Okusen kaviar iz rastlinskega mozga. Recept s fotografijo

Bučkin kaviar telo odlično absorbira, zato ga priporočajo številni nutricionisti. Bučke vsebujejo skladišče koristnih vitaminov in mineralov, ki so še posebej potrebni za ljudi s srčno -žilnimi boleznimi, prekomerno telesno težo in črevesnim nelagodjem. V tem članku se boste naučili recept za kaviar iz bučk, kar ni slabše od trgovine. Sledite natančnim navodilom in dopolnite svojo prehrano z okusnim kaviarjem iz bučk, ki ga naredite sami.

bučkin kaviar kot v trgovini za zimo bo

Squash kaviar. Korak za korakom recept s fotografijo

Za pripravo okusnega kaviarja boste potrebovali naslednje sestavine:

– olupljene bučke – 3 kg;

– čebula – 0,5 kg;

– paradižnikova pasta – 0,5 pločevinke;

– rastlinsko olje – 1 žlica;

– sladkor – 100 g;

– sol – 2 žlici;

– majoneza – 200 g;

– poper, lovorjev list, česen po okusu.

sol - 2 žlici; - majoneza - 200 g; - poper, lovorjev list, česen po okusu.Sestavine za squash kaviar

Bučke olupimo in narežemo na kocke. Če imate mlinček za meso, skozi njega prelijte bučke in čebulo. Uporabite lahko tudi mešalnik ali predelovalec hrane. Da bi bil kaviar zelo majhen, kot v trgovini, priporočamo, da bučke skuhate (lahko jih celo grobo sesekljate), nato pa jih nasekljate ali stepite z mešalnikom.

Uporabite lahko tudi mešalnik ali predelovalec hrane. Da bi bil kaviar zelo majhen, kot v trgovini, priporočamo, da bučke skuhate (lahko jih tudi grobo sesekljate), nato pa jih nasekljate ali stepite z mešalnikom.

Mešanici bučk dodajte paket 67% maščobne majoneze, paradižnikove paste in rastlinskega olja. Kuhajte kaviar na majhnem ognju, pri tem pa ga redno mešajte. Nato dodamo začimbe, sol in sladkor ter kuhamo še eno uro.

squash kaviar z majonezo

Če želite bučni kaviar ohraniti za zimo, vzemite lovorjev list. Kaviar morate napolniti v sterilizirane kozarce, ki so zaprti z železnimi pokrovi. Ko pokrijete kaviar, pločevinke obrnite in jih ovijte z odejo. Ko se ohladijo, jih lahko postavite na hladno mesto..

Če želite bučni kaviar ohraniti za zimo, vzemite lovorjev list. Kaviar morate napolniti v sterilizirane kozarce, ki so zaprti z železnimi pokrovi.recept za kaviar iz bučk

Zahvaljujoč majonezi se kaviar izkaže za nežen in okusen, če pa dodate različne začimbe, bo jed dobila pikantni okus. Ni potrebno konzervirati kaviarja iz bučk, lahko ga pojeste takoj po kuhanju. Če majoneze ne marate ali iz nekega razloga ne jeste, jo lahko nadomestite z dodatno porcijo rastlinskega olja..

Koristni video: kaviar iz bučk

Upamo, da vam bo naš recept za kaviar iz kostnega mozga s fotografijo za konzerviranje všeč, ob zimskih večerih pa boste iz otroštva uživali v edinstvenem okusu. Konzerviranje naredite sami, potem pa bo vaša zimska prehrana bolj pestra in zdrava..