jeugdkamer voor jongens mode gele muurverf bed speelgoed

Jeugdkamers voor jongens – waar de jonge mannen naar verlangen?

Sommige ouders vinden het moeilijk om hun kinderen te accepteren als ze opgroeien. Maar de waarheid is dit: dat Kinderkamer van een jongen is de kleine projectie van het toekomstige vrijgezellenappartement.

Het kamerontwerp moet ook vanuit dit perspectief worden bekeken.

Een van de eerste dingen die de kinderen op dat moment zouden doen, is een bordje ophangen met de tekst: Geen toegang!

Ze zullen waarschijnlijk ook posters ophangen van hun favoriete voetbalsterren die hij steunt en dit zullen waarschijnlijk ook de blikvangers in de kamer zijn.

De jeugdkamer is een plek waar jeugdig enthousiasme en de wereld van helden worden geïllustreerd. De kosten zijn niet altijd een belangrijke factor. Je kunt met weinig en met veel geld een fascinerende kamer creëren.

Dus als je zoon klaar is om zijn eigen kamer te hebben, moet je met hem van gedachten wisselen en het licht zien dat op zijn gezicht komt als hij samen de resultaten ziet.

De meeste mensen beginnen meteen met het voorbereiden van de kinderkamer als ze weten of het een meisje of een jongen wordt.

De ouders hebben hier gekozen voor een nautisch thema, zoals vooral duidelijk te zien is aan de donkerblauwe muren. Het effect werd des te versterkt door de kasten in dezelfde tint te schilderen.

Zijn eigen plekje: de eerste woonkamer van je jongen

jeugdkamer voor jongens mode muur kleur blauw kast dressoir

Maak gebruik van de tijd dat de zoon nog geen mening heeft om een ​​prachtige kinderkamer naar jouw smaak te creëren. De combinatie van houtskool en geel is hier heel mannelijk en schattig tegelijk. Het wordt versterkt door de mix van strepen en camouflage. Niets zou hetzelfde zijn zonder de limoengroene deken, toch?

Kies het juiste behang voor je muur

jeugdkamer voor jongens ontwerp muurschildering behang babykamer grijs

Wat een heerlijke kamer voor jongens die van avontuur houden. De kleuren zijn zacht en gedurfd tegelijk. Hier zijn de kleuren de primaire versiering. De strepen en nuances zullen de intellectualiteit van de jongen aanmoedigen.

Grappige muurtattoos in de kinderkamer

jeugdkamer voor jongens design muurverf blauw groene muurstickers

Laten we nu samen kijken naar de volgende kinderkamer van een jongen. Hier is veel kleur en veel toekomstvisie gebruikt. De enige patronen die aan het schema zijn toegevoegd, komen door de kussens. Je kunt hier meer aan toevoegen, maar het is niet absoluut noodzakelijk.

Verlangen naar kleur?

jeugdkamer voor jongens ontwerp muurschildering behang strepen kleurrijk

Heb je een jongen die graag bouwt en ontwerpt? Dan zou je kunnen denken aan een Legobord. Ze is kleurrijk en erg creatief. De witte, horizontale strepen omringen de kamer en passen prachtig bij de rest van de tinten.

Een hoofdeinde gemaakt van Legoblokjes

jeugdkamer voor jongens ontwerp muur kleur lego lego onderdelen hoofdeinde

Laten we het nog even hebben over kleuren op de muur. Bekijk hier het levendige groen. De blauw-witte strepen op de kast en het diepblauwe plafond complimenteren een winnende look.

Kleuren helpen je een levendige sfeer te creëren

jeugdkamer voor jongens design muur kleur lichtgroen houten pallet hoofdeinde

Hier zijn dezelfde kleuren op een andere manier gebruikt. Vooral het groen is de schaduw die veel is gebruikt. Het geheel heeft dus een rustgevend effect en ziet er gezellig uit.

