Darilo za prvoaprilski dan

Pri nas je običajno praznovati številne praznike. In ljudje to počnejo z velikim veseljem. Vsak praznik je odlična priložnost za druženje s prijatelji in klepet o različnih temah. Prvi april v Rusiji se praznuje 1. aprila. Ta praznik je živahen in zelo lep. Če imate za ta dan načrtovano kakšno praznovanje, se morate nanj pripraviti vnaprej in ugotoviti, kaj podariti za prvoaprilski dan.

Kakšna darila je običajno podariti

Praviloma bi morala biti darila na prvoaprilski dan komična. V prejemniku bodo zagotovo vzbudili zanimiva čustva. Za vas smo pripravili več takih idej, ki bi se morale spopasti s to nalogo..

Igrača za moškega.

Najboljše darilo za deklico ali otroka je plišasta igrača. Igračo lahko kupite kot darilo za vsako priložnost. Tudi moški niso ravnodušni do tovrstne predstavitve. Vendar ga je preprosto nemogoče navdušiti z običajno igračo. Zato lahko tukaj malo goljufate. Za moške, ki svoje dosežke predstavljajo z ženskami v postelji, so oblikovalci ustvarili igrače, ki so prototipi bakterij, ki povzročajo spolno prenosljive bolezni..

Darilo za prvoaprilski dan

Za ženske je bila ustvarjena tudi smešna igrača v obliki živčnega konca..

Razpršilnik tekočega mila v obliki nosu.

Odlična ideja je, da si umijete roke z milom iz originalnega gruzijskega razpršilnika za nos. Zaradi takšne dezinfekcije bo koža rok čista, razpoloženje pa odlično..

Darilo za prvoaprilski dan

Stimulant za telesni razvoj.

Naslednja ideja za darilo bo izvirna in pozitivna za tiste ljudi s slabo telesno aktivnostjo. Ustvarite karikaturo, kjer je pod telo jocka s čudovitim telesom vredno postaviti obraz prejemnika darila v Photoshop. To darilo bo sprejeto “z udarcem!”.

Očala z brki.

Očala za brke so poseben atribut. Zaradi takega dodatka bo prejemnik 1. aprila nepremagljiv. Tisti okoli pa bodo seveda navdušeni nad nenavadno osebo, ki jih bo nosila. Poleg tega boste v takšnih očalih dobili najbolj zažigalne fotografije za priljubljene družbene medije. omrežij.

Prvi april, kaj podariti

Žaba v kozarcu.

Naslednje darilo je primerno kot darilo za bližnjega prijatelja, ki trpi zaradi neuslišane ljubezni in nerazumevanja. Podprite svoje dekle. Predstavi ji princa na konju. Če pa želite dobiti tega princa, se boste morali spomniti tradicije iz pravljice. Dekle mora poljubiti žabo.

V vašem darilu žaba ne bo navadna. Lahko se zdi spolzko in grdo. Zato v nekaterih primerih oseba morda nima želje, da bi jo poljubila. In če temu ni tako, tega ne bi smeli storiti. Dovolj je, da kozarec napolnite z vodo in žaba bo zaradi kemične reakcije postala princ..

Darilo za prvoaprilski dan

Skodelica – straniščna školjka za kavo.

Takšna skodelica presenečenja je lahko odvratna. Dejansko ni tako enostavno piti poživljajoče pijače iz tako nenavadne posode za nas. Če pa vam to uspe, se bo prejemnik zagotovo spopadel s takšno nalogo. Mimogrede, to darilo je najbolje podariti v prisotnosti vseh gostov. Lahko se dogovorite tudi za tekmovanje.

Darilo za prvoaprilski dan

Telefonski sprejemnik do modnega pripomočka.

Prvoaprilsko darilo bodo vedno in brez težav našli tisti, ki obožujejo šale in kaj smešnega. Prijatelju lahko podarite bananino cevko, ki se poveže s katerim koli iPhoneom. Prijatelj s posebno cevjo ob ušesu bo videti zelo smešno. Zato lahko posnamete čudovite fotografije in jih vedno občudujete, da dobite prijetna čustva..

Vesel prvoaprilski pozdrav

Bandolier pivo.

