Kako narediti srce iz vrtnic in prtičkov. Mojstrski razred

Ustvarite srce iz prtičkov primeren za izjavo o ljubezni ali lepo darilo ljubljeni osebi. Z njim lahko okrasite tudi notranjost sobe, kjer bo potekala poroka ali kakšen drug praznični dogodek. Precej enostavno je narediti čudovita obsežna srca različnih oblik in velikosti, stroški pa bodo minimalni. Vzemite prtičke, ki se ujemajo z barvo, z njih zvijete papirnate vrtnice ali drugo cvetje in jih prilepite na podlago.

Materiali:

– Stiropor;

– valovit papir;

– ravnilo;

– nož;

– svinčnik;

– igla;

– niti;

– prtički.

Kako iz papirnatih vrtnic narediti srce

Preden se lotite izdelave teh obrti, se odločite za velikost in namen srca. Odvisno od tega lahko za podlago uporabite navaden karton ali peno..

Preden se lotite izdelave teh obrti, se odločite za velikost in namen srca. Odvisno od tega lahko za podlago uporabite navaden karton ali peno.

Če želite peno zapreti, lepite podlago z valovitim papirjem. Vnaprej pripravite predlogo, tako da se bo osnova izenačila in po potrebi lahko naredite iste obrti..

Vnaprej pripravite predlogo, tako da se bo osnova izenačila in po potrebi lahko naredite iste obrti.

Koristni članek: Iz prtičkov izdelajte srce

Vrtnice iz prtičkov so narejene precej preprosto. Če želite to narediti, morate izrezati iste trakove in jih nato prepogniti na pol. Po tem trakove nežno zavrtite, da ne dajejo robov, cvet pa ostane bujen. Prtiček, da ohrani obliko, pritrdite s pištolo ali spenjalnikom. Pripravite dovolj praznin, da lahko popolnoma napolnite površino podlage.

Prtiček, da ohrani obliko, pritrdite s pištolo ali spenjalnikom. Pripravite dovolj praznin, da lahko popolnoma napolnite površino podlage.

Če bo vaše plovilo služilo kot okras za avto, boste morali vnaprej razmisliti o načinu pritrditve. Če želite to narediti, vzemite močno nit in peno zašite na več mestih..

Če bo vaše plovilo služilo kot okras za avto, boste morali vnaprej razmisliti o načinu pritrditve. Če želite to narediti, vzemite močno nit in peno zašite na več mestih.

Vsako vrtnico je treba z iglo in silikonskim lepilom pritrditi na podlago, da ne odleti. Izkazalo se bo zelo trpežno in lepo plovilo v obliki srca za poročni avto..

Vsako vrtnico je treba z iglo in silikonskim lepilom pritrditi na podlago, da ne odleti. Izkazalo se bo zelo trpežno in lepo plovilo v obliki srca za poročni avto.

Poskusite zložiti srce iz papirnatih serviet in z njim okrasiti praznično mizo. Če želite to narediti, uporabite tehniko origami..

Poskusite zložiti srce iz papirnatih serviet in z njim okrasiti praznično mizo. Če želite to narediti, uporabite tehniko origami.

Preberite tudi: DIY papirna srca

Koristni video: Kako narediti srce iz papirnatih vrtnic

Bodite ustvarjalni in vaša ročna cvetlična srčna obrt bo postala edinstvena. Papirni dekor je danes zelo priljubljen in ga ni treba kupiti, saj lahko to storite sami v kratkem času. Lahko poskusite narediti venček iz takšnih src ali jih obesiti na strop v sobi..