Plenična torta

Fotografija korak za korakom DIY torta s plenicami za začetnike

Priprava torte iz plenic in šampanjca ni tako težka, kot se zdi mnogim začetnicam. Postopek ustvarjanja torte ne bo trajal veliko časa in posledično boste dobili čudovit izdelek. Ponujamo fotografija po korakih za začetnike, kako narediti torto iz plenic z lastnimi rokami. Starše svojega novorojenčka presenetite z edinstvenim in ustvarjalnim darilom.

Kje začeti s pripravo torte iz plenic

Pripravite potrebna orodja in materiale. Za to plovilo boste potrebovali:

  • šampanjec
  • plenice
  • stojalo
  • ropotuljice, trakovi, nogavice
  • lesene palice
  • pisalne gumijaste trakove.

Vzemite steklenico šampanjca in jo postavite na sredino stojala. Po tem naredite slepe iz plenic: vsaka plenica se zvije v zvitek in pritrdi z gumijastim trakom.

Vzemite steklenico šampanjca in jo postavite na sredino stojala. Po tem naredite slepe iz plenic: vsaka plenica se zvije v zvitek in pritrdi z gumijastim trakom.Fotografija po korakih: torta iz plenic

Za prvo stopnjo boste potrebovali 20 valjanih plenic. Položite jih v krog steklenice in nato vse pritrdite z enim gumijastim trakom. Najprej naredite en majhen krog, nato še večji..

Za prvo stopnjo boste potrebovali 20 valjanih plenic. Položite jih v krog steklenice in nato vse pritrdite z enim gumijastim trakom. Najprej naredite en majhen krog in nato še večji.

Naslednja stopnja bo premera manjša od prejšnje, hkrati pa jo bo tudi napolnila. Oglejte si fotografijo po korakih, potem vam bo bolj jasno, kako narediti torto iz plenic in šampanjca.

Najvišja plast je višja od vratu steklenice. Da se ne bo nihalo, v vsako plenico vstavite paličico ali nabodalo iz bambusa. Vse stopnje dobro prilagodite, da bodo enake.

Najvišja plast je višja od vratu steklenice. Da preprečite nihanje, v vsako plenico vstavite palico ali nabodalo iz bambusa

Zdaj lahko začnete okrasiti torto. Če želite to narediti, vzemite uporabne malenkosti, trakove in druge predmete. Trakove lahko uporabite za pokrivanje gumijastih trakov na torti. Plenice se pogosto uporabljajo za isti namen. Za dobro pritrditev traku uporabite dvostranski trak..

Trakove lahko uporabite za pokrivanje gumijastih trakov na torti. Plenice se pogosto uporabljajo za isti namen. Za dobro pritrditev traku uporabite dvostranski trak.

Iz frotirnih prtičkov, plenic in otroških nogavic lahko naredite tako smešne okraske v obliki malih mož. Plenico zvijte v zvitek, nanjo prilepite umetne oči. Moškega zavijte v prtiček in mu nataknite pokrovček za nogavice.

Iz frotirnih prtičkov, plenic in otroških nogavic lahko naredite tako smešne okraske v obliki malih mož.Kako narediti okras za torto

Te otroke lahko vstavite v torto s pomočjo nabodala. Otroške izdelke za osebno higieno lahko uporabite kot okras za torte..

te otroke lahko postavite v torto s pomočjo nabodala. Otroške izdelke za osebno higieno lahko uporabite kot okras za torte.

Torta s šampanjcem in plenicami je pripravljena. Takšno darilo ne bo prineslo le veselja staršem, ampak bo tudi ujeto na fotografiji. Uporabite roza okraske za torte za deklico in modre za dečka. DIY naredite čudovito oblogo iz plenic in vse presenetite z izvirnim darilom.