Weet je wat het aantrekkelijkst is in de topmode? En weet je wat het meest verkoopt? Verrassend genoeg voor sommige mensen zijn de antwoorden op deze twee vragen heel verschillend.

Om precies te zijn, dit fenomeen is vrij eenvoudig te verklaren. De geweldige kleding hoeft u zich niet per se te veroorloven. Eerlijk gezegd heb je veel te weinig gelegenheden om ze te dragen. Maar je kijkt er graag naar en droomt ervan. Dat is ook iets heel natuurlijks.

Zie er modern en respectabel uit door een damesbroekpak

dames broek pak modern broek pak dames modern

Broekpak dames modern

dames broekpak modern buisseness mode dames broekpak dames modern

Het broekpak voor dames, dat ook nog eens modern is, is weer een andere zaak. Je doet een behoorlijk inspannende, maar tegelijkertijd super belangrijke taak. Vertel me, wat is er moeilijker dan er tegelijkertijd superserieus en supersexy uit te zien?

De vaardigheid van ontwerpers is aan de orde van de dag!

Jas en rok

broek pak vrouwen moderne elegantie vrouwen mode

In veel bedrijven wordt deze combinatie als de best mogelijke oplossing beschouwd. Het moeilijkste hier is om de juiste lengte te krijgen. In de klassieke variant heb je rechte rokken, meestal in hele donkere nuances.

De jassen moeten ook een recht silhouet vertonen. Een mogelijk alternatief is het Valentino-model, let hierbij goed op de lengte. Afhankelijk van het seizoen kunnen deze heel verschillend zijn.

Verder moet je natuurlijk ook iets vinden dat bij je eigen figuur past. Mollige vrouwen zouden langere jassen moeten dragen en slanke – kortere jassen.

Grote ruitpatronen zijn taboe

elegante dames mode broek pak dames modern

Geruite broekpakken voor dames zijn niet modern en ook niet erg esthetisch. Hiervoor kon je altijd op strepen rekenen. Je ziet er op alle momenten geweldig uit!

Broekpak dames modern: wat is momenteel up-to-date?

dames broekpak modern elegant dames mode broekpak dames modern

Laten we ons nu concentreren op de huidige trends. We willen je tenslotte helpen een broekpak voor dames te kopen dat modern en elegant is.

Op dit moment moet je kiezen voor Valentino-jassen, die relatief kort zijn (als je niet mollig bent). 50 Shades of Grey lijkt ook hier de code voor de juiste selectie. Dus grijs, in al zijn vormen, kan als modern worden gezien.

Andere geweldige kleuren, zowel als combinatie als als hoofdtint, zijn wit, zwart, bruin. Kies voor pasteltinten in de zomer en donkere tinten in de winter.

Zoals altijd is zwart en wit trendy en elegant!

damesbroek past bij moderne elegante damesmode

Laten we nog eens naar het podium kijken! De Channels broekpakken voor dames tonen de laatste trend in wit op de meest moderne manier. Je kunt ook een interessant zwart-witcontrast ervaren met de modellen van Jaeger.

Of wil je meer kleur?

Christian Dior broek pak dames moderne elegante damesmode

Maar zou je ook een mooi zakelijk pak voor dames kunnen hebben dat ook nog eens veel kleur met zich meebrengt? Daar heb je dit seizoen de mogelijkheid voor. Dat heb je vooral te danken aan de modellen uit de Christian Dior-collecties.

Je zult er zeker een verbluffende look mee bereiken.

Rood broekpak voor dames

elegante dames mode broek pak dames modern

Rood en paars zijn super modern. Denk ook aan de sfeer die je op kantoor zult verspreiden. Dus misschien zullen de andere vrouwen de moed krijgen om zich zo te kleden en zal het een zeer levendige sfeer creëren, je denkt het niet?

Broekpak dames modern: zeer ongebruikelijke snitten

Emporio Armani dames broek pak modern Broek pak dames modern

De ontwerpers hebben ook zeer gevarieerde snitten voor zakelijke pakken voor vrouwen. Dit mag in geen geval worden benadeeld. Daarbij vertrouw je op wat, als je het zo mag zeggen, een nogal mannelijke stijl is. Dit betekent dat je ook toegang hebt tot de schatkist van de jaren ’40. Maar door de stoffen en de lijnen die het lichaam accentueren, oogt het geheel veel stoerder en moderner. Deze neiging kan worden toegeschreven aan Georgio Armani.

In sommige gevallen kan de lengte van de broek ook ¾ zijn. Je hebt ook korte broeken en rokken.

de stoffen

broek past bij vrouwen moderne broek past bij vrouwen

Als je ook de modernste snit ter wereld hebt, dan kun je er niet modern uitzien zonder de juiste stof. Volgens de huidige trends moet je je vooral oriënteren op pluche en leer. Tweed zou ook een vrij actuele keuze zijn.

Broekpak dames modern en sexy in elke kleur

broek pak dames zakelijke broek pak dames modern

Een fris model voor de lente

dames broekpak modern elegant dames mode broekpak dames modern

Je kunt niet fout gaan met zwart-wit patronen

damespak moderne broekpakken dames broekpak dames modern

Toon klasse met een modern broekpak

elegante dames mode dames broek pak modern

    De zwart-wit combinaties zijn actueel

broek pak vrouwen modern buissiness mode vrouwen broek pak vrouwen modern

    Zou jij de kleur bruin kiezen?

moderne dames mode broek pak dames modern

Broeken passen bij dames modern: vermijd grote geruite patronen

zakelijke outfit broekpak dames modern