Heb je geen idee hoe je je haar kunt veranderen afhankelijk van de seizoenswisseling? Wil je afwisseling in je kapsel, maar wil je niet dat je kapper een schaar gebruikt? Waarom als je haar lang genoeg is om een ​​opgestoken haar te stylen? Deze zijn comfortabel en praktisch, maar hebben ook een bijzondere grandeur en stijl. Ze zullen een speciale romantiek en een nieuw zelfvertrouwen aan je uiterlijk toevoegen. Deze kapsels worden ook sterk aanbevolen voor de herfst, die wordt beschouwd als het seizoen van nostalgie en melancholie. We hopen dat je de perfecte opsteekkapsel voor jezelf kunt vinden in de patronen die hier worden gegeven voor het dagelijkse herfstleven, voor een officiële gelegenheid of voor het Oktoberfest. Vandaag zijn we geïnspireerd door zowel nieuwe trends als beroemdheden. We zullen je ook ideeën geven over elk haartype. Bekijk onze foto’s met instructies en kies iets speciaals!

1. Laten we beginnen met deze rommelige knoop!

Het is de perfecte keuze om uit te gaan met vrienden of om naar het strand te gaan. Deze knot is voornamelijk bedoeld voor golvend haar.

Rommelige knoop is een terugkeer naar de jeugdige look

rommelige knot

Bind je haar in een paardenstaart. Draai het haar in een knot. Ruil het een beetje. Bind de knoop niet erg strak met de haarspeld. Laat een paar strengen nonchalant naar voren vallen. Het kapsel moet er in alle richtingen casual uitzien. Dus je rommelige knoop voor op het strand en/of gewoon om uit te gaan is helemaal klaar!

2. Lange en dubbele paardenstaart!

Als je dik en lang haar hebt, zal dit kapsel je bijzonder goed staan. Dit wordt met name aanbevolen voor romantische gelegenheden.

De paardenstaart met 2 lagen zorgt ervoor dat je er heel romantisch uitziet

de 2 tier paardenstaart

Zelfs deze fancy hairstyling is niet moeilijk te maken! Verdeel je prachtige haar in tweeën – laag aan de onderkant en hoog aan de bovenkant. Bind het onderste deel. Plaag vervolgens het bovenste deel, fixeer het met de haarlak en bind het vast met een haarband. Je hebt al je best gedaan om er meer dan romantisch uit te zien!

3. Het aristocratische broodje

Deze look ken je vast wel van de Hollywoodsterren uit de jaren 50. Als je zo’n aristocratische uitstraling wilt hebben, is de updo niet moeilijk te stylen! Volg gewoon de onderstaande stappen en je emuleert een beroemdheid.

 Deze retro knoop ziet er erg aristocratisch uit

de aristocratische knoop

Om dit kapsel te doen, heb je de krultang, haarspelden en je behendigheid nodig. Deel je haar in drieën – heen en weer en in tweeën aan de voorkant, laat de scheiding aan de rechterkant. Draai het achterste deel strak om een ​​ovale knoop te vormen. Gebruik de krultang om 3 grote kurkentrekkerkrullen te maken met het resterende haar – 2 aan de linkerkant en één aan de rechterkant. Zet ze op hun plaats met haarspelden en de haarlak en je aristocratische look zal ook worden toegejuicht.

4. De gevlochten kroon

Deze kapsel is ook zeer actueel voor het Oktoberfest. Het is effectief en gemakkelijk zelf te doen.

Een majestueuze gevlochten kroon voor het Oktoberfest

de gevlochten kroon

Neem van je losse haar twee lokken van rechts en links. Vlecht deze strengen in kleine vlechten. Kruis de vlechten die je hebt gemaakt door het haar in elkaar te stoppen. Zet vast met schuifspelden. Gebruik de kam om het haar over de vlecht op te pakken. Zet je majestueuze gevlochten kroon vast met de haarlak!

5. De “Gwen Stefani”-chignon

Bij een officiële gelegenheid zou je zo’n knot kunnen dragen. Het ziet er chic uit en is heel gemakkelijk te stylen.

