Obsežen videoposnetek z razglednicami

Volumetrične razglednice naredi sam. Kako to storiti? Video

Kaj bi lahko bilo lepše in slajše od otroških obrti DIY! Ko se otroci želijo ugajati svojim materam in babicam, se zelo trudijo. Razglednice so ena izmed otroških ročnih del, ki jih starši negujejo več let, saj so z njimi povezani prijetni spomini. Naredi kartice naredi sam precej preprosto, vendar bodo prišle prav za vsako priložnost.

Materiali:

– barvni papir

– papir z vzorci;

– nekaj kroglic;

– Stiropor;

– Lepilo PVA;

– škarje;

– pisarniški nož;

– preprost svinčnik.

Volumetrične razglednice naredi sam. MK z videom

Ponujamo vam opis standardne sheme za ustvarjanje volumetrične razglednice. Ta obrt s cvetjem je idealen za darilo mami ali babici..

Ponujamo vam opis standardne sheme za ustvarjanje volumetrične razglednice. Ta obrt s cvetjem je idealen za darilo mami ali babici.

Narišite dva najpreprostejša cvetja, od katerih mora biti eden večji od drugega. Na internetu lahko natisnete poljubno cvetlično predlogo ali jo natisnete kot šablono. Sedaj naše narisane ali natisnjene predloge pritrdimo na barvni papir in jih previdno opišemo s preprostim svinčnikom..

Originalna razglednica. Oglejte si video: 3D ročno izdelana razglednica "Sončna mačka"

Na zeleni papir narišite vsaj pet listov in jih tudi izrežite, zdaj vzemite debel papir in ga prepognite na pol. To bo osnova naše razglednice, zato vzemite vzorčasti papir in ga izrežite, da se prilega eni strani naše razglednice, vendar 5 milimetrov manj na vsaki strani. Lepimo PVA, da z vzorčnim papirjem prilepimo na dno naše praznine, ki bo postala ozadje.

Morda želite narediti razglednico z video posnetkom: ROČNO IZDELANA Razglednica s tridimenzionalno rožo

Ustvarite volumen tako, da izrežete majhne kocke pene. V višino bi morala imeti kocka nekaj milimetrov, zaradi tega bo prostornina. Zdaj eno od kock prilepimo na sredino naše razglednice..

Lepimo naš cvet. Najprej na kocko stiropora prilepite večji cvet, nato kocko stiropora prilepite na sredino rože in nanjo prilepite manjši cvet.

Preberite tudi: Razglednice Quilling

Sredino rože okrasimo s kroglicami, ki jih tudi lepimo. Zelene liste lepimo na penaste kocke. Lahko jih prilepite okoli gotove rože ali pa jih prilepite po dnu razglednice. Kot želiš.

Lepimo naš cvet. Najprej na kocko stiropora prilepite večji cvet, nato kocko stiropora prilepite na sredino rože in nanjo prilepite manjši cvet. Sredina rože

Na razglednici je treba narediti najpomembnejše – napisati tople besede z željami, čestitkami ali pesmi, napisanimi z ljubeznijo.

Oglejte si video: Izvirne DIY 3D razglednice v 5 minutah za mamo in babico

Tako preprosto plovilo, kot je kartica naredi sam pripravljeno. Ne bojte se eksperimentirati z barvno paleto, z velikostjo in številom cvetov in listov. Rože lahko zamenjate z metulji, jesenskimi listi, srčki in okrasite, odvisno od teme razglednice. Vse je zelo preprosto. Privoščite sebi in svoji družini.