Salontafel moderne rechthoekige metalen poten

Of het nu ovaal, rechthoekig of vierkant is – de moderne salontafel is een must voor elke woonkamer! Het functionele meubel, dat gewoonweg onmisbaar is als opslagruimte voor koffiekopjes, afstandsbedieningen, tijdschriften en boeken, kan ook indruk maken met een esthetische uitstraling – bekijk onze foto’s om het zelf te zien! De moderne salontafel is tegenwoordig een blikvanger in de woonkamerinrichting geworden en hieronder geven we u enkele geweldige ideeën voor chique designmeubelstukken waaruit u inspiratie kunt putten. Veel leesplezier!

Moderne salontafel voor een stijlvolle sfeer in de woonkamer

Salontafel moderne ronde poten roestvrijstalen glazen blad

Salontafel modern metaal kunststof hoogglans

Salontafel modern ZBasis rond ovaal tafelblad glas

Salontafel modern kunststof minimalistisch

Salontafel modern hout driedelig prachtige uitstraling

Salontafel modern hout originele kruk

Moderne salontafel, wit kunststof, hoogglans glas

Salontafel moderne roestvrijstalen poten glazen blad minimalistisch

Een moderne salontafel met zijn indrukwekkende design kan elke woonkamer wat meer stijl brengen! De verscheidenheid aan modellen, materialen, vormen en maten is bijna onbeperkt, dus we hopen dat onze ideeën uw keuze gemakkelijker zullen maken. Onze foto’s laten zien hoe een salontafel op een moderne manier succesvol kan worden geïntegreerd in de woonkamerinrichting en kunnen in dit opzicht als voorbeeld voor u dienen. En wat is kenmerkend voor de moderne salontafels? Zoals eerder vermeld, zijn de meeste designmodellen functioneel en praktisch omdat ze voldoende opbergruimte bieden, maar op zich een esthetisch decoratief object zijn dat de aandacht trekt. De meeste ontwerpers gebruiken ongebruikelijke, futuristische vormen en een verscheidenheid aan materialen zoals glas, roestvrij staal, hout en plastic om de praktische salontafel om te toveren tot een klein “kunstwerk”.

Moderne salontafel: een grote verscheidenheid aan materialen, vormen en kleuren

Salontafel moderne aluminium ornamenten

Salontafel modern rond aluminium minimalistisch

Salontafel modern rond glas blad hout

Moderne salontafel met twee tafelbladen

Salontafel moderne rechthoekige metalen poten

Salontafel modern glas laag minimalistisch

Salontafel moderne kruk praktische kruk

Salontafel modern rooster originele vorm

Salontafel modern geweldig design gemaakt van roestvrij staal

De keuze van de juiste salontafel hangt natuurlijk af van de inrichtingsstijl van uw woonkamer: terwijl de Scandinavische en de landhuisstijl natuurlijke materialen zoals hout accentueren, zijn de hoogglans oppervlakken van glas, metaal en kunststof typerend voor de minimalistische en industriële stijl. Het glas als materiaal straalt een gevoel van elegantie en zuiverheid uit, daarom zijn er nog steeds veel vraag naar salontafels met glazen oppervlakken. Roestvrij staal reflecteert het licht en maakt het ontwerp echt glanzend, maar er zijn ook andere metalen die worden gebruikt bij de vervaardiging van design salontafels. Dit omvat bijvoorbeeld aluminium, dat veel gemakkelijker te decoreren is met effectieve ornamenten dan andere materialen. Een minimalistische salontafel volledig gemaakt van aluminium zal uw woonkamer visueel verfraaien en zelfs een oosters tintje geven. Het zou een prachtige aanvulling zijn op meubels in minimalistische of Scandinavische stijl.

Moderne salontafel: kies een model dat bij elk interieur past

Salontafel moderne ovale vorm minimalistisch wit hoogglans

Salontafel moderne metalen poten minimalistisch

Salontafel modern tweedelig zeshoekig

Salontafel moderne glazen blad metalen poten

Salontafel moderne poten roestvrij staal originele vorm

Salontafel modern onedel metaal ringen glazen blad

Moderne salontafel met twee tafelbladen

Salontafel moderne glazen poten, tafelblad elegant

Salontafel modern glas wit beige

Er zijn natuurlijk ook moderne salontafels die goed passen bij elk interieur – bijvoorbeeld een wit model dat een harmonieuze combinatie vormt met zowel monochrome als gekleurde meubels. En kies je voor een ovaal design van kunststof of RVS met hoogglans afwerking, dan breng je een vleugje extravagantie in de kamer! Zo’n salontafel heeft een eenvoudig ontwerp, maar maakt indruk met zijn ongewone vorm en glanzend oppervlak, waardoor het een echte blikvanger is.

Houten salontafels stralen gewoon gezelligheid uit!

Salontafel moderne opbergruimte aan de zijkant hout

Moderne salontafel op basis van massief houten glazen blad

Salontafel modern hout praktisch design opbergruimte

Salontafel modern houten metalen frame

Salontafel modern hout

Salontafel modern geweldige combinatie van materialen

Salontafel modern hout twee delen futuristisch

Salontafel modern met houten krukken en lederen bekleding

Houten salontafels stralen gewoon gezelligheid uit! Tegenwoordig combineren de meeste designmodellen hout met glazen oppervlakken en ornamenten van staal, wat het meubel een moderne uitstraling geeft. Maar niet alleen de geweldige uitstraling is belangrijk – daarom hebben de meeste salontafels, die speciaal voor de woonkamer zijn ontworpen, ook extra opbergruimte, zoals verborgen lades. Hierdoor heb je de mogelijkheid om daar kranten, boeken en andere spullen neer te leggen zodat er geen zichtbare chaos op de salontafel ontstaat. De laatste tijd is het in de mode om meerdere kleine bijzettafels te kiezen in plaats van een grote salontafel en deze op een originele manier in een groep te rangschikken. Probeer het idee zelf uit als het u interessant lijkt – misschien kunnen de 2-3 aantrekkelijke bijzettafels uw woonkamer verfraaien! Degenen die het idee van een groep salontafels in verschillende maten leuk vinden, kunnen ook kiezen voor modellen gemaakt van verschillende materialen – de succesvolle combinatie van materialen en kleuren zal zeker een stijlvolle sfeer in de kamer creëren.