Obrt iz niti sam. Fotografija

Za izdelavo obrti se uporabljajo različni materiali, ki jih je enostavno najti v vsakem domu. Niti so se zaradi svoje razpoložljivosti razširile v ustvarjalnosti. Uporabljajo se za izdelavo elegantnih in nenavadnih obrti. Ponujamo vam zanimive mojstrske tečaje za obrti iz niti.

Obrt iz niti za notranjo opremo

Iz niti nastajajo čudovite kroglice, ki jih lahko uporabimo za dekoracijo. Na primer, lahko okrasite zavese ali obesite venec kroglic na vrata. Izdelava teh kroglic je vznemirljivo doživetje. Žogice dobimo v različnih velikostih in barvah, vse je odvisno od domišljije in želje oblikovalca. Takšne kroglice bodo harmonično videti tudi pri fotografiranju..

Žogice dobimo v različnih velikostih in barvah, vse je odvisno od domišljije in želje oblikovalca. Takšne kroglice bodo harmonično videti tudi pri fotografiranju.

Glej tudi naslov: Velikonočne obrti

Tudi niti se uporabljajo pri izdelavi različnih volumetričnih figur: snežak, zvezda, ribja kost, velikonočna jajca. Rože iz niti bodo idealno dopolnilo darila..

Rože iz niti bodo idealno dopolnilo darila.Mojstrski razred cvet iz niti

To so lahko čudoviti regrati, astre, krizanteme. Rože iz niti so narejene po načelu ustvarjanja pomponov. Za ustvarjanje celih slik iz niti se uporablja tehnika izobreza in nitrografija..

To so lahko čudoviti regrati, astre, krizanteme. Rože iz niti so narejene po načelu ustvarjanja pomponov. Za ustvarjanje celih slik iz niti se uporablja tehnika izobrezovanja in nitrografija.

Otroške obrti z lastnimi rokami

Niti so lahko uporabne tudi za izdelavo vaze, krožnika ali košare. Potem obrt ne bo le lepa, ampak tudi uporabna. Res je, pri takšnem plovilu morate biti previdni, kajti če pride v stik z vodo, se lahko zlomi. Nizki senčniki izgledajo odlično v notranjosti. Narejene so na enak način kot navadne kroglice, le velikih velikosti. Ampak to še ni vse! Izdelate lahko tudi elemente za oblačila, tako imenovane pom-pom. Odlične so za okrasitev rute ali klobuka..

Niti so lahko uporabne tudi za izdelavo vaze, krožnika ali košare. Potem obrt ne bo le lepa, ampak tudi uporabna.

Dolgo se lahko pogovarjamo, kako so igrače narejene iz niti, ki služijo bolj kot predmet za dekoracijo kot za igro. Primer je izdelava snežakov, ptic, živali, ja, na splošno vse, kar ima dovolj domišljije.

Dolgo se lahko pogovarjamo, kako so igrače narejene iz niti, ki služijo bolj kot predmet za dekoracijo kot za igro. Primer je izdelava snežakov, ptic, živali in na splošno vsega, kar ima dovolj domišljije.

Niti se lahko koristno uporabljajo za zabavo otrok. Iz niti lahko naredite lutkovno gledališče. Ta lekcija bo tudi neverjetno uporabna, saj pri delu z majhnimi predmeti otroci razvijajo motorične sposobnosti in vztrajnost..

Niti se lahko koristno uporabljajo za zabavo otrok. Iz niti lahko naredite lutkovno gledališče. Ta lekcija bo tudi neverjetno uporabna, saj pri delu z majhnimi predmeti otroci razvijajo motorične sposobnosti in vztrajnost.

Obrt iz niti Je odličen način preživljanja prostega časa z otroki. Z lastnimi rokami lahko izdelate ustvarjalne spominke in edinstvena darila za svoje ljubljene.