make-up tips perfecte make-up voor opgemaakte ogen

Modieuze make-up tips voor 2016 in de huidige paarse kleur

Paars heeft de laatste jaren steeds meer vorm gegeven aan de persoonlijke uitstraling van vrouwen. Deze nuance komt zowel in kleding als in make-up voor. Het is om vele redenen zo populair en gebruikelijk. Een van de redenen hiervoor is dat ze bij alle soorten vrouwen passen.

Violet is vooral de kleur van brunettes met diepzwarte of mystieke bruine ogen. Maar zoals je hieronder zult zien, kunnen andere dames er ook prachtig mee uit zien.

Zakelijke of avondlook

make-up ogen perfecte make-up tips

Ons Make-uptips begin met het aanwijzen van de gelegenheid waarvoor je paarse make-up moet kiezen. In twee gevallen ziet het er het beste uit: enerzijds is paarse make-up een prachtig middel om de zakelijke uitstraling te accentueren. Daarnaast past paars prachtig bij de avondlook. Deze tint kan zelfs een prachtig accent zijn in het algehele uiterlijk van de bruid.

Maak kennis met de verscheidenheid aan paarse nuances voordat u beslist

make-up tips ogen goed make-up tips

Met onze Make-uptips Vandaag willen we er ook op wijzen dat paars erg gevarieerd is. We kunnen dit in een grote verscheidenheid aan nuances ervaren. Neem geen genoegen met een compromis. U vindt zeker een tint die bij u past. Hier zijn enkele ideeën waar u naar kunt kijken om aan de slag te gaan: indigo, paars, donkere pruimkleur. Paars heeft ook het potentieel om zelfs de meest veeleisende smaak tevreden te stellen.

Make-uptips voor bruine ogen in paars

make-up tips ogen bruine ogen make-up

Bijna alles ziet er goed uit op de bruine ogen. Maar met make-up in paars zijn ze schattig. Dit is vooral belangrijk voor de avondlook. Make-uptips voor een actuele en zeer moderne look geven de voorkeur aan een specifieke kleurencombinatie boven alle andere: Neem een ​​tint uit de donkerblauwe pruimnuances en combineer met amethist en zacht paars.

Andere mooie nuances zijn goud, witte parels en roze.

perfecte make-up groene ogen make-up tips

Dit jaar experimenteren professionele make-up experts zelfs met combinaties van paars en groen. Het effect is echt indrukwekkend en super origineel.

Verschillende interpretaties

make-up ogen make-up tips make-up tips ogen

De genoemde make-up kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Door steeds minder discrete make-up te gebruiken, kunt u een charmante en originele look voor overdag bereiken. Je kunt het gemakkelijk opfleuren en een unieke avondlook creëren.

‘s Avonds moet je voor iets glanzenders gaan. Wij raden donker indigo, paars en donkerpaars aan. Verfraai de overgangszones met amethist, pruimen en paarse aubergines.

Make-uptips voor blauwe ogen in paars

Make-up je ogen correct Make-up tips blauwe ogen

Als je donkerblauwe ogen hebt, kun je beter niet voor de lichte tinten paars kiezen. Je ziet er misschien goed uit. Ze zijn echter niet per se de meest geschikte keuze. De reden is dat dit seizoen de contrasten actueel zijn. Geef daarom de voorkeur aan zulke make-uptips.

Dit geldt echter niet voor lichtblauwe ogen. Deze worden prachtig benadrukt door de lichte violette nuances. In dit geval moet u de zeer donkere nuances nemen. Hiermee kun je als alternatief een aantal felle kleuraccenten instellen.

Metallic glans is weer in

make-up ogen make-up tips blauwe ogen

Het rokerige effect in paars is zeer geschikt voor de grijsblauwe ogen. Een metallic textuur zou hier ook heel geschikt voor zijn.

Dames met diepblauwe ogen zouden lavendel kohl of potlood moeten nemen, en misschien combineren met verschillende rode kleuren.

Make-uptips voor groene ogen in paars

perfecte make-up ogen make-up tips

Jarenlang heeft men geprobeerd de mystiek van de groene ogen te begrijpen. Dit karakter wordt nog meer benadrukt door de mysterieuze violette kleur.

Groenblauwe ogen zien er schattig uit met roze-paarse en pruimkleurige make-up.

Donkergroene ogen zien er goed uit bij donkerviolet, donkerpaarse nuances en ultramarijntinten.

Correcte make-up voor groene ogen

groene ogen make-up perfecte make-up tips

Als je groene ogen echter een beetje gelig zijn, kun je beter zonder paars gaan. Meestal ziet het er gewoon niet goed uit.

Naast al deze make-up tips moet je natuurlijk ook denken aan de juiste combinatie met kleding en andere accessoires. Eén ding is duidelijk: je moet dit jaar niet saai overkomen, maar opvallen. Je paarse make-up zal je hierbij helpen.

Het rokerige effect in paars is zeer geschikt voor de grijsblauwe ogen

  Make-up je ogen correct make-up tips make-up tips

Paars als make-upkleur voor 2016

beauty tips make-up tips perfecte make-up

De perfecte avond make-up

Maak je ogen goed op Maak je ogen perfect op

De combinatie van verschillende nuances garandeert u een aantrekkelijke uitstraling

blauwe ogen make-up make-up tips ogen

Maak je bruine ogen op in een trendy kleur

bruine ogen make-up make-up tips make-up ogen

Laat je ogen beter opvallen

make-up voor de ogen perfecte make-up tips

Dames met diepblauwe ogen moeten lavendelkohl of potlood gebruiken

perfecte make-up make-up tips make-up ogen

De nieuwste make-upnuances voor 2016

oogschaduw make-up tips ogen make-up op de juiste manier

perfecte make-up ogen juiste make-up tips

Een kleine introductie tot oogmake-up

make-up instructies bruine ogen make-up tips

Deze tint is een prachtig accent in het algehele uiterlijk van de bruid 

Make-uptips voor de ogen Maak je ogen perfect op

Deze paarse kleur maakt de bruine ogen nog magischer

Make-uptips Maak je ogen goed op

De violette nuances komen zowel in kleding als in make-up voor

Make-up tips Maak je ogen perfect op