Obrt iz plastičnih zamaškov

Obrt iz plastičnih zamaškov. Mojstrski razred

V vsakem domu lahko najdete plastične steklenice z barvitimi pokrovi. Ne zavrzite teh uporabnih materialov za ročno delo, poskusite jih narediti zanimive obrti iz plastičnih zamaškov za steklenice. Obrt z lastnimi rokami je lahko odličen način preživljanja prostega časa z vso družino, pa tudi priložnost za ustvarjanje domačega kina. Tudi majhni otroci lahko izdelujejo igrače iz pokrovov. Takšne izvirne obrti bodo prijetno darilo in okras za vrtec..

Materiali:

– pokrovi iz plastičnih steklenic različnih premerov;

– karton;

– filc ali foamiran;

– barve;

– karton:

– škarje.

Mojstrski razred obrti iz pokrovčkov za steklenice

Če želite pokrov spremeniti v nekakšno smešno bitje, morate narediti lepe majhne oči in jih nalepiti nanj. Uporabite lahko prazne reže na tabletah za tablete. Če vzamete baldrijanove plošče in iz nje izrežete pladenj, dobite zelo smešne oči. Oči lahko narišete tudi na karton ali pa jih naredite iz drugega materiala..

Preden začnete izdelovati katero koli obrt, s pokrovov poiščite in naložite predlogo izdelka, ki ga želite izdelati.Volčji vzorecpredloge za obrt iz plastičnih steklenicVzorec rdeče kapice

Za lepljenje delov je idealno lepilo Moment, katerega dodatne kapljice lahko odstranite z zobotrebcem. S helijevim peresom lahko narišete majhne podrobnosti..

Lahko poskusite narediti like iz pravljice “Rdeča kapica”. Če želite narediti dekle, na sivi foamiran prilepite dve kapici za glavo in telo.

Če želite narediti dekle, prilepite dve kapici glave in telesa na sivi foamiran.

Nato lahko iz druge barve naredite roke in noge, nato pa izrežete rdečo kapico. Košaro in predpasnik naredite ločeno. Lepite oči in narišite usta in nos za ljubko dekle.

Nato lahko iz druge barve naredite roke in noge, nato pa izrežete rdečo kapico. Košaro in predpasnik naredite ločeno. Lepite oči in narišite usta in nos za ljubko dekle.

Preberite tudi: DIY theatre finger

Za izdelavo volka iz pravljice “Rdeča kapica” vzemite pokrove različnih premerov in jih prilepite na Thomasa blizu drug drugega. Zdaj pripravite tace, ušesa in rep iz pene.

Za izdelavo volka iz pravljice

Barvno shemo lahko izberete sami. Naredite gobec in zlepite madeže na telesu. Ko sta volk in deklica pripravljena, izrežite pokrove, okoli pa pustite približno 1-2 mm sive oblike, da bo plovilo obdržano in stabilno.

Barvno shemo lahko izberete sami. Naredite gobec in lepite pike na telesu.

Zdaj lahko vi in ​​vaš otrok iz pravljic, na videz navadnih materialov, naredite neverjetne junake. Obrt iz plastičnih zamaškov Odlična ideja za domači kino. Pravljične junake lahko izberete sami in jih naredite iz prometnih zastojev. Če imate dovolj tega materiala, poskusite izvesti bolj obsežne kompozicije iz plute..