Paradižnikov roza med: značilnosti in opis sorte. Fotografija

Pravi vrtnar si na svojem mestu nenehno prizadeva pridelati čim več pridelka. Če imate radi paradižnik, vam bo všeč paradižnik “Pink Honey”, značilnosti in opis sorte, ki ga boste našli v tem članku. Sočno sadje z mehko kašo je zaradi svojega edinstvenega okusa in velikega števila pozitivnih ocen povpraševano med vrtnarji. Ponujamo vam, da ugotovite značilnosti gojenja paradižnika “Pink pink” v svoji poletni koči.

Prednosti in uporabe paradižnika “Pink Honey”

V Rusiji se je ta vrsta zelenjave pojavila v času vladavine Petra Velikega in je še vedno v povpraševanju. Sestava paradižnika vključuje tiramin, ki se po zaužitju v človeškem telesu predela v serotonin. Slednja komponenta vam lahko dvigne razpoloženje in velja za dobro razbremenitev stresa. Paradižnik je koristen za ljudi, ki trpijo zaradi motenj srčno -žilnega sistema, pa tudi zaradi okvare ledvic in osteohondroze.

V Rusiji se je ta vrsta zelenjave pojavila v času vladavine Petra Velikega in je še vedno v povpraševanju. Sestava paradižnika vključuje tiramin, ki se po zaužitju v človeškem telesu predela v serotonin

Paradižnik “Pink Honey” se pogosto uporablja za pripravo svežih solat, omak, sokov, paradižnikove paste in drugih jedi. Lupina paradižnika je tanka, zato so bolj primerni za slane solate in popolnoma neprimerni za konzerviranje. Če imate radi sladke in sočne paradižnike, vam bo všeč ta sorta..

Kako gojiti paradižnik “Pink Honey”

Ta sorta ni hibridna, zato lahko požete semena za prihodnjo pridelavo. Rose Honey je paradižnik, primeren za gojenje v rastlinjakih in na prostem. Veliki paradižniki lahko tehtajo do 1,5 kg, zorenje pa je le 100-115 dni. Po mnenju vrtnarjev je ta sorta odporna na različne bolezni in lahko raste na slanih zemljiščih..

Ta sorta ni hibridna, zato lahko požete semena za prihodnjo pridelavo. Rose Honey je paradižnik, primeren za gojenje v rastlinjakih in na prostem.

Priporočljivo je, da vsako leto spremenite mesto sajenja semen vrtnega medu, da dosežete dober pridelek. Za to so idealna območja, kjer so nekoč gojili korenje, stročnice, zelje ali redkev. Vse to se naredi tako, da paradižnik ne vzame ves čas vseh hranil iz tal..

Priporočljivo je, da vsako leto spremenite mesto sajenja semen vrtnega medu, da dosežete dobre pridelke.Paradižnik Roza med v rezu

Visoke temperature zraka so sovražnik paradižnika Pink Honey. Takoj, ko se temperatura na termometru dvigne nad 35 stopinj, se opraševanje takoj ustavi in ​​morda ne boste videli bogate letine sočnih plodov. Če želite pospešiti zorenje, uporabite sredstva za spodbujanje rasti, ki vplivajo na dobro vezanost plodov in ščitijo pred različnimi boleznimi.

Visoke temperature zraka so sovražnik paradižnika Pink Honey. Takoj, ko se temperatura na termometru dvigne nad 35 stopinj, se opraševanje takoj ustavi in ​​morda ne boste videli bogate letine.

Pazite, da na grmovje paradižnika ne pade neposredna sončna svetloba, sicer bodo listi porumenili. Roza med je dovzeten za bolezni, če mesto zanj ni primerno. Pomembno je, da pravočasno hranite s kalijevimi in fosfatnimi gnojili, vendar jih ne sme biti veliko, sicer se bo kakovost pridelka poslabšala.

Pazite, da na grmovje paradižnika ne pade neposredna sončna svetloba, sicer bodo listi porumenili. Sorta

Koristni članek: Gojenje paradižnika Mazarin, fotografija

Z lastnimi rokami lahko rastete sorta paradižnika “roza med”, ker zdaj poznate njegove tehnične lastnosti in opis. Zdaj bodo tudi vrtnarji začetniki razveselili vse družinske člane z novo vrsto paradižnika in bogato letino zelenjave in sadja v državi..