Moderne klassieke jurken voor 2017

2017 kan worden omschreven als bijzonder vrouwelijk. Dit jaar zal het dragen van kleding erg modieus zijn. De klassieke modellen spelen hierin een zeer belangrijke rol. Daarom besteden we graag extra aandacht aan dit onderwerp. Maak tijdig kennis met de nieuwe trends, want daarmee kun je het beste meenemen naar het komende modeseizoen. Veel trendy jurken staan ​​dicht bij de klassieker, maar geven het door bepaalde details een interessante vorm. Dit betekent dat je de kans hebt om universele en tegelijkertijd originele kleding aan je garderobe toe te voegen.

Moderne kleding – nog natuurlijkere patronen

chique jurken moderne jurken

De bloemenpatronen en bloemenprints van vorig jaar kennen we al en die zijn niet nieuw. Ze verschijnen opnieuw in 2017, maar worden aangevuld met andere interessante details. Vooral de plantenornamenten zijn populair en er zijn ook afbeeldingen van insecten (we bedoelen niet alleen vlinders).

A-lijn en etnische ornamenten

feestelijke jurken chique jurken

Onder de klassieke jurken zie je veel A-lijn modellen. Ze domineren de modestadia en zijn in veel gevallen versierd met etnische motieven.

Sportieve kleding

dames jurken mooie jurken moderne jurken

De sportieve kleding heeft veel voordelen. Ze kunnen ons figuur heel goed benadrukken en presenteren, maar ze zorgen er ook voor dat we ons super comfortabel voelen. Veel sportieve jurken verschijnen nu op elegante wijze. De silhouetten worden wat eleganter en vrouwelijker. De pastelnuances hebben de voorkeur tussen de kleuren.

Moderne jurken – verrassende trends in het voorjaar

moderne jurken mooie jurken

In het voorjaar overheersen verrassend genoeg de klassieke vormen en zachte kleuren. Dat is niet typisch voor dit seizoen, maar je merkt meteen dat je je prettig voelt bij zulke modellen. Geborduurde patronen in dezelfde kleur of glamoureuze accessoires benadrukken elegantie en vrouwelijkheid. De huidige combinaties zijn V-vormige halslijnen en wijde tulpenrokken.

De geometrie neemt de hoofdrol

feestelijke mode chique jurken

Geometrische ornamenten zijn geen nieuws, maar vorig seizoen waren ze niet zo oversized en bovendien bepaalden ze niet zo veel de hoofdvorm van jurken. Dat zal in 2017 het geval zijn. Dit wordt grotendeels mogelijk gemaakt door de zachte kleuren.

Dit soort jurken kun je het hele jaar door dragen, maar in het voorjaar zijn ze vooral trendy.

Moderne kleding – in de zomer heerst onschuld

mooie jurken feestelijke jurken

In dit deel van het artikel kunnen we de verleiding niet weerstaan ​​om twee merken te noemen. We bedoelen Fendi en Girlpower. Maar wat we in hun collecties zien, is absoluut representatief voor de zomer. Er zijn veel felle jurken in pastelkleuren. De bloemmotieven zijn sinds afgelopen zomer heel gewoon. Anno 2017 zijn ze vaak erg gestileerd of behoorlijk naïef – alsof ze door kinderen zijn getekend.

Maar er zijn ook kleurrijke jurken die de zogenaamde zigeunerstijl laten zien. De felle tinten domineren daar, maar het is ook kenmerkend dat er veel accenten zijn in warme nuances. Dolce & Gabbana en Dimitri hebben geweldige collecties in deze stijl.

De etnische patronen zijn erg subtiel

  chique jurken mooie jurken dameskleding

Liefhebbers van etnische trends hebben dit jaar een grote, en dus lastige, keuze. Maar wees gewaarschuwd, deze zijn praktisch onbestaande in hun klassieke vorm. In plaats daarvan worden ze gebruikt als een gestileerde vorm om de klassieke look aan te passen. Maar dat maakt ze des te interessanter.

Moderne jurken – prints met bladeren en bloemen

feestelijke jurken moderne jurken

De plantenornamenten zijn anno 2017 erg populair. Ze gaan uit van uiterlijk dat er op het eerste gezicht wat chaotisch uitziet. Vooral de combinaties van bladeren en bomen zijn dominant. Ze verschijnen meestal op lange kleding en zelfs dan op nogal verrassende plaatsen.

Kant en leer

Kant en leer zijn niets verrassends in de elegante klassieke jurken. Dit jaar komen ze in verrassend stijlvolle combinaties. Ze komen grotendeels tot stand dankzij de klassieke lijnen.

Moderne klassieke jurken in de herfst van 2017

chique jurken mooie jurken

In de herfst ervaren we een explosie van kleuren, maar ook van vormen en snitten. We komen bekende tinten tegen, maar deze zijn er in ongelooflijk grote variaties. In de modewereld wordt deze tendens vertegenwoordigd onder het motto “Back to school”. We mogen allemaal de jeugdige aspecten van onze persoonlijkheid naar voren brengen, ongeacht onze leeftijd.

Zakelijke look in de winter

 chique jurken feestelijke jurken

De jurken zullen de zakelijke look domineren in winter 2017. Met andere woorden, ze zullen zo universeel zijn dat ze zowel in het dagelijks leven als op kantoor als casual gedragen kunnen worden. De modellen zijn een uniforme variatie op de bekende damespakken en combineren verschillende stoffen en lagen. Verrassende spelletjes met de volants vallen ook op. De ontwerpers houden in hun selectie vast aan de klassieke kleuren. Dit zijn beige, zwart en bordeaux.

Als je het komende seizoen tenslotte niet te streng wilt lijken, kun je originele gebreide modellen jurken kiezen.

Tot slot willen we je erop wijzen dat ook in 2017 interessante combinaties met jurken populair zijn. Het is belangrijk dat u een interessant contrast bereikt. Gebreide jurken kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd met een strakke rechte broek. Modellen gemaakt van zachte stoffen kunnen dan worden ervaren in combinatie met een vest of iets anders dat er ruig uitziet. We hebben geen jaar gehad waarin onze garderobe bijna uitsluitend uit kleding bestond.

Moderne jurken – Ook in 2017 behoren de kanten jurken tot de klassiekers

chanel schoene jurken moderne jurken

Jurken van dit type kunnen het hele jaar door gedragen worden

chique jurken moderne jurken damesmode

Moderne jurken – stijlvol en elegant in zwart!

christian dior moderne jurken shock jurken

In de herfst ervaren we een explosie van kleuren

 dames jurken chique jurken mooie jurken

Moderne jurken – elegante jurk voor de zakelijke dames

dames jurken moderne jurken chique jurken

moderne jurken vrouwen jurken mooie jurken

De gebreide wijde truien zijn niet alleen modern maar ook comfortabel

modetrends mooie jurken moderne jurken

Onder de klassieke jurken zie je veel A-lijn modellen

chique jurken damesmode feestelijke jurken

Moderne jurken – de bloemenpatronen en bloemenprints van vorig jaar kennen we al

mooie jurken chique jurken

feestelijke jurken mooie jurken

Er zijn ook kleurrijke jurken die de zogenaamde zigeunerstijl laten zien

valentijn moderne jurken mooie jurken

Moderne jurken – Veel sportieve jurken zijn nu te zien in elegante mode

versace chique jurken mooie jurken