Topiary of stožcev, mojstrski razred korak za korakom s fotografijo

Jesen je najboljši čas za nabiranje naravnih materialov, notranje dekoracije DIY pa so v zadnjem času postale priljubljene. Na primer, topiary bo v spalnici ali dnevni sobi izgledal izvirno in bo dobra alternativa svežemu cvetju. V tem članku se boste naučili kako narediti topiary iz stožcev in poiščite fotografijo po korakih.

V tem članku se boste naučili, kako narediti topiary iz stožcev in poiskati fotografijo po korakih.

Materiali:

– kartonska škatla

– barvni papir

– plastična steklenica ali kalup

– lepilo

– udarci

– bambusova preproga

– vreča

– veje

– kroglica iz pene

– trakovi

– barva v spreju

Topiary stožcev, mojstrski razred

Najprej začnimo s pripravo lonca za topiary. Če želite to narediti, vzemite plastično steklenico mleka in odrežite vrat. Poravnajte robove steklenice.

Najprej začnimo s pripravo lonca za topiary. Če želite to narediti, vzemite plastično steklenico mleka in odrežite vrat. Poravnajte robove steklenice.

Po tem vzemite barvni papir in iz njega izrežite kos v obliki dna steklenice. Vroče ga lepite na dno.

Nato vzemite barvni papir in iz njega izrežite kos v obliki dna steklenice. Z vročim lepilom ga prilepite na dno.

Po tem začnite pripravljati preprogo iz bambusovih palic, ki bo služila kot glavni dekor za lonček za topiar.

Po tem začnite pripravljati preprogo iz bambusovih palic, ki bo služila kot glavni dekor za lonček za topiar.

Če želite to narediti, ga razrežite tako, da nekoliko štrli čez robove posode za steklenice. Preprogo prilepite na steklenico in nadaljujte z nadaljnjo okrasitvijo lonca. Odrežite kos metulja in ga nalepite na leseno površino, na trakove nalepite lok.

Če želite to narediti, ga razrežite tako, da nekoliko štrli čez robove posode za steklenice. Preprogo prilepite na steklenico in nadaljujte z nadaljnjo okrasitvijo lonca. Odrežite kos metulja in ga prilepite na leseno površino, na trakove nalepite lok.Lonček za topiary

Vzemite kroglico iz stiropora in nekaj vej. V kroglici naredite posebne luknje, jih napolnite z lepilom in vstavite veje. To bo osnova za topiar, na katerega se bodo stožci držali..

Vzemite kroglico iz stiropora in nekaj vej. V kroglici naredite posebne luknje, jih napolnite z lepilom in vstavite veje. To bo osnova za topiar, na katerega se bodo stožci držali.

Preberite tudi: Topiary za serviete DIY

Pripravite brsti, morajo biti enake velikosti in po možnosti majhni. Lahko naredite nekaj udarcev. Zalepite izbokline tako, da popolnoma prekrijejo penasto kroglo in da ni nobenih vrzeli.

Pripravite brsti, morajo biti enake velikosti in po možnosti majhni. Lahko naredite nekaj udarcev. Lepite izbokline, tako da popolnoma prekrijejo penasto kroglo in da ni nobenih vrzeli.

Nato vstavite topiary v lonec, ki ga lahko napolnite z ometom ali zemljo. Od zgoraj lahko lonec okrasite z umetno travo.

Nato vstavite topiary v lonec, ki ga lahko napolnite z ometom ali zemljo. Od zgoraj lahko lonec okrasite s ponarejeno travo.

Če želite narediti obrt v zimskem slogu, potem izbokline pobarvajte s pršilno barvo. Umetni sneg lahko uporabite tudi v razpršilnikih.

Če želite narediti obrt v zimskem slogu, potem izbokline pobarvajte s pršilno barvo. Uporabite lahko tudi umetni sneg v pločevinkah.

Poleg tega lahko na stožce prilepite kroglice ali lepilne trakove, vse je odvisno od vaših želja in ustvarjalnega navdiha..

Upamo, da je naš članek o tem, kako naredite topiary iz stožcev z mojstrskim razredom je bilo koristno in z lastnimi rokami lahko naredite lepo obrt. Želimo vam zanimiv prosti čas in ustvarjalni navdih!