Een knoop voor een officiële gelegenheid

Opgestoken blonde knoop

Stijl je haar met de stijltang. Bind het hoog vast. Haal het binnenste gedeelte eruit. Draai het resterende deel om de hoofdband. Laat het binnenste deel los. Gebruik wat haargel om het kapsel te stylen.

6. De “Adele” chignon

Een andere oplossing voor je date

de Adele Chignon

Deze knoop wordt vaak gedragen door popster Adele. Je ziet er heel elegant uit met dit modieuze en actuele kapsel.

Verdeel het haar in tweeën. Het bovenste deel wordt in de war gebracht door twee strengen in te steken en vast te zetten met schuifspelden. Bind het onderste deel vast met de haarband. Maak daarna twee delen van de staart. Trek ze strak en trek dan de staart strakker en draai het haar om. Plaag de rest van het haar. Draai vervolgens de staart verticaal om en speld hem vast in de haarband. Zet vast met schuifspelden. Ga daarna verder met het bovenste deel van het haar. Haal het haar van de staart en stop het onder het zijgedeelte van het haar. Draai het bovenste haar om en zet vast met schuifspelden. Verberg alle haarpunten onder de knot. Je smakelijke “Adele” chignon is klaar!

7. Romantisch broodje

Als je terug in de tijd wilt gaan, herinneringen wilt ophalen en het uiterlijk van je oma wilt imiteren, vul je de herfst met sentimentele gevoelens en momenten en breng je bijzondere romantiek en nostalgie in je dagelijks leven. Kies het volgende kapsel om dit effect te bereiken:

De oma-look

Broodje voor Oktoberfest

Neem de twee zijstrengen en wikkel ze eromheen. Bind ze dan vast met een haarband. Trek stevig aan het haar en stop het in (achter de hoofdband). Zet vast met schuifspelden. Combineer het met een retro jurkje en je uitstraling weerspiegelt de melancholie en nostalgie van de herfst.

8. Een opsteekkapsel voor kroeshaar

Deze stijlvolle knoop is eigenlijk een optische illusie. Verzamel je krullen en bind ze vast met het haarelastiek. Dan heb je een hoofdband nodig. Het zal lijken alsof je kleine vlechtjes op je hoofd hebt en dat is super gaaf!

Er zijn ook chique kapsels voor kroeshaar

een knoop in krullend haar

9. De dirndl-vriendin

Als je het kapsel voor het Oktoberfest nog steeds niet hebt gekozen, hebben we nog steeds een aanbieding voor je. We noemen dit “The Dirndl Girlfriend” omdat het zo goed past bij je Oktoberfest-kostuum. Voor dit kapsel heb je een rubberen hoofdband nodig. Plaats de elastische hoofdband ondersteboven als een kroon. Deel het haar vervolgens in drieën – twee kleine delen aan de zijkanten en een grote aan de achterkant. Bind het grootste deel laag in de nek met het haarelastiekje. Keer dan de staart om en stop hem onder de elastische band. Consolideren. Wikkel de zijstrengen eromheen en knijp ze ook naast de knoop. Je Beierse uiterlijk zal zeker opvallen.

Nog een kapsel voor Oktoberfest

een ingewikkeld knotje

10. Een inspiratie van Grace Kelly

We bieden je dit kapsel aan om opnieuw een nostalgisch gevoel voor het verleden op te wekken. Het is in de stijl van Holliwood-ster Grace Kelly en zal je herfstlook goed aanvullen.

De Grace Kelly-look

verwarde knoop

Dit heeft alles te maken met inpakken. Het haar is in tweeën gedeeld en strak gewikkeld. Je verandert het in kleine slakken. Dan zet je vast met wat schuifspelden en de haarlak. Een Holliwood-pracht is al voelbaar met dit kapsel.

Dus kleed jezelf aan met een van deze kapsels en veel plezier op het Oktoberfest en de hele herfst lang!