voščilnice za srečno novo leto 2021

Novo leto 2021 praznujemo veselo, s šalami, igrami, obvezno pogostitvijo in “parado”

Ali veste, kdaj začne veljati in lastnik novi lastnik leta, beli bik? Ne, ne 1. januarja s kazanjem ure in pod brizganjem šampanjca, ampak šele 28. januarja 2021!

Spoznajte novo leto 2021 Belega bika

Verjetno ste že spoznali, da morate prihod tega kovinskega znaka pozdraviti veselo, v družbi ali z veliko družino, ob smehu in klopotanju kozarcev, v svetlih svetlih oblekah, za praznično mizo “lahkih” eksotičnih jedi in sadja solate.

Zdaj pa vse uredimo! Zabavni, a koristni nasveti:

Kako praznujemo novo leto 2017?

Kako praznujemo novo leto 2021?

No, seveda v oblekah, oblekah, lahkih in tekočih, zračnih in ne omejujejo gibanja! Brez tesnih in ozkih oblek!

Za obleko izberite lahke tekoče tkanine, kot so saten, šifon, svila, dovolite si lahko brokat in žamet, vse vrste lahkih tkanin s prelivom … zdaj je izumljenih veliko takšnih stvari, med katerimi lahko izbirate, pojdi v tekstilne trgovine!

Model ste že izbrali – super! Spomnite se in zapomnite, da je lastnik 21 beli kovinski bik! In to pomeni … da morajo novoletne obleke in kostumi nujno ustrezati svetli podobi! Bela, kar pomeni, da morajo biti toni oblek vseh svetlih odtenkov, tukaj dodajte modro, zeleno, vijolično in ČAK srebrno sivo, no, kako bomo brez bele barve?!

No, če je situacija popolnoma brezupna in nimate nič drugega kot črno obleko, se pridite pridno potruditi in v novoletno obleko dodajte nekaj svetlih in barvitih podrobnosti ali še bolje nekaj. Lahko je šal, domišljijsko zvit na vratu in pada v prostih valovih; bel pas, ki teče čez tanek pas; elegantna kravata v srebrnem rombu …

Dodatki in okraski za noč od 31. decembra do 1. januarja

Dodatki in okraski za noč od 31. decembra do 1. januarja

Ne pozabite na nakit in dodatke! Ženske in moški, ponavljam: ne pozabite na nakit in dodatke!!!

Ženske se lahko okrasijo z dragim in poldragim nakitom, Vol ima rad vse sijoče. Uhane lahko varno nadenete z vsemi vrstami prstanov: velikimi in majhnimi, ravnimi in zvitimi, čisto kovinskimi in okrašenimi z vsemi vrstami kamnov! Svetle torbice, prekrite z okrasnimi kamenčki, iskricami, bleščicami in, za posebne modne uporabnike, kamni Swarovski …

Ne pozabite izbrati nakita, vendar ne pretiravajte! Niste božično drevo, ampak ljubka mlada dama, ki se želi zabavati! To “zanadto” ni smiselno – zapomnite si to! Kljub navidezni mehkobi in svetlosti bi morali najti sredino in videti celo briljantno in svetlo, a hkrati – ELEGANTNO!

Moškim je lažje, le navadne obleke morajo pritrditi svetle manšete, si nadeti svetlo kravato, prstan s kamnom na prstu, lakirane čevlje – vse, slika je pripravljena in lahko se varno odpravite na srečanje simbol leta 2021 – beli bik!

Vsi moški ne nosijo smokingov in oblek! Prisiliti mnoge, da nosijo takšno obleko, je preprosto nerealno in popolnoma nerazumno! Za take ljubitelje “svobode” in “preprostosti” bo Bik odprl roke še širše, saj ne mara omejujočih okoliščin, ozkih oblačil, konvencij …

Svetel skakalec, udobne kavbojke, nenavaden golf v srebrnih ali bež tonih, bež čevlji, zlata ali srebrna verižica okoli vratu, ura … Tudi moški imajo kaj obleči in kaj pokazati!

Novoletne pričeske 2017

Novoletne pričeske 2021

Svoboda, svoboda in spet svoboda! Svoboda pri vsem, tudi pri pričeskah!

Za dame “svoboda” pomeni ohlapne lase, ki prosto padajo in tečejo …

Obstaja veliko modelov pričesk, kjer se tekoči lasje prepletajo in rahlo omejujejo z odprtimi pletenicami. Tudi če imate kratko frizuro, bo Gobyju všeč. Na glavi lahko ustvarite “klasično zmešnjavo” tako, da si lase oblikujete v različne smeri ali jih dvignete in nekoliko poševno …

Moškim je spet lažje! Vzgojen “Jež”, česan “Jež” … Zelo malo predstavnikov moške polovice se lahko pohvali z dolgo glavo las! In če ste ta lastnik, potem je vse preprosto, vzemite primer žensk – razpustite se, tradicionalni “čop”.

