko so različnih velikosti in oblik, zato jih izberite na podlagi lastne zamisli..

Kako narediti psa iz balona z lastnimi rokami

Vzemite dolg balon iz lateksa. Konico rahlo potegnite, preden jo napihnete. Ti baloni se napihujejo s črpalko, saj so precej tesni. Za modeliranje balonskega psa ga ne napolnite v celoti. Ko zasukate figuro, mora biti zrak enakomerno razporejen po krogli, če ni prostora, bo vaše plovilo preprosto počilo.

Vzemite dolg balon iz lateksa. Konico rahlo potegnite, preden jo napihnete. Ti baloni se napihujejo s črpalko, saj so precej tesni. Za modeliranje balonskega psa ga ne napolnite v celoti. Ko zasukate figuro, mora biti zrak enakomerno porazdeljen po krogli, če ni prostora, bo vaše plovilo preprosto počilo.

Začnite z valjanjem žoge od podlage. Trikrat zavrtite, da naredite tri klobase. Zdaj morate iz njih narediti pasji obraz. Če želite to narediti, zavrtite eno od “klobas”. Nato morate žogo dvakrat zasukati, da se oblikujejo pasje tace..

Začnite z valjanjem žoge od podlage. Trikrat zavrtite, da naredite tri klobase. Zdaj morate iz njih narediti pasji obraz. Če želite to narediti, zavrtite eno od

Naredite “klobaso” za telo, nato pa še dve za drugi par tac. Ostaja samo, da naredite čop in vaš pes je pripravljen. Pes iz balonov bo pri vašem otroku povzročil veliko navdušenih čustev in bo dobra alternativa kupljenim igračam..

Naredite klobaso za telo, nato pa še dve za drugi par tac. Ostaja samo, da naredite čop in vaš pes je pripravljen. Pes iz balonov bo pri vašem otroku povzročil veliko navdušenih čustev in bo dobra alternativa kupljenim igračam.

DIY balon slon

Za izdelavo slona potrebujete tudi dolg balon. Naredite tri zasuke, da dobite enake “klobase”. Za slona jih naredite nekoliko širše. Po tem drugo “klobaso” prepognite na polovico in zavrtite. Na koncu boste imeli eno slonovo uho. Podobno naredite še eno slonovo uho.

Za izdelavo slona potrebujete tudi dolg balon. Naredite tri zasuke, da dobite enake

Po tem morate oblikovati majhno glavo in nato dve sprednji nogi..

Naredite telo za slona in še dve nogi. Ostaja le še majhen rep in slon je pripravljen. Upognite prtljažnik in obrt predstavite nekomu, ki ga želite razveseliti.

Kako narediti hobotnico iz dolgih kroglic

Če imate radi velike obrti, poskusite narediti hobotnico. Če želite to narediti, potrebujete več kroglic različnih barv. Vzemite eno srednje veliko okroglo kroglo, ki bo delovala kot telo hobotnice. Vanj boste morali pritrditi dve majhni – to so oči. Lahko jih okrasimo s flomastrom ali navadnim papirjem..

Če imate radi velike obrti, poskusite narediti hobotnico. Če želite to narediti, potrebujete več kroglic različnih barv. Vzemite eno srednje veliko okroglo kroglo, ki bo delovala kot telo hobotnice. Vanj boste morali pritrditi dve majhni - to so oči. Lahko jih okrasimo s flomastrom ali navadnim papirjem.

Ostaja še pritrditev lovk iz dolgih kroglic in vaša hobotnica je pripravljena. To plovilo lahko uporabite za okrasitev notranjosti v morskem slogu..

Ostaja še pritrditev lovk iz dolgih kroglic in vaša hobotnica je pripravljena. To plovilo lahko uporabite za okrasitev notranjosti v navtičnem slogu.

Balonska žirafa

Iz kroglic lahko naredite različne živali, celo žirafo. Če želite to narediti, ga morate dvakrat zasukati, da naredite glavo in ušesa žirafe. Nato naredite dolg vrat.

Iz kroglic lahko naredite različne živali, celo žirafo. Če želite to narediti, ga morate dvakrat zasukati, da naredite glavo in ušesa žirafe. Nato naredite dolg vrat.

Ostaja še zvijanje dveh sprednjih nog, daljšega trupa, dveh zadnjih nog in repa. Žirafa je pripravljena.

Navodila po korakih so odličen material, s katerim se je enostavno naučiti izdelovati različne obrti iz kroglic z lastnimi rokami. Pokažite svojo domišljijo in preživite zanimiv prosti čas. Ko obvladate preprosto modeliranje kroglic, lahko preidete na bolj zapletene oblike. Aerodesign je moden trend, ki se lahko iz hobija spremeni v vir dodatnega dohodka.