Hair extensions styling ideeën extensions

Wil je prachtig lang haar voor een speciale gelegenheid? Of wil je gewoon experimenteren met een andere haarlengte? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres! In dit bericht laten we je enkele geweldige opties voor haarverlenging zien – tijdelijk en voor de lange termijn – waarmee je kunt experimenteren. Hopelijk helpt onderstaande informatie je een beetje! We wensen je veel leesplezier!

Hairextensions: wat zijn de mogelijkheden?

Tips voor haarverlenging kiezen

Haarextensies met kunstmatige strengextensies

Haarextensies zijn geweldige opties voor langer en dikker haar

volumineus haar Jennifer Lopez

Extensies extravagant kapsel asymmetrisch Rihanna

Haarverlenging prachtig resultaat

Haarextensies kunstmatige strengen in regenboogkleuren

kunstmatige strengen maken meer haardichtheid vast

Haarextensies op verschillende manieren

Hair extensions styling ideeën extensions

Extensies zorgen voor mooie krullen

Iedereen die al eens hairextensions heeft geprobeerd, weet dat er echte of kunstmatige lokken in hun eigen haar worden verwerkt. Het ziet er voller, langer en mooier uit. Er zijn verschillende varianten – afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Met sommige kun je ‘s nachts experimenteren en snel de extra haartjes zelf inbrengen en verwijderen. Anderen zijn langdurig en vereisen een bezoek aan de kapper. De kunstmatige strengen worden vaak extensions genoemd en verwijzen naar ze als “koud” en “heet” – afhankelijk van de bevestigingsmethode. De koude extensions worden mechanisch aan het haar toegevoegd, terwijl de warme extensions een speciale samenstelling verhitten om de lokken op hun plaats te houden. De hete extensions zijn meer permanent en kunnen vaak alleen door de kapper worden bevestigd en verwijderd.

Korte hairextensions met clips en lokken

Maak het haar dikker en maak de inslag vast

Extensions fixeren blond haar voor en na

Extensies selecteren

Manieren om haar te verlengen

Truc krullend haar op een originele manier

Inslagvaste professionele kapper

Haarverlenging met vlechten

Inslag originele look paars

Haarverlenging inslag met ombre-effect

Haarextensies met chips en lokken

Haarextensies blonde lokken inslag

Haarverlenging voor na

Koude extensions zijn bijvoorbeeld clips en vlechten. “Inslagen” zijn strengen die op een lint worden genaaid. Deze worden met clips of met een speciale plakstrip – tape aan het haar bevestigd. Afhankelijk van het type weefsel kunnen ze voor verschillende tijdsduur worden gedragen – van een paar uur tot een paar weken met de hoogwaardige zelfklevende weefsels. Om een ​​dromerige volheid van het haar te krijgen, kunt u uw kapper de vlechten laten bevestigen. Zo weet je zeker dat je manen er perfect uit zullen zien! De extra lokken kunnen in een andere haarkleur zijn dan je natuurlijke, zodat je een heel interessant effect krijgt – bijvoorbeeld ombre- of balayage-look. Zo trek je zeker ieders aandacht. En het is niet nodig om je haar te verven – je bevestigt de clips of lokken gewoon voor een dag of een paar weken en je bent klaar! Klinkt geweldig, nietwaar?

Als je de haarverlenging maar voor een korte tijd nodig hebt – bijvoorbeeld alleen voor een feestje, kun je kiezen voor kunststrengen met clips. U moet echter correct berekenen hoeveel strengen u nodig heeft en deze zo vastmaken dat de clips niet meer zichtbaar zijn. Een vriend of andere favoriete persoon kan je misschien helpen met deze taak.

Hoogwaardige bonding extensions gemaakt van echt haar voor langdurige haarverdikking en -verlenging

Haarextensies lok voor lok bevestigen

kunstmatige strengen in regenboogkleuren

Extensies voor en na bevestigen

voor halflang haar

Extensies verkeerd bijvoegen

Extensions lok voor lok voor een natuurlijke look

Extensies indrukwekkend kapsel Rihanna

Haarverlenging voor na krullen prachtige look

Haarverlenging ombre-effect

Wil je die lange, indrukwekkende manen voor de lange termijn, en niet alleen voor een korte tijd? Dan raden wij de hoogwaardige bonding extensions van echt haar aan. Deze worden lok voor lok in het haar verwerkt. Elke streng heeft een speciale keratine-onderlaag, die je moet opwarmen met een ultrasoon apparaat of een warmtetang om hem te bevestigen. Dit soort extensions worden dus niet gelijmd, maar “gelast” in het haar, vormen bijna onzichtbare verbindingspunten en kunnen bijzonder lang meegaan – tot wel 6 maanden. Daarna moet je ze vervangen, opnieuw vastbinden of gewoon verwijderen als je dat wilt.

Zodat je manen er goed uitzien met een bonding extension, kunnen we je de volgende tips geven: Investeer in hoogwaardige extensions gemaakt van mensenhaar. Deze dienen chemisch onbehandeld te zijn, geen siliconenlaagje te hebben en er glanzend, gezond en verzorgd uit te zien. Vervolgens is het ook belangrijk om de gewenste haarlengte correct te bepalen. Er zijn bonding extensions met een lengte van 40 cm voor kort, 50 cm voor halflang en 60 cm voor lang haar. Het aantal benodigde extensions is natuurlijk erg individueel en afhankelijk van je wensen en haardichtheid. In principe zijn ongeveer 50 lokken voldoende om interessante kleuraccenten aan je haar toe te voegen. Voor haarverdikking heb je tussen de 50 en 100 strengen nodig en voor een zichtbare haarverlenging raden we je aan om tussen de 50 en 200 strengen te bestellen. U vindt er enkele handige tips voor de juiste verzorging van de extensions hier.