Kako sestaviti šopek z lastnimi rokami iz gumbov

Šopki gumbov so se že dobro ukoreninili v Evropi in so začeli uživati ​​v državah CIS. Svetel šopek, ki ne potrebuje vzdrževanja, je lahko odlično darilo, pa tudi dobra alternativa tradicionalnemu poročnemu šopku. Šopek gumbov je enostavno narediti z lastnimi rokami, glavna stvar je imeti zadostno število gumbov različnih barv in velikosti ter pokazati svojo domišljijo. V tem članku se boste naučili kako narediti šopke gumbov za darilo, našli pa boste tudi video z mojstrskim razredom.

Materiali:

  • žica;
  • gumbi;
  • klešče;
  • til;
  • trakovi;
  • metulji in drugi dekor za šopek.

Šopki gumbov mojstrskega razreda DIY

Najprej se odločite, za kakšen namen boste uporabili šopek. Če je namenjen nevesti, je pomembno, da izberemo ustrezno barvno shemo, glede na temo dogodka. Če nameravate šopek gumbov predstaviti kot darilo, upoštevajte okuse in preference osebe, ki bo dobila originalne rože..

za kakšne namene boste uporabili šopek | www.svoimi-rukamy.com

Po tem začnite razvrščati gumbe po premeru in barvi. Šopek bo sestavljen iz praznih piramid. Če želite to narediti, morate odrezati kos žice, katere velikost je odvisna od dolžine bodočega šopka. Nato začnite nanizati gumbe na žici, od večjih do manjših. Piramide lahko zložite vnaprej, da se pomaknete do rož z gumbov.

rože iz gumbov www.svoimi-rukamy.com

Ko so vsi gumbi nanizani na žico, morate konce zaviti skupaj, da bo del močan. Iz gumbov naredite ustrezno število cvetov in začnite kombinirati šopek. Steblo lahko zasukate v spiralo, potem bo vaš izdelek videti kreativen tudi v navadni vazi..

vsi gumbi so nanizani na žici www.svoimi-rukamy.com

Cvetna stebla okrasite s trakom ustrezne barve. Elemente gumbov zavežite s trakom, tako da tvorijo polkrožno obliko.

Elementi gumbov za kravato www.svoimi-rukamy.com

Če želite, da bo šopek videti kot pravi, lahko uporabite umetne liste. Nekateri cvetličarji kombinirajo gumbe s pravim cvetjem, pa tudi til, kroglice, klobučevino ali trakove..

cvetličarji kombinirajo gumbe s pravim cvetjem www.svoimi-rukamy.com

Oglejte si video: Šopki gumbov mojstrskega razreda

Poročni šopki iz gumbov – modni trend, ki poudarja izvirnost neveste in ženina, prav tako pa vam omogoča, da po praznovanju dolgo časa ohranite čustva. Zdaj vam ni treba iti v cvetlične salone, šopek lahko naredite z lastnimi rokami tudi doma. Kombinirajte gumbe z drugimi materiali in potem vaši cvetlični aranžmaji ne bodo nič slabši od dragih šopkov naravnega cvetja..