Bruiloft gastenboek ontwerp paars tafelkleed

Iedereen die een bruiloft organiseert weet uit eigen ervaring dat er veel werk aan de winkel is. Toch vestigen we in dit artikel de aandacht op een andere taak die veel bruidsparen haastig verwaarlozen, namelijk – het ontwerpen van een bruiloftsgastenboek! Het zelfgemaakte gastenboek blijft later een prachtige herinnering aan de grote dag. Dus na jaren met je partner kon je niet alleen de oude foto’s bekijken, maar ook de warme felicitaties, berichten, adviezen en humoristische commentaren in het gastenboek lezen. En dat klinkt geweldig, nietwaar? Hieronder vindt u enkele geweldige ontwerpideeën en tips voor een prachtig bruiloftsgastenboek. We hopen dat je onze suggesties leuk vindt!

Ontwerp een bruiloftsgastenboek: het klassieke gastenboek

Bruiloft gastenboek maak geweldige decoratie-ideeën

Bruiloft gastenboek ontwerp aparte tafel

Bruiloft gastenboek met strass steentjes

Bruiloft gastenboek ontwerp gepersonaliseerd

Bruiloft gastenboek ontwerp paars tafelkleed

Gastenboek bruiloft ontwerp klassieke kooikaarten

Personaliseer je bruiloftsgastenboek

Gastenboek bruiloft ontwerp stof kant veer

Verf je bruiloftsgastenboek op de voorpagina

Gastenboek bruiloft ontwerp decoratie ideeën tafel

Bruiloftsgastenboekontwerpen kunnen op zoveel originele manieren worden ontworpen – sommige ideeën in dit bericht kunnen echt indruk maken op uw gasten! Traditioneel is het gastenboek een boekje waarin de bruiloftsgasten hun wensen voor de gelukkige bruid en bruidegom ondertekenen en uiten. Maar dat is niet de enige manier om een ​​bruiloftsgastenboek te maken. Zoals beloofd, zullen we u enkele behoorlijk interessante alternatieven in het artikel laten zien. We raden je aan het boek – samen met bloemen, koekjes en enkele potloden – naast de ingang te plaatsen zodat het de aandacht trekt. U kunt uw namen en de datum op de omslag van het klassieke gastenboek schrijven met een mooi lettertype. Versier het met strikken, decoratieve linten, kant en wat je maar wilt.

Bruiloftsgastenboek met vingerafdrukken

Bruiloft gastenboek ontwerp boom met vingerafdrukken

Bruiloft gastenboek ontwerp vingerafdrukken

De gastenboeken met vingerafdrukken zijn de laatste tijd erg modern. Het enige wat je nodig hebt zijn verf en een sjabloon waarop de gasten hun vingerafdrukken achterlaten – vaak wordt een afbeelding van een boom gebruikt. Na de bruiloft kun je het “gastenboek” inlijsten en bijvoorbeeld aan de muur van je woonkamer hangen. Het enige nadeel hiervan is dat er geen ruimte is voor felicitaties. Je kunt daarom ook een klein boekje naast het sjabloon met de vingerafdrukken plaatsen.

Bruiloftsgastenboek met foto’s van het bruidspaar

Bruiloft gastenboek ontwerp foto's van de pasgetrouwden

Gastenboek ontwerp bruiloft fotoalbum geweldig idee

Gastenboek ontwerp trouwfoto's Gläckwänsche

Gastenboek bruiloft ontwerp fotoalbum

Een ander prachtig idee is een gastenboek met de foto’s van het pasgetrouwde stel. U kunt een fotoshoot organiseren voor de verloving en een album maken van de beste foto’s. Laat gewoon voldoende vrije ruimte tussen waar de gasten hun felicitaties kunnen schrijven. Koop potloden in verschillende kleuren om het nog kleurrijker te maken. Zo’n gastenboek met foto’s blijft een onvergetelijke herinnering die je na jaren aan je kinderen kunt laten zien.

Ontwerp een bruiloftsgastenboek – een paar “minimalistische” ideeën

Bruiloft gastenboek ontwerp wensboom

Bruiloft gastenboek ontwerp bord wijn kurk

Bruiloft gastenboek ontwerpen en kant versieren

Bruiloft gastenboek ontwerp teken record

Bruiloft gastenboek creëren ongebruikelijke ideeën

Bruiloft gastenboek ontwerp origami vouwkranen

Bruiloft gastenboek ontwerp kleine kaarten hartvorm

Gastenboek bruiloft ontwerp vintage houten kist

Gastenboek bruiloft ontwerp kaarten houten kist

Bruiloft gastenboek ontwerp harten teken

Gastenboek bruiloft ontwerp harten minimalistisch

Gastenboek bruiloft ontwerp harten kurk boord

Gastenboek bruiloft ontwerp foto kleine hartjes

Bruiloft gastenboek ontwerp kleine harten houten vat

Bruiloft gastenboek ontwerp gefeliciteerd boom

Gastenboek bruiloft design globe

Bruiloft gastenboek ontwerp lente origineel idee

Bruiloftsgastenboek creëer originele ontwerpideeën

Bruiloft gastenboek ontwerp ballonnen

Gastenboek bruiloft ontwerp auto ballonnen

Bruiloft gastenboek ontwerp berichten in fles

Ook de “minimalistische” gastenboeken, waarin je vrienden hun felicitaties of gewoon hun naam op kleine papiertjes schrijven, zijn trendy op dit moment. De noten kunnen bijvoorbeeld de vorm van een hart hebben. We stellen een variant voor – nadat elke gast op zijn of haar stuk papier heeft geschreven, stopt hij het in een vintage houten kist die je speciaal voor het doel hebt voorbereid. Of je kunt de berichten van de gasten verzamelen – opgerold en vastgebonden met strikken, in een grote glazen fles. Ook deze variant zal er erg origineel uitzien. Een andere optie die je zeker leuk zult vinden, is om kleine kaartjes te gebruiken in plaats van notities. Elke gast moet er mooie woorden op schrijven en vervolgens hun kaart ophangen aan de speciale “gefeliciteerd boom”. Dit ontwerp je eenvoudig met 3-4 droge takken uit het park. Na de bruiloft kun je je huis versieren met de boom.

Een thematisch gastenboek

Bruiloft gastenboek thematisch

Het zou bijzonder origineel zijn als u een thema gastenboek voor uw bruiloft zou ontwerpen. Schrijf gewoon op de voorpagina: “Hoe zie je ons na 20 jaar?” Of “Geef ons advies voor een gelukkig huwelijk”. Wees creatief en kies samen met je toekomstige partner de vraag die ze hun gasten willen stellen. En de antwoorden kunnen slim, eerlijk, onverwacht en oprecht humoristisch zijn.