Kaj pričakovati od petelina v letu 2017?

Kaj pričakovati od Volja leta 2021?

Čakamo na vesele težave, pisane dogodke, velike možnosti (vendar se ne zanesete in imejte odprta ušesa – šale so različne, smešne in ne preveč). V bistvu se za večino znamenj leto obeta uspešno. Vendar je Bik pošteno bitje in ne bo prenašal laži, prevare, nesramnosti in ponižanja! Ceni predanost in delavnost! Zato nasvet vsem: če želite biti uspešni, uspešni, ljubljeni in srečni – ravnajte s svojimi sosedi (do vseh brez izjeme, po svojih najboljših močeh), kot bi želeli, da bi ljudje ravnali z vami! Letos je moto: Kar seješ, to žanješ! Zato POJEMO dobroto, ljubezen, nasmehe, dobre želje, dobra dela! Zelo ključno leto! Lahko vpliva na naslednjih 10 let! Bodite previdni in previdni!

Nasvet: Namesto da se prepirate, jokate in obtožujete ali obsojate nekoga za nekaj, naredite naslednje:

 • Naučite se nasmejati z vsem srcem;
 • Naučite se vsako jutro vstati in v nečem uživati. Isti postopek ponovite pred spanjem in se spomnite vseh pozitivnih dogodkov! Na negativno sploh ne razmišljajte!
 • Naučite se govoriti dobre besede in želje (lahko začnete že od silvestrovega dne, ko ste to “igro” odigrali z vsem poštenim podjetjem);
 • Pomagajte drugim in sprejmite pomoč sami;
 • Tvegajte (mislim, da ne igrate pokra ali rulete), poiščite novo. Ne obupajte, če je šlo kaj narobe … TAKO POTREBNO! Ponovno vstani in poskusi;
 • Pojdite na šport, jogo, dihalne vaje

To niso vse možnosti pozitivnega preživljanja prostega časa, ki lahko igrajo ključno vlogo v letu 2021 – letu belega vola in vam lahko spremenijo življenje! In v katero smer se bo (življenje) obrnilo, bo odvisno samo od vas in noben bik s tem ne bo imel nič! Oblačila, pričeska, dodatki so razstavljeni, še vedno je novoletna miza, zabavne igre in seveda DARILA!!!

Kaj bi moralo biti na novoletni mizi 2021

Kaj bi moralo biti na novoletni mizi

Začenja nas že trpeti vprašanje: KAJ dati na novoletno mizo?

Ja, mize bi morale samo “poči” … Vendar “pokajo” od lahkih in rafiniranih jedi, vseh vrst sadnih solat, svežih sokov, pene, eksotičnega sadja in “čezmorskih”, doslej še neraziskanih prigrizkov! Brez želeja in želeja!

Jedli smo sadno solato – plesali, jedli jagode v čokoladi – igrali se, pili sok in ga sperili s šampanjcem – šli pod drevo na osrednji trg mesta, plesali v krogu …

Pijače je treba pripraviti tudi lahke, iz alkoholnih – vina! Vodka -konjaki so pretežki in znajo odigrati ne preveč smešno šalo, ob kateri se bo moral nekdo zlobno smejati, kdo pa bo bridko jokal, primerna je tudi možnost – smeh do solz!

Mizo okrasimo s svetlo zlatimi ali srebrnimi ročno izdelanimi svečami! Primerna je tudi rdeča, rumena, glavna stvar je, da so iskrice in ogenj! Plavajoče sveče so postale modne, kar bo gotovo zanimalo Belega bika! Zelenjavo lahko uporabljate ne le kot hrano, ampak tudi kot praznično dekoracijo, gostiteljica leta to obožuje in bo to zagotovo cenila – še ena točka v vašo korist!

Igre 2021 na silvestrovo

Silvestrske igre

Igranje in sodelovanje pri vsem je predpogoj za srečanje ugodnega leta zase! Novo leto je praznik za vse! Vse dobesedno starosti so mu poslušne, tako kot ljubezen! Zato se bodo za praznovanje naenkrat srečali dve, tri in morda štiri generacije! To morate izkoristiti in si omisliti TAKE igre, ki bi ustrezale vsaki starostni kategoriji!

Predstavljamo vam nekaj zabavnih iger:

“Runsko pismo”

Za takšno igro si založite obsežen zvezek z ohlapnimi lističi in pisali. Igra se odvija tik ob praznični mizi: letaki iz zvezka in pisala se razdelijo vsem udeležencem. Naloga vseh je, da s simboli narišejo vsako zahtevo, naslovljeno na soseda na mizi, črk pa sploh ne bi smelo biti.