 Je kunt niet fout gaan met strepen in een jongenskamer

jeugdkamer voor jongens mode muur kleur groen blauw strepen sport fan

Je kunt ook een jongenskamer inrichten volgens een spannend onderwerp. De jongen hier houdt van zeilen. Hier is het bed ontworpen volgens dit thema. Misschien kun je een lokale fabrikant vinden die dit idee oppakt en implementeert.

Jeugdkamer in maritieme stijl

jeugdkamer voor jongens vorm muur kleur wit blauwe strepen muziek posters

 Een bijzonder bed in de vorm van een boot

jeugdkamer voor jongens design wandbehang blauw maritiem wit blauw

Het heeft zeker een ongelooflijke inspanning gekost voor iemand om dit ontwerp voor de volgende kamer te maken. Het schoolbord, het bed in de kajuit en de trap, die voor de kleintjes een grote verleiding zijn, moeten de ouders heel wat kopzorgen hebben bezorgd. Maar de vreugde die het kind voelt is zeker de moeite waard.

Brandweerwagen stapelbed 

jeugdkamer voor jongens ontwerp muurschildering behang brandweerwagen

Het volgende voorbeeld is super handig. Als je een kind hebt dat altijd op zoek is naar zijn spullen en een normale kast niet netjes kan houden, zijn de dozen hier een prachtige oplossing. De dozen kunnen ook worden geëtiketteerd.

Jeugdkamer voor jongens in rustieke stijl

jeugdkamer voor jongens design hout surf rustiek kleurrijk

Hier hebben we een prachtig voorbeeld van hergebruik en recycling. Heeft u er al aan gedacht om uw oude auto of vrachtwagen thuis te gebruiken? Hier is een geweldige manier om het te doen.

Misschien droomt uw zoon ervan om vrachtwagenchauffeur te worden

jeugdkamer voor jongens vrachtwagen bed in de vorm van een vrachtwagen

De vlaggen van het team zijn een prachtige versiering. Ze zijn geen erg dure en chique manier om je nieuwe kamer te versieren. Ten eerste zijn ze felgekleurd en je kunt ze combineren met vele andere kleurenpaletten en ten tweede – de jongens zullen nooit te volwassen voor ze worden.

Jongens zijn gepassioneerd door sport

jeugdkamer voor jongens ontwerp honkbalspel beddengoed wanddecoratie

Heb je thuis een honkbalfan? Dit is een heel vreemde faciliteit en achter de letters bevinden zich lades, die zeer functioneel zijn en gezellige nissen vertegenwoordigen. Goede vrienden zullen hier comfortabel samen spelen.

Heeft uw zoon voorkeuren voor een bepaalde sport??

jeugdkamer voor jongens ontwerp groene frisse honkbalfaciliteit

“Cool” is de perfecte keuze voor jongens tussen 11 en 25. De zwarte muren en minimalistische decoratie zorgen ervoor dat het geheel er stoer en volwassen uitziet.

Mannen vinden het gewoon leuk

jeugdkamer voor jongens design muur kleur zwart wit simpel

Soms komen de kinderen na de collage een paar jaar terug naar huis. Dan heb je vaak een object nodig dat veel vertrouwen wekt en dat vervolgens richting geeft aan de rest van het ontwerp. Een poster als deze voldoet zeker aan de verwachtingen van de jongeman en zal mama en papa ook een plezier doen als ze terug in de kamer komen.

Een grote muurposter toont de dromen van de jonge mannenjeugdkamer voor jongens ontwerp fotobehang vliegtuig minimalistisch

Het schrijven aan de muur hier zegt het al: het is een solide statement en laat zien dat dit de plek is waar de jongens hun echte persoonlijkheid kunnen laten zien.

Laat je jongen een volwassen man worden

jeugdkamer voor jongens design wanddecoratie houten kast bestellen

We wensen jou en je zoon veel plezier met het ontwerpen van deze prachtige kamer.