Bureaus twee moderne kinderstoelen

Als uw kind al 6 jaar is, is het bureau voor de kinderkamer een aanrader. In dit bericht geven we je enkele handige tips voor het kiezen van het juiste kinderbureau, zodat je een comfortabele en gezellige studieplek voor je kleintje kunt creëren! Je kunt hieronder ook veel foto’s vinden om inspiratie op te doen. We wensen je veel leesplezier!

Een kinderbureau kiezen: creëer een gezellige studeerplek in de kinderkamer

Elegant houten bureau voor meisjeskamer

Babymeisje roze meubelbureau

Meisjeskamer mooie studeerplek bureau

Een leerruimte in kinderkamers ontwerpen

Minimalistische ideeën voor kinderbureaus

Kinderbureau hout veel opbergruimte

Een kinderbureau kopen is niet altijd even makkelijk, de keuze is namelijk enorm. Maar u kunt deze taak gemakkelijker maken door een paar eenvoudige regels te volgen. Eerst en vooral moet je weten waar je precies naar op zoek bent. Moet het bureau compact en ruimtebesparend zijn of juist groot? Welk materiaal heeft jouw voorkeur? Wil je graag een meubel met extra extra’s zoals extra opbergruimte, veel lades etc. Je kunt het meubel samen met je kind uitkiezen zodat je zeker weet dat hij of zij het bureau mooi vindt. En vertrouwen op hoge kwaliteit bij het kopen is altijd een goede strategie &# 128578;

Kinderbureaus kopen – gouden regels

Kinderbureau ruimtebesparende ideeën twee kinderen

Kinderkamer opstelling bureau bed lades

Kinderbureaumeubels kinderkamer kiezen

Houten kinderbureau met lades

Wit bureau voor meisjeskamer

Bureaus twee moderne kinderstoelen

Handige tips voor een kinderbureau kiezen

Kinderbureaulades aan de zijkant opbergruimte

Select kinderbureau met extra's lades geel

Ergonomie, veiligheid en functionaliteit zijn vooral belangrijk bij het kiezen van een bureau voor kinderen en tieners. We raden je aan om een ​​in hoogte verstelbaar model te kiezen, zodat het kind comfortabel kan zitten en werken. Er zijn er tegenwoordig veel in meubelwinkels bureaus die meegroeien met het kind, die kunnen worden aangepast aan de ontwikkeling van het kind en dus een langetermijninvestering zijn voor de ouders. We raden ook de kantelbare werkplaat aan – met een helling van minimaal 16 graden. Dit ondersteunt de rugvriendelijke werkhouding, die vooral voor jongeren van belang is om houdingsbeschadiging te voorkomen. Een stopbar voorkomt dat voorwerpen vallen. Voor lezen is een helling van 20 graden aan te raden, terwijl een helling van 10 graden geschikt is om bijvoorbeeld te schilderen. De beste helling om te schrijven is tussen 0 en 5 graden.

Een model dat is aangepast aan de ruimtelijke omstandigheden van de kinderkamer

Meisjeskamer stapelbed studiebureau

Richt een jongenskamer in Kies een bureau

Meubels kiezen voor de kinderkamer

Jeugdkamer blauw en grijs meubilair bed bureau

Kinderkamerinrichting elegant eenvoudig bureau

Handige tips voor kinderbureaus kopen

Creëer een gezellige studieruimte voor meisjes

Zoals hierboven vermeld, is het erg belangrijk dat het gekozen bureau zich aanpast aan de ruimtelijke omstandigheden van de kinderkamer. De maat, hoogte en breedte kunnen uiteraard variëren afhankelijk van het model. Het tafelblad moet, indien mogelijk, minimaal 110 x 60 cm zijn. Ook zijn er meubelen met zijpanelen die uit te breiden zijn en de mogelijkheid bieden tot extra opbergruimte. Als je weinig ruimte hebt, kun je kiezen voor een model dat opvouwt of schuift. Natuurlijk moet het bureau passen bij de rest van de kinderkamerinrichting. Het moet ook stabiel zijn, daarom raden we je aan om te kiezen voor een meubel van hout (beuken, eiken, esdoorn) of metaal. Het oppervlak moet slipvast, onderhoudsvriendelijk en niet-allergeen zijn. En last but not least – kies voor een kleurrijk ontwerp met kindvriendelijke motieven en applicaties. Zo wordt het bureau zeker een eyecatcher in de kinderkamer!

Vind de juiste locatie

Meisjeskamer bureau functioneel stijlvol met stoel

Kinderbureau kies moderne ideeën

ontwerp een functionele leerruimte

Een kinderbureau kiezen Ontwerpideeën voor twee kinderen

Kinderbureau voor twee ruimtebesparende ontwerpen

Meubels voor de kinderkamer hoogslaper met bureau

Witte houten bureaustoel voor kinderen

Kinderbureau groene tafellamp

Heb je meer vrije ruimte in de kinderkamer, dan kun je kiezen voor een meubel met extra’s. Dit omvat bijvoorbeeld: opbergruimte voor schriften en studieboeken, boekensteunen, pennenbakjes, zakhaken, extra lades. In meubelzaken worden kinderbureaus vaak aangeboden met een bijpassende stoel. Het moet in de eerste plaats comfortabel en in hoogte verstelbaar zijn om de juiste houding van het kind te ondersteunen. Last but not least, waar je het bureau in de kamer plaatst, is belangrijk. De beste locatie is eigenlijk bij het raam zodat het licht er vanaf de zijkant op valt. Als u het meubel niet bij het raam kunt plaatsen, zorg dan voor goede verlichting. Het wordt aanbevolen om de studieruimte met het bureau visueel te scheiden van de speelruimte. U kunt de scheidingswand bijvoorbeeld maken met een modern, modulair rekkensysteem. Op onze foto’s ziet u voorbeelden van kinderkamerinrichting met speelhoek, bureau, bed etc. Deze kunnen je ook enkele creatieve ideeën geven voor je eigen huis &# 128578;