China gadgets VR-bril

Chinese gadgets zijn dertien in een dozijn. Sommige zijn volkomen nutteloos, maar andere kunnen ons dagelijks leven een stuk gemakkelijker maken. In deze post presenteren we de tweede groep. Hieronder vindt u informatie over 7 elektronische items die we op de website hebben staan www.china-gadgets-com heb gevonden. Ze zijn erg behulpzaam en kosten nog geen 20 euro! We hopen dat je onze suggesties leuk vindt en we hopen dat je ze met plezier leest!

Handige China-gadgets: WiFi-booster

WiFi-versterker goedkoop erg handig

WiFi-versterker Xiaomi

China Gadgets WiFi-versterker

Wifi versterkers kopen voor nog geen 20 euro

Online Chinese gadgets bestellen heeft een aantal voordelen en ook andere interessante suggesties vind je op bovengenoemde website. De elektronica is tegen extreem lage prijzen in vergelijking met Duitsland en verzending is vaak gratis. De artikelen onder de 20 euro zijn ook belastingvrij en de levertijd is meestal tussen de 3 en 6 weken. Je kunt ook goedkope Chinese elektronica krijgen Aliexpress kopen. De prijzen zijn daar eigenlijk het laagst en de goederen worden gegarandeerd geleverd – vanwege de Alipay-kopersbescherming.

Onze eerste suggestie is deze Xiaomi Mi Wifi 2 WiFi-repeater, die maar 7 euro kost. Ideaal voor als je niet overal in huis een goede wifi-dekking hebt. De versterker, zoals de naam al doet vermoeden, onderschept het signaal en stuurt het door.

China-gadgets die je ten koste van alles wilt: fitnessband

Koop fitnessbandjes onder de 20 euro

Koop sportfitnesstape

handige china gadgets fitness band

De fitnessband van Xiaomi is ook ongelooflijk handig – Xiaomi Mi Band 1S Fitness, waarvan de prijs slechts 8 euro is. Iedereen die graag sport, zal het lint ongetwijfeld waarderen en het is ook geschikt als cadeau. Naast een stappenteller heeft de fitnessband ook een geïntegreerde hartslagmeter, evenals een functie voor het bewaken van de slaapfasen. Het meetresultaat wordt realtime weergegeven op de smartphone. En als je ook een Xiaomi smartphone hebt, kun je de band er eenvoudig op aansluiten.

China-gadgets goedkoop – volwaardige VR-bril

VR-brillen kopen goedkope hoge kwaliteit

China-gadgets onder de 20 euro VR-bril

hoogwaardige VR-bril voor minder dan 20 euro

China gadgets VR-bril

Onze volgende suggestie is voor een volwaardige VR-bril die je een nieuwe kijk op virtual reality kan geven! Als je al heel lang van een VR-bril droomt, is dit het moment om ze te kopen! De bril kost slechts 10 euro en heeft alle eigenschappen van de dure modellen die in Duitsland te koop zijn. Hiermee kunt u de afstand tussen de lenzen en de ogen regelen en ondersteunt uw smartphone met een display tussen 4 en 5,5 inch.

Praktische magnetische USB-oplader

Magnetische oplader USB praktisch

Magnetische oplader om je mobiele telefoon op te laden

China Gadgets magnetische oplader

handige China Gadgets magnetische oplader

Magnetische oplader koop onder de 20 euro

De magnetische micro-USB-kabel is een heel slimme technologie, waarvan het concept is gekopieerd van Apple’s Macbook. Het werkingsprincipe is supereenvoudig – sluit de USB-poort aan op de smartphone en je bent klaar! Om de mobiele telefoon op te laden, hoef je hem alleen maar aan te sluiten op de magneet op de kabel. En als je de smartphone mee wilt nemen, hoef je zelfs de kabel niet uit te trekken. Afhankelijk van het model kost de Gedget tussen de 2,90 en 3,30 euro.

Sleutel vinder

handige china gadgets key finder

Sleutelvinders kopen onder de 20 euro

Sleutelzoeker klein praktisch

Sleutelvinders kopen de sleutels en raken ze nooit kwijt

Ben je vaak je bakje kwijt? Dan heb je absoluut een sleutelzoeker nodig! Het kleine gadget is online te bestellen voor slechts 0,70 euro. Hij reageert op harde geluiden zoals klappen of fluiten met een akoestisch signaal.

Koptelefoon van hoge kwaliteit

Koptelefoon handig Xiaomi

Luister naar muziek koop goedkope koptelefoons

Koptelefoon kopen voor nog geen 20 euro

In-ear hoofdtelefoon van hoge kwaliteit

China gadgets handige koptelefoon

Hou je van het luisteren naar muziek? Dan raden we je aan om je aan te melden voor de Xiaomi Piston-hoofdtelefoon beslissen! Ze kosten slechts 15 euro, maar de equivalente modellen die in Duitsland te vinden zijn, zijn dubbel zo duur. De hoofdtelefoon heeft een zeer goede afwerking en geluidskwaliteit, en degenen die de voorkeur geven aan in-ear hoofdtelefoons kunnen kiezen voor Xiaomi Piston Hybrids.

USB-multipoort-oplader

USB multipoort oplader mobiele telefoon tablet

China Gadgets Multiport-oplader

handige china gadgets multiport oplader

Multipoort-oplader

USB-multipoort-oplader China-gadgets

Heb je er een hekel aan als er meerdere USB-voedingen in je huis rondslingeren? In dit geval raden we een multipoort-oplader aan met 4 USB-poorten. De adapter is geschikt voor zowel tablets als normale smartphones en die met Quick Charge. Hij heeft twee aansluitingen met een laadcapaciteit van 2,1 A en nog twee met een laadcapaciteit van maximaal 1 A. Het toestel kost slechts 2,70 euro!