Steeds weer willen huiseigenaren creatieve en elegante ideeën die zorgen voor beter georganiseerde huisregels. Hieronder vallen ook stellingsystemen en ophangborden. Maar in dit artikel wil onze redactie iets heel moois introduceren, waar je bijzonder makkelijk aan kunt sleutelen. De wandplanken van verschillende materialen worden al maanden steeds populairder en we introduceren graag de nieuwste versies met behulp van instructies. Blijf kijken!

Praktisch, snel en mooi – wandplank van leer

Leren knutselideeën diy instructies wandplank

Zelf Tinker wandplank van leer – zo werkt het!

Elk doe-het-zelf-project heeft een bepaalde moeilijkheidsgraad en veel ervan vereisen voorkennis. Maar alles wat je nodig hebt voor deze wandplank is een complete lijst met materialen en gereedschappen, en een beetje meer fantasie.

Materiaal- en gereedschapslijst:

  • hamer
  • schaar
  • Sjabloon voor de vorm
  • leer
  • leren band
  • tandenstoker
  • potlood

Wandplank knutselinstructie diy

stap 1 : U kunt gemakkelijk een stuk leer online vinden of uw plaatselijke kleermaker vragen of er nog een geschikt stuk leer over is. De kleur van de wandplank is afhankelijk van uw smaak en deze dient zo goed mogelijk te worden gecombineerd met het wanddesign. Voor de wandplank heb je een stuk leer nodig dat dik genoeg is om optimale stabiliteit voor de objecten te garanderen. Onze topprioriteit is robuust vakmanschap.

Dik stuk leer is perfect voor het project

DIY wandplank van hout

stap 2: Nadat je het overgebleven leer hebt gevonden, is de volgende stap de sjabloon of sjabloon. In de volgende afbeelding ziet u een sjabloon voor de vorm van de wandplank. Er is geen voorgeschreven maat, maar een lengte van 30 cm en een breedte van 25 cm zijn wel het minimum. De sjabloon kan van papier of vergelijkbaar materiaal zijn, omdat deze alleen wordt gebruikt om te snijden. Het sjabloon moet de vorm hebben van een t-shirt.

Het gebruik van stencils wordt aanbevolen

Tinker ideeën diy wandplank

stap 3 : Knip met behulp van de sjabloon voorzichtig het leer uit met een schaar en vouw het leer in de vorm van een envelop die wordt vastgemaakt met het leren koord. Daarvoor moet je 4 punten doorboren. Voordat je gaat prikken is het aan te raden om een ​​plaat van hout als basis te hebben. Zie de volgende afbeelding om een ​​beter idee te krijgen:.

De kleine houten plaat zorgt voor een betere verwerking

DIY-ideeën knutselen instructies voor wandplanken

stap 4e : De sluiting kan met de leren band zeer stabiel gemaakt worden en zo kan er een X-vorm gevormd worden. Om het leren koord beter door te rijgen, kunt u een tandenstoker gebruiken. Scherpe instrumenten maken het proces gemakkelijker voor u. Maak het leren koord heel stevig vast.

Wees creatief en voorzichtig!

Instructies en doe-het-zelf ideeën wandplank knutselaar

Als u de uniforme sjabloon hebt gebruikt zoals in de instructies, dan maakt deze vorm een ​​standaardformaat mogelijk voor tijdschriften, brieven en papieren. Er kunnen ook verschillende accessoires op de wandplank worden geplaatst voor een betere organisatie in huis.

Vorm een ​​X-vorm en je bent klaar!

Knutselideeën diy instructies wandplank

Zijn kurk, hout of textiel ook geschikt voor wandplanken??

Wandplanken in hout- en lederlook zijn momenteel de meest populaire soorten. Dit betekent niet dat andere varianten helemaal niet van toepassing zijn, integendeel. Hoe aantrekkelijker de materialen voor de wandplank zijn, des te positiever zullen deze decoratieve stukken uw wanddesign versterken. De houten wandplanken wijken af ​​van de conventionele ontwerpen en worden vaker gebruikt voor woonaccessoires. Smartphones, sleutels en zonnebrillen passen heel goed bij de houten look en zorgen voor een luxe uitstraling.

Kurk en leer – een aantrekkelijke combinatie

tips en knutselideeën diy instructies wandplank

Leer en kurk zijn net zo geschikt voor dit doe-het-zelf project en geven de muur een fantasierijke uitstraling. Onze talrijke ideeën in de volgende fotogalerij geven u een precies idee en inspireren u voor nieuwe projecten!

Onze redactie wenst je veel plezier en succes!

Een perfecte plek voor woonaccessoires

DIY wandplank van hout

Perfect wanddesign van aantrekkelijke materialen

Tinkertips en instructies en doe-het-zelfideeën voor een wandplank

Creëer een individuele vorm naar jouw smaak

roségouden knutselideeën diy instructies wandplank Tinker leerideeën diy wandplank knutsel creatieve instructies en doe-het-zelf ideeën wandplank DIY-ideeën wandplank van hout houten wandplank knutselinstructie diy hout knutselideeën diy instructies wandplank  Ambachtelijke ideeën doe-het-zelf instructies wandplank tips aantrekkelijke wandplank knutselinstructie diy DIY aantrekkelijke wandplank gemaakt van hout Instructies en doe-het-zelf ideeën wandplank knutseltips