Običajne moške dejavnosti vključujejo lov, šport in ribolov. In seveda takšna srečanja ne morejo brez piva. Moškemu prijatelju je mogoče podariti takšno bandolierko. Ne pozabite, da vam bo darilo zagotovo prišlo prav in mu bo všeč.

Vesel prvoaprilski pozdrav

Odlična kravata.

Za prijatelje in prijateljice, za znance in sorodnike, ki imajo radi naravo, izberite kravato v rumeni barvi s pikami. Posebnost te predstavitve je v tem, da je na njenem koncu žarnica z zimzelenim mahom. In zdaj naj se prejemnik uganka, kaj pomeni takšno darilo.

Vesel prvoaprilski pozdrav

Smešen fotookvir.

Za tiste, ki obožujete računalnike in nove tehnologije, bo nenavaden fotookvir v obliki televizorja odlično darilo; zagotovo bo takšno darilo zasedlo svoje mesto v vsakem bivalnem prostoru..

Vesel prvoaprilski pozdrav

Darila za starše

Bližnji ljudje – tudi starši na ta dan ne ostanejo brez pozornosti. Darila zanje ne smejo biti preveč nesramna. No, kar se tiče srčkanih stvari, lahko z njimi vedno ugajate ljubljeni osebi. Ogrlica s češnjami je dobro darilo za vašo ljubljeno mamo. Tak dodatek bo dopolnil videz lepe obleke in naredil vašo mamo le privlačno..

Vesel prvoaprilski pozdrav

Za očeta, kot za pravega poznavalca lepote, je primerna broška v obliki okusnih ženskih nog. Ne bojte se, da bo to darilo narobe razumljeno. Na prvoaprilski dan bo to presenečenje nasmejalo tudi najbolj inteligentnega moškega..

Prvi april, kaj podariti

Darilo za ljubljeno osebo ali zakonca.

Zabavno temo je treba nadaljevati v darilih za ljubljeno osebo in moža. Nenavadno darilo bo veljalo za zaznamek na koncu knjige, ki bodo ženski čevlji ali čevlji. S pomočjo takšnega darila lahko poudarite, da ne trpite zaradi ljubosumja..

Prvi april, kaj podariti

Na večerjo lahko povabite svojega zakonca. Vendar naj bo ta dan hrana iz plastike. Možu ali ljubljeni namignite, da ga prav to čaka, če pogleda druge ženske noge.

Prvi april, kaj podariti

Darila za ženske

Če je vaše presenečenje za ljubljeno osebo uspelo, potem pričakujte povratno potezo. Zavedajte se, da je lahko zelo zvit. Na primer, to je lahko pletena brada za dva. V tej preobleki boste dali veliko smeha in veselja vsem okoli sebe, ki vas bodo videli..

Prvi april, kaj podariti

Darila za sorodnike in prijatelje

Nekoč je bila na prvoaprilski dan tradicija lepljenja smešnih napisov. Toda danes se vam ni treba tako mučiti. Dovolj je dati nekaj s smešnim napisom. Takšnih oblačil ni treba nositi vsak dan. Toda 1. aprila se je vredno obleči in spomniti na prijetne tradicije letno..

Prvi april, kaj podariti

Za moške prijatelje je primerno darilo – jelly boa constrictor. Če želite ustvariti resnično poseben učinek, je dovolj, da to igračo postavite pod moška vrata. Zjutraj boste verjetno slišali veliko čustev z njegovih ustnic..

Prvi april, kaj podariti

Darila za otroke

Na prvoaprilski dan vsakega otroka, ki obožuje zabavo in zabavo, čaka presenečenje. Poskusite jih ne razočarati. Malce jih prestrašite in jih razveselite s svetlo zelenim kuščarjem, ki ga je priporočljivo dati v posteljo. Za zajtrk pa lahko postrežete sadno solato in ščurkovo solato.

Prvi april, kaj podariti

Prvi april, kaj podariti

Vsem znanim otrokom lahko podarite nepozabno darilo kot očala, na katerih bo prašičji obraz. Lahko predstavite tudi grenke in slane piškote ter veliko in veliko gumijastih sladkarij..

Prvi april, kaj podariti

Prvoaprilski pozdrav

Zdaj veste, kakšna darila lahko naredite na prvoaprilski dan. Strinjam se, da so te ideje zelo odlične. Vendar ne pozabite, da so darila najbolje podariti s komičnimi čestitkami. Katere besede pa bomo napisali naslednje. Za vas bomo prinesli lepe čestitke za prvoaprilski dan.

