Kako narediti vrtnice iz prtičkov z lastnimi rokami. Mojstrski razred

Rože DIY lahko okrasijo ne samo notranjost, ampak tudi praznično mizo. Strinjajte se, da pozimi ni toliko svetle zelenjave in zelenjave, ki se uporablja za okrasitev jedi. Zato bomo v tem članku povedali, kako narediti vrtnice z lastnimi rokami za dekoracijo mize. Zdaj bo vaš banket ali slavnostni dogodek lepo okrašen kadar koli v letu.

Materiali:

– prtički;

– svinčnik;

– niti;

– škarje.

Rože iz prtičkov z lastnimi rokami. Mojstrski razred

V veselje je delati s papirnatimi prtički, zato lahko k izdelavi rož vključite tudi majhne otroke. Vrtnice iz prtičkov bodo videti lepo v praznem kozarcu ali v vazi, vse je odvisno od ideje o dekorju.

Najprej pripravite zadostno število prtičkov v primerni barvni shemi. Rože bodo videti izvirno, če bodo narejene tako, da se ujemajo s stenami prostora ali v kombinaciji z drugimi notranjimi predmeti.

Najprej pripravite zadostno število prtičkov v primerni barvni shemi.

En prtiček popolnoma odvijte in na zgornji rob prtička položite svinčnik. Najbolje je, če je svinčnik daljši od prtička, saj ga bo potem lažje zasukati. Nežno ovijte prtiček okoli svinčnika, da bodo robovi ravni.

En prtiček popolnoma odvijte in na zgornji rob prtička položite svinčnik. Najbolje je, če je svinčnik daljši od prtička, saj ga bo potem lažje zasukati.

Prtička ni treba zvijati do konca. Pustite rep približno 3-4 cm. Zdaj je treba servieto, ovito okoli svinčnika, stisniti, da nastane harmonika. Nastalo slepo stran odstranite s svinčnika.

Prtička ni treba zvijati do konca. Čop pustite približno 3-4 cm. Zdaj prtiček,

Za eno vrtnico morate narediti tri take praznine, lahko poskusite zaviti več kosov v brst.

Za eno vrtnico morate narediti tri take praznine, lahko poskusite zaviti več kosov v brst.

Zdaj je treba vsako harmoniko zvijeti v spiralo in oblikovati cvetlični brst.

Zdaj je treba vsako harmoniko zvijeti v spiralo in oblikovati cvetlični brst.

Po tem vzemite zelene serviete za izdelavo cvetnih listov. Zložite prtičke v trikotnik in jih ovijte na dnu popka. Moral bi dobiti list. Naredite tri te liste za eno vrtnico.

Po tem vzemite zelene prtičke za izdelavo cvetnih listov. Zložite prtičke v trikotnik in jih ovijte na dnu popka. Moral bi dobiti list. Naredite tri te liste za eno vrtnico.

Pritrdite serviete od spodaj z nitjo, da se ne razpadejo. Vrtnico lahko zlepite tudi z lepilom. Cvet je pripravljen in ga lahko vstavite v skodelico. Če pritrdite prtičke na žico, se bo vrtnica prilegala visoki vazi..

Preberite tudi: Kako narediti vrtnico iz kroglic

Prtičke pritrdite z nitjo od spodaj, da se ne razpadejo. Vrtnico lahko zlepite tudi z lepilom. Cvet je pripravljen in ga lahko vstavite v skodelico. Če pritrdite prtičke na žico, se bo vrtnica prilegala visoki vazi.

Vrtnica iz prtičkov to zmorejo celo začetnice. Prtički so zelo priročni za uporabo, glavna stvar je, da jih ne zmočite z vodo in med sukanjem ne uporabljajte sile. Upamo, da vam bo ta mojstrski razred s fotografijo, kako narediti umetno cvetje iz prtičkov, koristen pri utelešenju ustvarjalnih idej za dekor prostora.