Plenična torta DIY, mojstrski razred

Fotografija korak za korakom DIY torta iz plenic

Kaj podariti družini, v kateri se je pred kratkim rodil otrok? V zadnjem času postajajo priljubljena ustvarjalna in uporabna darila. Plenična torta – to je izvirno darilo, ki je idealno tako za novorojenčke kot za dečke. Plenice niso potrebne le za novorojenčke. Starši že skoraj dve leti uporabljajo te higienske izdelke za nego svojega otroka. V tem članku smo se odločili, da vam povemo, kako narediti torto iz plenic z lastnimi rokami. Zdaj lahko tudi vi presenete vsakogar z ustvarjalnim darilom.

materiali za izdelavo plenice

Materiali:

– plenice;

– dvostranski trak;

– gumice;

– Otroške stvari;

– spodnje majice;

– trakovi;

– stojalo za torto.

Mojstrski razred izdelujemo korak za korakom torto iz plenic za novorojenčke

Preden začnete izdelovati nenavadno torto, si ne pozabite dobro umiti rok, saj so plenice predmeti osebne higiene. Za izdelavo tristopenjske torte boste potrebovali približno 84-90 plenic. Lahko se samostojno odločite za velikost torte in število stopenj.

Darilna torta iz plenic

Za spodnjo plast morate vzeti približno 40-45 plenic. Tesno jih postavite v krog in pazite, da se vsi vrtijo na enak način. Na sredino kroga lahko postavite jedro iz zvitka toaletnega papirja ali traku. Vse plenice potisnite do nje in jih privijte s trakom.

Za srednji sloj vzemite približno 25-30 plenic

Za srednji sloj vzemite približno 25-30 plenic, za zgornji sloj pa približno 10-15. Okrasite jih na enak način kot prejšnje vrstice..

Da bo torta videti resnična, jo postavite na posebno stojalo.

Zdaj lahko začnete okrasiti torto. Če želite to narediti, lahko vzamete debele trakove in na njih prišite pletenico. Za vsako stopnjo uporabite ozke in široke pasove. Po tem lahko na površino torte položite čevlje, dudo, klopotec ali druge predmete, ki bi jih radi podarili novorojenčku..

Navodila po korakih DIY torta iz plenic

Da bo torta videti resnična, jo postavite na posebno stojalo. Odvisno od tega, za koga je torta (fant ali deklica), uporabite roza ali modre barve..

Mojstrski razred izdelujemo korak za korakom torto iz plenic za novorojenčke

Mojstrski razred torte iz plenic in plenic

Če želite, da je torta precej podobna pravi, uporabite ne samo plenice, ampak tudi plenice. Pri opravljanju take obrti ne pozabite na čistočo površin, na katerih delate..

Mojstrski razred torte iz plenic in plenic

Materiali:

– pamerji;

– plenice;

– tanka odeja;

– ščipalke;

– stojalo za torto;

– ovojni papir;

– nogavice, žlice, bradavice.

Vzemite vse plenice iz embalaže in jih začnite zvijati s strani elastike v cev

Vzemite vse plenice iz embalaže in jih začnite valjati s strani elastike v cev. Da se prepreči njihovo odpiranje, jih zavarujte s ščipalkami. Uporabite lahko plastične ščipalke in jih predhodno prelijete z vrelo vodo. Po tem okoli ene položite 6 slamic in jih zategnite s trakom ali gumijastim trakom.

Po tem okoli ene položite 6 slamic in jih zategnite s trakom ali gumijastim trakom

Zdaj vzemite eno plenico, jo zložite tako, da postane široka kot višina kroga plenic. Plenice zavijte v plenico in jih pritrdite s čepom. Naredili ste vrh torte. V povprečju boste potrebovali 19 plenic. Od sedmih naredite enak krog kot za prvo stopnjo in jih pritrdite z elastičnim trakom. Nato morate preostale plenice prilepiti pod elastiko. Zložite drugo plenico in zavijte nastalo plast.

Plenična torta DIY za novorojenčke

Za tretjo, najnižjo stopnjo boste potrebovali 43 plenic. Podobno naredite krog s 7 plenicami, nato pa 12 podložite pod elastiko, ponovno pritrdite z elastiko in nato zdrsnite preostalih 24. Lahko naredite drugo raven. Ker je velika, je najbolje, da plenice zvijete v krogih in jih nato povežete. Zadnjo stopnjo ovijte z majhno prepognjeno odejo.

Vse ravni položite eno na drugo in začnite okrasiti

Vse ravni položite eno na drugo in začnite okrasiti. Nogavice lahko potegnete na kartonske trakove in jih vstavite med stopnje torte.

Če želite skriti plenice, potresite torto s ponarejeno travo

Če želite skriti plenice, potresite torto z lažno travo. Čudovit dodatek k torti bodo tudi klopotec, bradavičke ali pentlje..

Čudovit dodatek k torti bodo tudi klopotec, bradavičke ali pentlje.

Plenična torta DIY je odlična ideja za darilo.

DIY PAMPERS TORTA. Kaj podariti za rojstvo otroka

Lepa oblika tako nenavadne obrti ne bo pustila staršev ravnodušnih in bo pustila prijetne vtise o darovalcu.