Stijlgids voor afstuderen door StyleLounge

De examens zijn eindelijk voorbij en je hebt tijd om voor het belangrijkste te zorgen: het kiezen van de perfecte gala-outfit. Vooral de mannelijke factie is hier vooral nieuw terrein aan het betreden. Zodat je schittert op het schoolbal en niet de volgende modefout krijgt à la Kate Middleton of fronst zoals het nieuwe kapsel van David Alaba, let gewoon op de volgende dingen:

De perfecte galajurk kiezen

Zoals altijd is het kiezen van de perfecte jurk, inclusief accessoires en schoenen, iets ingewikkelder voor meisjes dan voor jongens. Voor de meesten is het echter vanaf het begin duidelijk dat het een jurk moet zijn. Wanneer sta jij als persoon net zoveel in het middelpunt van de belangstelling als op het schoolbal? Natuurlijk wil je je van je beste kant laten zien en een adembenemende jurk moet helpen om op te vallen. Maar er is ook een grote keuze aan jurken en je moet beslissen over een snit.

Lange versus korte avondjurk

Omdat het bal een feestelijke gelegenheid is, hebben velen de neiging om een ​​lange jurk te dragen.

Voordeel: je kunt je een prinses voelen en zeker zijn van een elegante uitstraling.

Nadeel: er zijn niet zoveel andere gelegenheden om weer een feestelijke, lange jurk te dragen.

prom promparty modetrends avondjurken pakken

Het is dus beter om een ​​korte jurk te kiezen?

Voordeel: Aangezien je waarschijnlijk een beetje geld in je galajurk zult investeren, zou het natuurlijk leuk zijn als je hem daarna in de zomermaanden zou kunnen dragen.

Nadeel: het feest moet meestal worden gecompenseerd door veel zeer stijlvolle accessoires, wat buitengewoon moeilijk is.

Alternatieven: Het hoeft niet zo te zijn, de gulden middenweg staat bekend als een goede maatstaf voor alle dingen. Dit is helemaal trendy op dit moment Mullet jurk met een lange rug en ongeveer kniehoge voorkant. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld door hem te combineren met sneakers of espadrilles.

prom party mul jurk wit satijn

De cocktailjurk is ook feestelijk maar ook geschikt voor barbecuefeesten of openluchtfestivals. Het oogt enerzijds elegant, maar ook fris en brutaal. In tegenstelling tot een jurk tot op de grond, is dansfitness gegarandeerd zonder dat je bang hoeft te zijn, Om over je zoom te struikelen.

prom promparty herenmode pak blauwe vlinderdas

Het perfecte pak kiezen

Voor jongens is er minder keuze qua outfit: het klassieke kledingstuk is dat heren pak.

Voor al diegenen die niet meer passen of willen passen in hun bevestigingspak, hier zijn 10 dingen die je moet weten bij het kopen van een pak:

  • Er zijn in principe twee opties beschikbaar: een pak met één rij knopen of een pak met twee rijen knopen. Deze woorden verwijzen naar het aantal knoppenbalken.
  • Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het pak met één rij knopen alleen een knoopsluiting met twee of drie knopen. Bij een pak met één rij knopen wordt alleen de bovenste knoop gesloten als er twee knopen zijn. Bij een pak met drie knopen zijn de bovenste en middelste knopen gesloten.
  • Een double-breasted pak heeft – verrassend genoeg – twee knoopstroken. Bij dit model zijn alle knoppen te allen tijde gesloten.
  • Een double-breasted pak ziet er serieuzer uit, maar je krijgt het ook snel warm als de jas de hele avond dicht blijft.
  • Qua kleur gebruik je tijdloze standaardkleuren zoals donkerblauw, zwart of antraciet. Met deze kleuren ga je ook niet de mist in met de toekomst.
  • Wil je het zekere voor het onzekere nemen: kies dan voor een wit overhemd. Voor de halsband worden de Kent- of Shark-varianten aanbevolen. Over het algemeen zijn overhemden met een manchet een elegante keuze.
  • Bij het kiezen van een stropdas of vlinderdas kun je stoom afblazen en iets kleurrijks of extravagants kiezen. Het is alleen belangrijk dat de kleur van je keuze past bij het pak.
  • Voor het beslissende verschil dat zal worden opgemerkt, stemt u de kleur van de stropdas of vlinderdas af met uw metgezel.
  • Last but not least: de schoenen. Leren schoenen zijn de meest elegante optie. Zwarte schoenen worden aanbevolen voor een zwart of grijs pak, terwijl bruine schoenen goed passen bij een donkerblauw pak.
  • Pas aan het einde de riem aan de schoenkleur aan!

Leerhard, feesthard &# 128578;

  prom promparty rode cocktailjurk kant

prom feest schoenen hoge hakken hoge heuvels

prom promparty trend kapsel haaraccessoires strass steentjes