Lang

U kunt uw nagels het beste zelf lakken. Als je het niet aandurft, kun je natuurlijk naar een professional gaan. Maar het kost veel tijd. Elke dame kan haar nagels lakken met nagellak. Dit scheelt je de rit naar de nagelsalon en kan bijvoorbeeld ’s avonds op de bank je nagels lakken.Het is belangrijk dat de basisregels gevolgd worden zodat er een goede en langdurige manicure ontstaat. Nagelontwerpen, kleuren en patronen zijn er in overvloed. Vaak met instructies om het zelf te doen, zodat zelfs onervaren mensen het thuis kunnen proberen. En eigenlijk, volgens de regel, oefent degene die het probeert heel snel en na de eerste mislukte poging krijg je een goed resultaat.

Nagels lakken – perfect, zoals de professionals

Nagels lakken - geweldig idee

Nagels lakken is niet zo moeilijk als je zou denken. Het is heel handig om je in de nagelsalon te laten verwennen door een professional, maar soms moet het snel, geld is niet genoeg of we hebben geen tijd om naar de nagelsalon te gaan. Zo kan iedereen perfect zelf nagellak op handen en voeten aanbrengen. Als het gellak of schellak moet zijn, of iets dat moeilijk of onmogelijk is om thuis te doen, dan is een bezoek aan de nagelsalon een must.

Nagelvorm is erg belangrijk

kleurrijke akril nagels

Perfecte vingernagels zijn een kenmerk van zorg en vrouwelijkheid. Ze kunnen op verschillende manieren worden vormgegeven, want naast de kleuren en motieven zijn er ook verschillende nagelvormen. In sommige beroepen moeten vooral korte en onopvallende nagels worden gedragen, maar als dit niet het geval is, kunnen vingernagels heel anders worden gepresenteerd.

Hoe lang moeten de perfecte nagels zijn?

De kleurencombinatie - gewoon prachtig

De lengte van de vingernagels is een kwestie van smaak. Bepalend voor de lengte is, naast je eigen smaak, hoe je de lengte van je vingernagels zelf voelt en kunt verdragen. Sommigen dromen van extra lange vingernagels, anderen geven de voorkeur aan een natuurlijke vingernagellengte die geschikt is voor dagelijks gebruik, maar het belangrijkste is hoe je er zelf op voorbereid bent. Zelfs korte nagels kunnen er chic en perfect uitzien met stijlvolle details.

Hoe krijg ik de perfect gelakte nagels

Paarse nuances voor elke smaak

Een goede voorbereiding is in ieder geval essentieel, want alleen zo blijft de nagellak langer mooi en minder snel loslaten. Allereerst moet de oude nagellak worden verwijderd. Nu kunt u uw nagels knippen en in de juiste vorm vijlen. Dit is precies hoe je nagelriemen verwijdert of verzorgt. Dan komt de ondervacht of basislaag, die de oneffenheden op de nagel egaliseert en een glad oppervlak creëert voor de aan te brengen lak. Er zijn ook zogenaamde groefvullers, die geschikt zijn voor zeer oneffen nageloppervlakken. Zodra de basislaag is opgedroogd, kan de gekleurde worden aangebracht. Schud de fles voordat u dit doet krachtig en breng een gelijkmatige laag aan op de punt van de nagel. Kort laten drogen en een tweede laag aanbrengen afhankelijk van de dekkracht van de lak. Het is beter om twee dunne lagen aan te brengen dan één dikke, omdat de dikke laag langer droogt en gevoelig is voor beschadiging. Weer 5-6 minuten laten drogen en al snel is het tijd om de toplak aan te brengen. Het verzegelt de nagels, geeft ze extra glans en duurzaamheid.

Nagels versieren kan worden geoefend

Ontwerp voor muffins

Of je nu zelf je nagels lakt, strass steentjes, stickers of gewoon versiert met glitterpoeder, ze zijn zeker een eyecatcher. Er zijn veel mensen, meestal vrouwen, die zelfs onbewust aandacht besteden aan de vingernagels van de andere mensen.

Verzorgde nagels in natuurlijke kleuren of ongelakt

Edel vingernagelontwerp

Gebundelde gelakte nagels zijn voor veel vrouwen een accessoire. Volgens de trend worden er herhaaldelijk verfpauzes genomen of wordt gekozen voor natuurlijke verfkleuren. Een goede nagelverharder versterkt de nagels, egaliseert groeven, beschermt tegen versplintering en geeft de nagels een edele glans.

Verf teennagels

Cool idee voor teennagellak - een echte blikvanger

Teennagel verven is eigenlijk een beetje moeilijker dan vingernagel verven. De voeten hebben regelmatig verzorging nodig die complexer is dan handverzorging. Wil je niet naar de specialistenlijst, dan kun je je voetverzorging thuis zelf doen met de juiste voetverzorgingsproducten. De eerste stap in een pedicure is een aangenaam voetenbad om de reeds doorweekte delen van het hoornvlies gemakkelijker te verzorgen en volg dan dezelfde stappen als bij een manicure tot je een fantastisch uitziende pedicure hebt..

verschillende ideeën voor het lakken van nagels

Alcoholvrije nagels

Nagelstickers voor geweldige effecten

Koningsblauw - een prachtige kleur voor het lakken van nagels

Delicaat bloemdessin en matte kleur

Geweldige nagelontwerpen voor verschillende gelegenheden

Ideeën voor nageldecoratie

Edel nageldesign voor verzorgde nagels

Ombre-nagels - stijlvol en goed verzorgd

Teennagels - ideeën voor nagellak Ideeën voor teennagellak

Marmeren nagels in geel

Simpele nagels voor elke dag

mooie nagels maken

Het haar mooi op de vingernagels

Mooie vingernagels - een harig verhaal

Halloween nagels lakken

Herfstregen op nagels

Nagels lakken voor Valentijnsdag

Chique kleurencombinatie voor frambozennagels

Halogeen nagellak - een echte blikvanger

Glittermanicure - chique nageldesign

Babyblauwe nagels - een geweldig nageldesign

Grappige vingernagels foto's

De nieuwste trend - marmerpatronen op de nagels

Groen gemarmerde nagels - om er twee keer uit te zien

French manicure voor geliefden

Halogeenkleuren en goudnuances, de trend van 2017

Universum nagels - gewoon geweldig

Ombre nageldesign - een mooie beslissing

Nagels lakken - daar moet je van houden

Een absolute blikvanger - de perfecte uitvoering

Chique en ongewoon - mat zwart met decoratie

Interessant nagelontwerp - zwart mat en zilver

Chique puntige nagels - elegant design

Nagelvorm kan variëren, zelfs zo puntig

Puntige nagels - niet iedereen kan ze dragen

Puntige nagels lakken met stenen versieringen

Nagels lakken in rood - een klassieker in manicure

Filigrane afbeeldingen op vingernagels