Izbira vzmetenja: kako se ne motiti

Eden od nakita, ki ga obožujejo mnoge ženske in mlada dekleta, so obeski..

Danes so še posebej priljubljeni. Ime tega dodatka govori samo zase: obešen je na vrvici ali verigi. Nosijo ga na različne načine – na vratu, na roki in nogi, pa tudi na popku ali na drugih mestih na prebadanju..

Izbira vzmetenja: kako se ne motiti

Širok obseg izdelki vam omogočajo, da izberete idealno možnost, ne glede na velikost cene, osebne preference in namen. Nakit kot npr vzmetenje, se razlikujejo po videzu, materialu, pa tudi po slogu in obliki. Trgovina z nakitom Ukrzoloto vabi, da se seznanite z raznolikostjo predstavljenih izdelkov.

Obeski kot okras

Ta skupina vključuje obeske, ki nosijo dekorativno vrednost. Z drugimi besedami, uporabljajo se le kot okras. Najpogosteje uporabljen material za izdelavo nakita sta zlato in srebro, pogosto pa najdemo obeske iz plastike, usnja, stekla, celo kamna. Takšne možnosti so tudi precej predstavljive in pomembne za določen slog. Ne samo cenovno ugodno cena vpliva izbira obeski iz nežlahtnih materialov, to je tudi posledica individualnega okusa in želja.

Obeski so v obliki kapljice, v obliki kroga, ovala, v obliki ključa, srca, črke in celo cele besede. Na voljo izberite izdelek z vložki iz dragih kamnov, pa tudi s kristali Swarovski. Obeski brez kamnov so lahko okrašeni z diamantnim rezom, emajlom, črnitvijo in graviranjem. Vsakdo lahko izbira zase najboljši možnost, ne glede na raven bogastva.

Medaljoni

Zaslužijo si posebno pozornost. Prihajajo v različnih oblikah, spominjajo na miniaturno ohišje, v katerem so običajno shranjene pomembne in nepozabne malenkosti, na primer, Fotografija. Ta kos nakita je zelo intimen in oseben, če primerjaj z drugimi vrstami.

Prej so takšne medaljone preprosto nosili v žepu oblačil ali jih obesili na uro na roki. Šele v sodobnem času so jih začeli nositi okoli vratu. Oblikovanje je lahko zelo raznoliko – starinsko (pol starinsko), vloženo s kamni, ažurno itd. Materiali za izdelavo so praviloma bron, srebro, zlato in druge kovine.

Aroma medaljoni

To je dekoracija v obliki posode, v kateri je shranjeno olje. Lastniki takšnega obeska lahko ves čas uživajo v čudovitem vonju in ga nosijo okoli vratu. Za njegovo izdelavo se uporablja keramika, porcelan ali kamen..

Verski obeski

Takšni izdelki so prednostni kupiti tisti, ki pripadajo določeni veri. Izdelani so iz različnih materialov: srebra, zlata, pa tudi iz kamna, lesa, kosti itd. Oblika je ponavadi diskretna, brez dodatkov. Običajno je, da se takšni obeski skrivajo pod oblačili, ne razmetavajo se..

kupi obesek

Nakupujte Ukrzoloto svetuje, da pri nakupu ne varčujete. Priporočljivo je, da se odločite, pri tem pa bodite pozorni na značilnosti izdelka..