Bij zulke unieke evenementen als bruiloften mag geen detail ontbreken. Want kleine dingen zijn heel belangrijk voor het gevoel waarmee het bruidspaar en de gasten thuiskomen. Als je succesvolle geschenken en decoraties voorbereidt, zullen velen er waarschijnlijk een paar meenemen. Dat zal je zeker herinneren aan de prachtige momenten die we nog lang hebben gedeeld. Alleen al om deze reden is het de moeite waard om “kleine dingen” te plannen, zoals de insignes voor de bruiloft. We hebben een paar tips voor je klaar staan, die tegelijkertijd de huidige trends in bruiloften vertegenwoordigen.

Pins met interessante symboliek zien er erg modern uit

Trouwspelden - een prachtig luxe idee

Pin voor de bruiloft met een bericht

De coronacrisis lijkt er moreel en filosofisch gezien te zijn, om eindelijk enige oppervlakkigheid naar het verleden te sturen. Deze trend was er al eerder, maar het zag ernaar uit dat het nog jaren zou duren om door te zetten. Nu lijkt de verandering echt radicaal.

We proberen van elk moment te genieten en ervan te leren. Als het gaat om huwelijksdecoraties, zijn het niet langer alleen de sieraden die tellen. Alles moet er goed uitzien, maar ook een berichtje achterlaten. De kleuren en vormen van de badge voor de bruiloft moeten iets symboliseren – loyaliteit, vernieuwing, stabiliteit in het leven enzovoort. Ze kunnen ook geschreven berichten bevatten. Ook vertellen ze graag iets over de familiegeschiedenis van het bruidspaar. Als u een familiesymbool of teken heeft, kan dit een thema voor het ontwerpen van een badge worden.

De trend is voor neutrale outfits. Daarom vallen zulke neutraal gekleurde brancards erg op

Trouwspeld - idee voor kunstbloemen

Dat bepaalde iets aan je outfit

Veel bruiloften zijn momenteel in één kleur ingericht. Alles is dan alleen in wit of een andere neutrale kleur. Men kiest graag jurken voor zowel de bruid en bruidegom als voor de gasten die in een enkele tint zijn gemaakt. Klassieke looks krijgen ook steeds meer de voorkeur. Maar om ze in het concept van de bruiloft te laten passen, moeten ze er door een bepaald detail aan worden aangepast. De badge voor de bruiloft zou precies deze rol kunnen aannemen.

Het onderwerp natuur is erg populair

Pin bruiloft - geweldige bloemen in de kleur roze

Luxe en asymmetrische vormen

In lijn met de modetrends moeten de details die de klassieke outfit een bijzonder karakter geven ofwel asymmetrisch ofwel iets luxer zijn. Ze maken het geheel interessanter, individueler, frisser, actueler. Bekijk de kostuums van prinsen en andere royals! Ook de zakelijke outfits volgen de klassieke lijn. Dit wordt losgemaakt door een klein, luxueus detail met een futuristisch of op zijn minst geometrisch of asymmetrisch karakter.

Echte bloemen zijn nog steeds een heel goed idee

Pin bruiloft - geweldig idee - een kostuum

Universeel karakter

Zelfs als je de kleur en dresscode voor de bruiloft strikt bepaalt, zullen er toch enkele verschillen zijn in de stijl van de gastoutfits. Uiteindelijk zullen de gasten waarschijnlijk kiezen voor verschillende soorten textiel. De stof is een van de moderne modemiddelen die tegelijkertijd afwisseling en comfort biedt. De badges moeten qua ontwerp en materiaal zo worden gekozen dat ze er bij iedereen goed uitzien. Hetzelfde geldt voor het verbindingsmechanisme.

Een schedel is bizar, maar voor sommige mensen precies het juiste originele en opwindende idee 

Pin bruiloft - geweldige schedel

Verbinding met de natuur

Spelden in bloemmotieven domineren onze foto’s. Ze kunnen geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Het onderwerp natuur komt steeds vaker naar voren. Bruiloften in de open lucht zijn dit jaar natuurlijk een grote trend. De prachtige bloemen, of ze nu echt zijn, gemaakt van stof of andere materialen, harmoniëren met de omgeving.

Met de pinnen kun je je bruiloft een beetje nobeler maken 

Trouwspeld - geweldig ontwerp en geweldig idee

Eén onderwerp – verschillende badges

Bruiloften met een duidelijk hoofdthema in de aankleding zijn erg populair. De badges voor de gasten kunnen anders zijn zodra ze onder een gemeenschappelijk motto worden geplaatst. Natuur, familiegeschiedenis, bepaalde neutrale kleuren en materialen kunnen het verbindende element zijn.

Ga voor originele ideeën

Badge bruiloft - witte blouse geweldige ideeën

Modern en spannend

We hebben je enkele belangrijke tips voor trouwbadges gegeven, maar je moet natuurlijk ook creatief zijn. Het gaat tenslotte om het begrijpen van het belangrijkste principe achter dit alles. U moet uitgaan van de huidige modetrends bij huwelijksfeesten en deze vervolgens toepassen op de selectie van badges. Ze moeten overeenkomen met deze trend of het gewoon vertegenwoordigen. Bovendien moeten de badges, net als alle andere details, stemming en opwinding, emoties en individualiteit creëren! Want dat is DE TREND op dit moment!

Zilveren en witte stenen zouden een modern idee zijn voor trouwspelden

Trouwspelden - geweldige ideeën

De neutrale contrasten zijn trendy

Pin bruiloft in witte en zwarte kleur

Geef de gasten een stukje familiegeschiedenis!

Trouwspelden - geweldige familie-ideeën - geweldig

Trouwspeld - zeer elegant idee

Gouden element - geweldig idee - trouwpin

Ingetogen sieraden zijn trendy dit jaar

Bruiloftsidee in witte en zilveren badges

Interessante ideeën voor trouwbadges

Rode en witte shading bruiloft badges

Hele mooie bloemen gemaakt van stoffen trouwspelden

Zeer goede ideeën voor trouwbadges

Nog een traditioneel idee voor badges 

heel mooi pak - geweldig idee - trouwpin

Zilver en blauw - idee voor trouwbadges

geweldige ideeën voor meerdere pinnen badge bruiloft

grote witte bloemen - trouwspeld badge

geweldig wit ontwerp - trouwspeld-badge

witte bloem op een zwart pak - trouwbadge