Besede naj bodo v tem slogu:

 • Podaj mi vilice;
 • Daj mi še par banan;
 • Nalijte grozdni sok;
 • Dodajte še eno torto;
 • Otroku privoščite torto …

Možnosti je veliko in izumljene so tam, za mizo! In potem, ob splošnem smehu, vsi igralci poskušajo izpolniti tisto, kar vpišejo “rune” v bližini sedečih …

Živalski vrt

Ta igra velja tudi za pijačo! Vsi njeni udeleženci potegnejo majhne “odškodnine”, v katerih je zapisano ime živali, ki jih mora igralec prikazati med poukom prehranjevanja.

Primer živali:

 • Slon – igralčeva nosna roka najprej previdno povoha, nato pa zgrabi hrano in z velikimi težavami poskuša priti v usta;
 • Tiger – samozavestno in rahlo drzno renči, vzame piščančjo nogo ali kos noge izpod nosu “omamljenega” soseda (iz njegovega krožnika). Na ogorčen pogled soseda se odzove z opozorilnim ropotom in počasi z užitkom poje svoj plen (se pravi piščančje noge).

Tolmač

Ponovno morate vsem udeležencem razdeliti kos papirja in pisalo. Vsak igralec napiše praznično željo, besedno zvezo ali besedno zvezo na novoletno temo. Ko je zapisal, list papirja poda sosedu, ta pa mora besedno zvezo “prevesti” z drugimi besedami, pri tem pa lahko v celoti ohrani pomen izrečenega:

 • Naj novo leto prinese veliko sreče – želim, da naslednjih 366 dni prinese veselje in dobro počutje vsem;
 • Božiček in Snegurochka sta prinesla darila – zmrznjeni, a prijazni starec in njegova vnukinja sta vsem pripravili prijetno presenečenje …

Izberite katero koli besedno obliko, glavna stvar je, da so na novoletno temo, o gospodarici leta lahko napišete nekaj “z vlečenjem”!

Vrv

To ni vrv, ki … Tako odrasli kot otroci se lahko igrajo s to vrvjo. In se igrajte skupaj, zabavno in nič vas ne bo sram!

Pripravite pramen svetlih niti za pletenje, seznam živali in pustite vsem, ki želijo poskusiti položiti na mizo (ali na tla), uporabiti samo eno nit in prst katere koli živali, ki mu je padla z žrebom. ..

Zmagovalce vseh iger čakajo NAGRADE!

Seveda naše male igralce čakajo “sladke” nagrade v obliki sladkih bonbonov, čokoladice, torte …

Več odraslih bo veselo peresa, obeska za ključe, majhnega bika – simbola leta …

In ne oklevajte in bodite sami! Zabavajte se, igrajte se – kdaj se bo še pojavila taka priložnost?

Podarimo novoletna darila 2017

Podarimo novoletna darila

Vsi imajo radi darila! Še posebej otroci! Darila za otroke je treba vnaprej pripraviti z izvedbo “veljavne izvidnice”, imenovane – “Pismo Božičku”. Primerne bodo tudi vse vrste novoletnih sladkarij in sadja. In potem – glede na sposobnosti in nagnjenja: nekdo – punčka in hiša zanjo poleg tega, nekdo – kolo, nekdo – kocke ali konstrukcijski komplet, nov telefon, bliskovni pogon … MOPED, kozmetika!

Ženske bodo z veseljem prejele vse vrste nakita, oblek, dodatkov … vse, kar so tako dolgo in hrepeneče gledale skozi izložbe, a se niso mogle odločiti za nakup …

Moški bodo cenili vnaprej pripravljene ure, britvice, ekskluzivne zaponke in zatiči za kravato, kravato, telefon, pa tudi tradicionalne … Čipke in nogavice!

ZA DOM lahko podarite nekaj iz kuhinjskih aparatov, novo ogromno plazmo ali kos pohištva … avto, končno …

Delamo darila, kolikor nam plača dovoljuje – tako kot v pesmi – in če ona (plača) ne dovoljuje dajanja daril (drago, pomenljivo) … potem naredite simbolična in z lastnimi rokami .. . Ampak naredi isto, ne spi !!! Potem bo še slabše – celo leto naprej. Ne boste se enkrat ali dvakrat spomnili odsotnosti darila na praznično noč!)

IN NAJPOMEMBNEjše: ne pozabite “povabiti” Božička !!! Želite – enega, želite – s Snežnico, idealna možnost – z lastnikom leta Bull! Brez dedka? Potem vzemite kostume in se vse obnašajte kot po maslu! Nihče ne bo opazil zamenjave, vsi bodo zadovoljni. veselo in veselo!!!

Praznujte, uživajte, uživajte v življenju!

Praznujte, zabavajte se in uživajte v življenju v tem novem letu 2021! Prebrali smo že, kako se spoznati, kaj skuhati … In še nekaj: podarite si komplimente in darila! Več veselja, ki ga bodo od vas prejeli vaša družina in prijatelji, bolj podpira vas White Metal Bull, zato morate vedeti!