Prvi april je najboljši dan,

Ko vsi jočejo in se smejijo,

Ko z veseljem od vseh,

Vsi ljudje bodo šele začeli.

Tak sem, že se smejim,

Od tega življenja in zaradi lenobe,

Ko se borim sam s sabo,

Vstajanje iz postelje zjutraj po počitnicah.

Vstanem, grem in se spet spomnim,

Ta čudovit dan predplačila in plač,

In potem razumem,

Zdaj je prišel moj dan obračunavanja.

No, nič, saj smo vsi optimisti,

Ni se nam treba soočiti,

Odstranili bomo pesimiste po svetu,

Vsem nam in humorju, na splošno, ni vseeno.

**

Kakšen dan bo danes?

Čas je, da vprašate koledar,

Če je nedelja,

Možno bo igrati šale,

Že danes kot v sanjah,

Poskušal sem igrati poredno!

Konec koncev je danes isto,

Dan, ko imajo vsi srečo,

Lahko pokličete vse zapored,

Reci kakšno neumnost,

Sejte neželeno pošto na internetu,

Vrzi mačko v omaro sovražnikom,

Zlomite dušo svojega bližnjega,

Slecite nogavice,

Privežite nogavice,

Ali ste naredili vse? Opravil svojo dolžnost!

In topi veselje v moji duši,

Pil je zbrisal koledar,

Nasmehnil se, da ni len,

Konec koncev je danes dan smeha!

**

Bom vprašal na prvi april

Odstranite mine žalosti z obrazov.

Enega ne nosim v sebi

Zaradi smeha sem jaz razlog.

Ali lahko igram prijatelja,

Preskakovanje ves dan.

Ja, vsaj preberi

Anekdote iz stare male knjige.

In pogoltnil bom za zajtrk

Jaz sem smeh, ki je letel.

Fantje nočem,

Počakajte, da vam pride v usta.

Vaše današnje čestitke

Merry vam je pisal,

Da bi pihal vetrič,

In smeh je navdušil vse!

**

Kdaj se smejati?,

Da te zabavam s šalo?

Danes je dan, ne daj ne vzemi,

Ne bi moglo biti smešnejše.

Danes je prvi dan

Vesel april,

Prineslo nam je veselje,

Samo potisnil v vrata.

Z njim je bila množica anekdot

In različni shodi.

Vsi se smejijo, tako mladi kot stari,

Zdi se, da je nalezljivo!

**

1. april ni samo prvoaprilski dan,

ta dan pravih veselih kolegov,

Poznajo umetnost zabave

Navdihnjeno, lepo in zelo enostavno. 

**

Prvega aprila vam čestitam

Iz dna srca smskoy zdaj!

Naj vas danes čaka veliko smeha,

Naj dan mine brez težav, brezskrbno!

**

Čestitamo za 1. april,

Želim vam lahkotno in zabavno življenje,

Naj bodo šale le prijazne,

Vsi prijatelji ne bodo pozabili čestitati!

**

Danes ste vstali zgodaj

In bolje je, da se takoj uležete:

Petrosyans bodo plezali,

“Polna hiša” se bo sesula!

Strašnejše od mačka,

Prvi dan aprila.

Od strašne zabave

Nikjer se ne moreš skriti.

Želim vam moči in vere

Vredno srečanja,

Kaj trka na naša vrata

101. konj v plašču!

**

Slišal sem, da na Marsu sadijo krompir?

Nekega dne je bil ujet mamut v džungli!

Vse to je res, ne pretvarjati se,

Ta novica je vsem na ustnicah.

Čestitamo za 1. april!

Predamo se dobrim šalam.

Vse okužimo z virusom humorja.

Prvi april!

**

1. aprila

Bodite prijazni in ne bodite žalostni,

Povabite prijatelje domov

In vse pogostite s pivom!

**

Iskreno, ljudje,

Prosim vas, da verjamete na besedo!

Na prvoaprilski dan gre risba,

Odprite mu vrata!

Danes ni urina, da bi bil žalosten,

Naivno vsi verjamemo,

Slišati in odpustiti –

Od 1. aprila!