Pendari-mode

Mode is tegenwoordig veel meer dan alleen kleding. Het is de manier waarop we ons kleden, maar ook hoe we met kleding omgaan. Mode omvat hoe onze kleding wordt gemaakt en waar. Mode is niet alleen onze outfit waarmee we vandaag de dag de straat op gaan, maar onze individualiteit. We verschijnen niet langer in het openbaar door onze kleding, maar door alles wat we doen. We presenteren ons via mode, we waarderen andere mensen met mode en worden er ook mee gewaardeerd. Dit alles betekent de mode waarmee we willen uitdrukken wie we zijn. In die zin betekent mode tegenwoordig lifestyle! Daarom is het belangrijk om de mode te kiezen, onze mode, niet degene die tegenwoordig trendy is. Kleding is al een middel geworden waarmee we onze individualiteit uitdrukken. Het individu wordt tegenwoordig overal uitgedaagd. Het nieuwe moderne modelabel bewijst dit PENDARI – Individualisme, verbeeldingskracht en kwaliteit. Het nieuwe modemerk laat individualisten zich onderscheiden van de massa. Moderne ontwerpen voor hedendaagse mensen, maar tegelijkertijd een intelligente oplossing die zijn klasse bewijst, extravagante jurken die passen bij de levensstijl van vandaag – zo wordt Pendari Fashion gekenmerkt door een unieke stijl! Want, zoals modeontwerper Yves Saint Laurent zei: “Fashion is efemere, style never!”

PENDARI Fashion – individualisme, aandacht voor detail en kwaliteit

PENDARI Fashion - individualisme, aandacht voor detail en kwaliteit

“Om onvervangbaar te zijn, moet je altijd anders zijn”. Deze quote van de legendarische modeontwerper Coco Chanel is het motto waaronder het gerenommeerde modemerk PENDARI haar modecollectie presenteert. Wij mensen zijn niet makkelijk, dus we zouden geen simpele kleding moeten dragen. Als je je wilt afzetten tegen de vaak saaie alledaagse kleding en je wilt onderscheiden van de massa, dan raden we de ongebruikelijke mode van PENDARI aan. De modecollectie combineert innovatieve technieken met traditioneel vakmanschap zodat elk model uniek is en een adembenemende combinatie van fantasie en hoogwaardig textiel presenteert. De hoogwaardige stoffen zoals eco-leer, wol en katoen, evenals de vrijblijvende kwaliteit, geven de bijzondere modellen een eigen karakter, dat de clichés tegengaat en zorgt voor een fantasierijke en extravagante look. Het pittige denken en de aantrekkelijkheid kent geen grenzen en maakt geen onderscheid tussen geslachten. Om deze reden is PENDARI-kleding even geschikt voor mannen als voor vrouwen. Niet alleen het design en de kwaliteit zijn bepalend bij de keuze voor Pendari, maar ook het comfort. De handgemaakte modellen tot in het kleinste detail en de fijne Italiaanse stoffen zorgen voor een soepel gevoel op de huid. Dit bewijst onze bewering dat mode veel meer is dan kleding en looks, en het idee dat kleding op zichzelf van grote waarde is. Net als bij minimalisme – de kleine dingen maken het leven groot.

Pendari-mode

De modecollectie van Pendari staat voor minimalisme en tijdloze stijl

De modecollectie van Pendari staat voor minimalisme en tijdloze stijl

Pendari-mode is eeuwig. De reden – de kwaliteit garandeert dat de kleding na verloop van tijd lang meegaat. In die zin komt de fancy fashion collectie over als zeer praktisch omdat ze op verschillende manieren en bij verschillende gelegenheden gedragen kan worden. De modecollectie van Pendari is bijna volledig in zwart-wit, wat zowel klassieke als extravagante kleurcombinaties mogelijk maakt en stijl en individualisme naar voren brengt. Zoals de beroemde modeontwerper Coco Chanel zei: “Zwart is perfect, en wit ook. Samen zijn ze pure harmonie.”

Het verlangen naar individualiteit begint met unieke kleding

Het verlangen naar individualiteit begint met unieke kleding

Aangezien het modemerk individualisme nastreeft, zijn de Pendari modellen een limited edition. Elk kledingstuk wordt in 20 stuks gemaakt en elk model heeft een uniek nummer van 1 tot 20. Het idee achter de symboliek van de naam. Pendari betekent een kostuumornament gemaakt van gouden munten, typisch voor de Balkan in de 18e en 19e eeuw. De munten toonden sociale status en werden als geschenk gegeven bij speciale gelegenheden zoals geboorte en doop. Net als de oude muntkettingen zijn de Pendari-jurken zo uniek en speciaal. Net zoals jij!

Trakteer uzelf op een vleugje elegantie en extravagantie met PENDARI Fashion

Trakteer uzelf op een vleugje elegantie en extravagantie met PENDARI Fashion

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom mensen zo veel over dit merk praten… Ons team wil eigenlijk vasthouden aan trends en tegelijkertijd onze eigen stempel behouden. Dat is ons doel, deze inspiratie brengen we graag dichter bij u. Dit is ons motto, niet alleen voor mode, maar voor het leven. Je moet alles met liefde doen en je moet altijd liefde voor individualisme uitstralen. Het modemerk PENDARI geeft ons deze liefde, en die liefde voelen we bij elk kledingstuk. De modecollectie geeft ons bewustzijn en hierdoor drukken wij mensen uit dat we bij onze tijd horen. PENDARI is de spanning tussen individualiteit en massa. Aan de ene kant willen we erbij horen, maar aan de andere kant willen we ons ook onderscheiden van de massa. Dat is ons doel en bepaalt ook jouw doel! Aangezien de zon één keer opkomt voor elke persoon in deze wereld, is alleen de tijd anders. Dit is de tijd en de plaats waar je je individualiteit kunt uiten – PENDARI Fashion.

Trakteer uzelf op een vleugje elegantie en extravagantie met PENDARI Fashion

Pendari-shirt

Pendari-mode voor mannen en vrouwen

Pendari-mode voor mannen en vrouwen

Pendari-mode voor individualisten

Pendari-modelabel voor individualisme

Pendari T-shirt Handgemaakt

Pendari minimalisme

Modecollectie van Pendari

Pendari minimalisme

Pendari minimalisme

Pendari heren collectie

Leren rok van Pendari

Pendari lederen stoffen

Modeontwerp van Pendari

Pendari-mode